Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Apartamentos Nuriasol

Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
WIFI
Bar

Apartamentos Nuriasol - Sydspansk charme og service ved poolkanten

Apartamentos Nuriasol er placeret i Fuengirola, som ligger mindre end 25 km fra Málaga. Residensen ligger blot 5 minutters gang fra Los Boliches strand og har et supermarked. Alt man kunne ønske sig at lave ligger indenfor en håndgribelig afstand. Nuriasols lejligheder er også indrettet til at man kan lave mad og hygge efter en dejlig dag ved poolen eller ude og udforske området omkring Nuriasol. Ydermere, kan man nyde restaurantens fine udvalg af mad eller en kold drik fra baren. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solterrasse eller grønt område
Solstole ved pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
WIFI
Cykeludlejning
Wellness/Spa
Hammam
Sauna
Underholdning
Sprog
Engelsk, Tysk, Spansk, Fransk
Sportsfaciliteter
Fitness
Golf
3 km

Apartamentos Nuriasol - Charmerende ferieboliger i Sydspanien

Ferielejligheder på Apartamentos Nuriasol

Ferielejligheder på Apartamentos Nuriasol

Ferielejlighederne på Apartamentos Nuriasol er lyse og velindrettet og med aircondition. De har et opholdsrum med tv og tekøkken der inkluderer kogeplader, ovn, køleskab og mikroovn. Nogle er ferielejlighederne er endda med opvaskemaskine og/eller vaskemaskine. Nogle af ferielejlighederne har en skøn balkon med havemøbler.

Book online her på siden, eller kontakt en af vores erfarne ferierådgivere på tlf. 7015 4141. De sidder klar med gode råd og vejledning.

Bademuligheder for store og for små

Bademuligheder for store og for små

Der er en stor pool hos Apartamentos Nuriasol, hvor man kan få svømmet og slappet af med en afkølende dukkert. Hvis man har små børn med, er der også en børnepool, hvor de sikkert kan lege så længe det skulle være. Der er også mulighed for et besøg i et af residensens saunaer. Hvis man gerne vil have sand mellem tæerne og salt i håret, kan man pakke tasken og gå i 5 minutter, før man når stranden "Los Boliches". 

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Apartamentos Nuriasol har en restaurant med mange forskellige og lækre retter at vælge med. Hvis man skal køles ned er der ligeledes et stort udvalg af drikkevarer at vælge i mellem i baren. Hvis restaurantens buffet og bar ikke er nok, kan man drage ud i Fuengirola og benytte sig af de mange forskellige restauranter og barer i byen. Der er noget til enhver smag indenfor kort afstand. I kan selvfølgelig også handle ind i feriestedets supermarked.

Fuengirola og omegn

Fuengirola og omegn

Har man lyst til at opleve lidt af den lokale kultur, er der rig mulighed for at gøre dette i Fuengirola. Udover stranden, som ligger 500 meter væk, kan man besøge teateret, den zoologiske have, shopping centeret eller besøge det meget smukke Castillo de Calomares, som er dedikeret til Christopher Columbus.  Alle disse ting er indenfor for blot 6 kilometer af Nuriasol og der ligger et utal af spændende ting i området. Man kan også tage på en tur til Málaga og opleve byens rige kultur bl.a. i Malagas katedral eller i nogle af de kendte museer.