Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
God base til spændende attraktioner
Bo med familien i skoven
Børnevenlige faciliteter og aktiviteter
Sjovt indendørs vand- og legeland
Top faciliteter
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads

Bo i ferieboliger midt i naturen med familievenlige aktiviteter og faciliteter

Når turen går til hollandske Coldenhove, kan I være sikre på at få en ferie i naturskønne omgivelser, hvor der er plads til både store og små. Her findes spændende og sjove aktiviteter til hele familien, herunder indendørs pool og legeland, som med sikkerhed vil give børnene en oplevelsesrig ferie. Og når I trænger til frisk luft venter der jer spændende oplevelser i de grønne og naturskønne omgivelser med bl.a. gå- vandre- og cykelstier omkring Coldenhove. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Indendørs pool
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Pizzaria
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Spillehal
Generelt
Parkering
WIFI
Sport
Bowling
Cykeludlejning
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fodbold
Klatrevæg
Multisportsbane
Sportsturneringer
Trampolin
Volleyball
Underholdning
Animation

Velkommen til Coldenhove

Læs mere om Coldenhove

Læs mere om Coldenhove

Feriestedet Coldenhove byder på mindeværdige naturoplevelser, da I bor i skønne ferieboliger placeret midt i den hollandske natur nær Veluwe. Coldenhove råder over på forskellige børnevenlige faciliteter herunder indendørs pool og legeland. I kan vælge mellem flere forskellige typer ferieboliger, som passer netop til jeres familie. Fælles for dem alle er, at de er komfortable samt rummelige og indeholder bl.a. veludstyret køkken, møbleret terrasse samt badeværelse.

Indendørs badeland og legeplads

Indendørs badeland og legeplads

Når I bor på Coldenhove, kan I slippe børnene fri og lade dem boltre sig i det indendørs badeland med bl.a. rutsjebane, børnepool og sjove vandattraktioner. Børnene kan også glæde sig til timevis af sjov og underholdning i det indendørs legeområde, hvor der bl.a. er rutsjebaner, legetårne med tovbaner samt kæmpe Lego-byggeklodser.  

Sportsfaciliteter og aktiviteter for hele familien

Sportsfaciliteter og aktiviteter for hele familien

Hvad enten I er til sport eller spil, så finder I et utal af muligheder på Coldenhove. I kan bl.a. tage en fodbold-kamp på sportspladsen, hoppe på trampolinen eller spille bordtennis. I kan også blive udfordret på klatrevæggen, og se hvem der kan komme helt til tops eller teste løbeformen af på én af de to løbebaner. Derudover kan I se frem til at deltage i aktivitetsprogram og underholdning på Coldenhove, som bl.a. består af sjove konkurrencer for hele familien.

Tag familien med på udflugt til spændende attraktioner

Tag familien med på udflugt til spændende attraktioner

Coldenhove er det oplagte feriested, når I gerne vil opleve områdets attraktioner på dagsudflugter med familien. I kan f.eks. tage til Veluwezoom National Park ved Rehden med mere end 5100 hektar skov, hede og sandbanker. Eller hvad med en udflugt til Burgers´Zoo, hvor der venter jer et eventyr med bl.a. indendørs jungle og stort akvarium. Endeligt kan I også tage på en rejse tilbage i tiden med damplokomotivet fra Veluwsche Stoomtrein Maatschappij, som kører mellem Apeldoorn og Dieren. 

Oplev naturen i nærområdet til fods eller på cykel

Oplev naturen i nærområdet til fods eller på cykel

Området De Veluwe byder på naturskønne oplevelser for hele familien. Området byder nemlig på nogle af de smukkeste gå- og vandrestier i Holland, som er oprettet af "Dutch Forestry Commission". Og I området har I også mulighed for at spotte det vilde dyreliv. Og vil I hellere udforske området på to hjul, er der en lang række muligheder herfor på de mange veletablerede cykel- og mountainbike ruter, som De Veluwe byder på. Så hvis I gerne vil være aktive på ferien, har I mulighed for at leje flere forskellige typer cykler og mountainbikes til netop jeres ønsker og behov under jeres ophold på Coldenhove.