Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Feriestedet ligger i centrum af Frejus
Beliggende ved havnen i Frejus
Hyggelige lejligheder
Kun 50 m fra den brede sandstrand i Frejus
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant
100 m
Supermarked
100 m
Bar
100 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Sand, 50 m
Restaurant
100 m
Supermarked
100 m
Bar
100 m

Fine ferielejligheder ved havn og strand

Med en skøn beliggenhed lige ned til stranden finder I feriestedet Cap Hermés. Feriestedet har et hyggeligt poolområde med børnepool, som deles med Hotel Thalassothérapie. Her kan solen nydes, hvis ellers ikke den gode sandstrand frister endnu mere. I har direkte adgang til det hyggelige havnemiljø, hvor I finder alt hvad hjertet begærer. Her er alverdens restauranter, som serverer specialiteter fra hele verden og et stort udvalg af butikker. Der hersker en særlig afslappet atmosfære i Port Frejus, der til trods for sin internationale mængde af turister, har bevaret det hyggelige franske islæt. I selve Frejus er markedsdagene simpelthen et must, hvor I kan nyde en Pastice, mens I iagttager de handlende. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sand, 50 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Bermudashorts ikke tilladt
Solstole ved pool
Mod betaling
Bar/Restaurant
Restaurant
100 m
Bar
100 m
Butikker
Supermarked
100 m
Generelt
Grill ikke tilladt
Hæveautomat
Tæt på
Nærmeste by
Frejus, 100 m
Nærmeste lufthavn
Nice, 60 km
Parkering
Parkeringshus - Mod betaling
Sprog
Engelsk, Fransk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Omgivelser
Havn
100 m
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling, 3 km

Velkommen til Cap Hermes

Hyggeligt pool område, men mest af alt fantastisk sandstrand

Hyggeligt pool område, men mest af alt fantastisk sandstrand

Poolområdet på Cap Hermes er en mindre pool - men absolut et sted I kan nyde solen. Her er tænkt på de mindste da der også er en børnepool. Det der skal fremhæves ved Cap Hermes er den gode beliggenhed til den brede sandstrand som I finder 50 meter fra feriestedet. På stranden er der desuden gode muligheder for diverse vandsports aktiviteter, som snorkling eller dykning - men er I blot til afslapning, spreder I bare håndklædet ud og mærker det varme sand i ro og mag.  

Restauranter og shopping

Restauranter og shopping

Cap Hermes tilbyder ikke selv restaurant, men det er absolut heller ikke nødvendigt. For 100 meter fra feriestedet finder I Port Frejus, hvor der ligger et væld af restauranter. Her er noget for enhver smag, men anbefalingen må nok gå på at prøve en af de mange fiskerestauranter. Det kan især anbefales at I en aften kaster jer ud i et skalddyrsfad. Her serveres alt godt fra havet ..og specialiteter som ikke er prøvet før, men overrasker positivt. Vil I selv handle ind, er der også god mulighed for det. I Frejus finder I kæmpe supermarkeder der tilbyder alt - nærmest en oplevelse i sig selv. Søger I specielbutikker, kan det anbefales at køre til nabobyen St. Raphäel som tilbyder mange spændende butikker.

I området ved Fréjus

I området ved Fréjus

Når I bor i Frejus - så bor I ved nogle af de skønneste strande der findes på Côte d'Azur ved Den Franske Riviera. Strandene på denne del af kysten er nemlig bredere end hvis I kommer nær Nice og Cannes. De har dog stadig den samme charme. Ønsker I at tage små udflugter i området - kan en tur til St. Tropez eller St. Maxime anbefales. Naturligvis skal I også en tur til Cannes, Nice eller Monaco. Hvis turen skal være på børnenes præmisser, så bør I tage en tur til det store Aqualand i Frejus, hvor I nemt kan tilbringe en hel dag. I kommer bestemt ikke til at mangle udflugtsmuligheder når I bor på Cap Hermes i Frejus.