Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Le Corti del Lago

Alt det får I:
Beliggende ved Padenghe sul Garda
Gardasøens sydlige del
Pool med udsigt til vandet
Ferieboliger i naturen
Top faciliteter
Direkte til strand
Udendørs pool
Strand
Småsten
Restaurant
200 m
Supermarked
2.8 km
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand
Udendørs pool
Strand
Småsten
Restaurant
200 m
Supermarked
2.8 km
Legeplads

Bo direkte ud til Gardasøen

Dette feriested ligger ud til den sydlige del af Gardasøen ved byen Padenghe Sul Garda. Ferieboligerne ligger i grønne områder, hvorfra I kan nyde den smukke udsigt ud til Gardasøen, som ligger lige ude foran Corti del Lago. Ferieboligerne er pæne rækkehuse med fuldt udstyret tekøkken, aircondition og en overdækket terrasse vendt mod søen. Book online her på siden, eller kontakt os på telefon 7015 4141. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Direkte til strand
Strand
Småsten
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Pool
Udendørs pool
Babypool
Bar/Restaurant
Restaurant
200 m
Bar
200 m
Butikker
Supermarked
2.8 km
For børn
Legeplads
Generelt
Nærmeste by
Padenghe sul Garda, 2 km
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 163 km, Milano Malpensa, 167 km
Parkering
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til Corti del Lago

Læs mere om Corti del Lago her

Læs mere om Corti del Lago her

Corti del Lago ligger omgivet af en stor park lige ved bredden af Gardasøen på den sydlige del. Feriestedet har en dejlig swimmingpool med separat børnebassin og solterrasse med en smuk udsigt til Gardasøen. Ferielejlighederne har gode faciliteter med fint køkken, soveværelse og badeværelse med bruser, samt aircondition og terrasse med udsigt mod Gardasøen. Corti del Lago har en legeplads til glæde for de mindste i familien. Padenghe sul Garda har en fin lille havn og en imponerende middelalderborg, her kan også opleves et par smukke kirker i nærområdet, hvilket jo hører sig til enhver Italiensk by. 

Oplevelser i vente på Corti del Lago

Oplevelser i vente på Corti del Lago

I har direkte adgang til egen privat strand, hvorfra I kan leje en båd. Fra stranden kan I også tage del i andre sjove vandsportsaktiviteter. Restaurant og bar kan I finde 200 meter fra Corti del Lago, men vil I lave mad hjemme i ferielejligheden er dette også muligt. Blot 2 km fra feriestedet, finder I nemlige et supermarked, hvor I kan købe dagligvarer til jeres ferieophold.  Vil I opleve de charmerende og hyggelige landsbyer i nærheden, er der masser af muligheder herfor.


Aktiviteter rundt omkring Gardasøen

Aktiviteter rundt omkring Gardasøen

Gardasøen er det perfekte sted at tage på ferie for familien, da her findes en væld af børnevenlige aktiviteter. Den sydlige del af Gardasøen, hvor Corti del Lago ligger placeret, er præget af meget børnevenlige og lavvandede badestrande. I den sydlige del vil I også kunne opleve flotte vinmarker, hvis I tager på udflugt længere ind i den italienske region. I kan også besøge flere hyggelige byer som f.eks. den populære ferieby Riva del Garda eller den middelalder- og kurbyen Sirmione.


Udflugter for hele familien fra Corti del Lago

Udflugter for hele familien fra Corti del Lago

Der findes en lang række familievenlige udflugter når I bor på Corti del Largo. Vi kan varmt anbefale det lokale lørdags-marked i havnebyen Saló samt den romantiske middelalderby Sirmione. I kan også tage en sejltur på Gardasøen, hvor I kan nyde den fantastiske udsigt fra vandsiden. Og vil I give familien en sjov og underholdende dag, er det også en oplagt mulighed at besøge forlystelsesparken Gardaland eller én af de andre børnevenlige forlystelsesparker omkring Gardasøen.