Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Dejlig strand i Bibione
Skønt i rolige omgivelser
Indbydende poolområde
Lejligheder med god standard
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 900 m
Særskilt børnepool
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Inkl. strand service
Strand
Sand, 900 m
Særskilt børnepool
Restaurant
500 m
Supermarked
300 m

Familievenlige ferielejligheder

Capistrano består af i alt 52 hyggelige ferielejligheder, som er beliggende i rolige omgivelser. Lejlighedshotellet er i en god standard og med pæne lejligheder, et lille men indbydende poolområde med børnebassin, fælles have samt reserveret parkeringsplads. Capistrano ligger kun 900 meter fra stranden i Bibione, hvor I kan snuppe en dukkert i Adriaterhavet, familiens mindste kan bygge sandslotte, og der kan slappes af til lyden af bølgernes brus. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Inkl. strand service, Sand, 900 m
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Bar
300 m
Diskotek
Max 1000 m
Butikker
Supermarked
300 m
Ferietema
I gåafstand til by
Strandferie
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 42
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Velkommen til Capistrano

Læs mere om Capistrano her...

Læs mere om Capistrano her...

Capistrano er et skønt feriested ved Adriaterhavskysten i Italien, hvor I kan koble af i afslappede og hyggelige rammer. Disse ferielejligheder har fri adgang til en dejlig swimmingpool, hvor de små kan boltre sig i børnebassinet. Poolområdet er omkranset af høje træer og grønne buske. Ønsker I at hoppe i havet, ligger den nærmeste strand blot 900 meter fra Capistrano, hvor der i højsæsonen findes gratis transport til og fra stranden. Bestilling af familiens næste ferie kan ske direkte her på siden eller via vores kompetente ferierådgivere på tlf. 7015 4141, som sidder klar til at jer med skræddersy jeres drømmerejse efter jeres ønsker og behov.
Italiensk gastronomi

Italiensk gastronomi

Går rejsen til Capistrano i Italien, kan I glæde jer til al den udsøgte mad, der venter jer! Capistrano ferielejligheder ligger 500 meter fra nærmeste restaurant, som I kan besøge, når sulten melder sig. Det italienske køkken er fuld af klassikere, som pizza, alverdens pastaretter, lasagne og meget mere, som I kan smage lavet på italiensk manér. Nyd et glas vin til maden for at fuldende en god middag fra en af de mange verdenskendte druer fra de italienske egne. Trænger I til en forfriskning i løbet af dagen i de varme solskinstimer, bør I smage en gelato, som er en italiensk is. Italien er rig på retter, som vil falde i enhver smag.
Beliggende i Bibione

Beliggende i Bibione

Capistrano er placeret i den rolige del af Bibione Spiaggia. I Bibione er der fuld af liv med en bred vifte af restauranter, barer og diskoteker. Bibione er et yderst populært og attraktivt feriested i det nordlige Italien, hvor der er en hel speciel afslappet feriestemning. Hver tirsdag er der marked, som er spændende for både store og små, og I kan besøge de mange forretninger i de travle gader, hvor I kan købe souvenirs med hjem. Bibione er særlig kendt for sin 8 km lange sandstrand, hvor I kan glæde jer til at nyde en masse sol, vand og hyggelige timer med familien på.