Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Corti del Lago

Top Faciliteter
Strand
Småsten
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Top Faciliteter
Strand
Småsten
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet

Direkte ud til Gardasøen

Dette feriested ligger ud til den sydlige del af Gardasøen ved byen Padenghe Sul Garda. Ferieboligerne ligger i grønne områder, hvorfra I kan nyde den gode udsigt ud til Gardasøen, som ligger lige ude foran Corti del Lago. Ferieboligerne er pæne rækkehuse med fuldt udstyret tekøkken, aircondition og en overdækket terrasse vendt mod søen. Book online her på siden, eller kontakt os på telefon 7015 4141. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
Småsten
Andre faciliteter
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 163 km, Milano Malpensa, 167 km
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.

Ferieboliger - Corti del Lago

Velkommen til Corti del Lago

Læs mere om Corti del Lago her..

Læs mere om Corti del Lago her..

Corti del Lago ligger omgivet af en stor park lige ved bredden af Gardasøen på den sydlige del. Feriestedet har en dejlig svømmingpool med separat børnebassin og solterrasse med en smuk udsigt til søen. Ferielejlighederne har gode faciliteter med fint køkken, soveværelse og badeværelse med bruser, samt aircondition og terrasse med mod Gardasøen. Feriestedet har en legeplads til glæde for de mindste i familien.

Padenghe sul Garda har en fin lille havn og en imponerende middelalderborg, her kan også opleves et par ganske kønne kirker i nærområdet, hvilket jo hører sig til enhver Italiensk by. 

Oplevelser i vente på Corti del Lago

Oplevelser i vente på Corti del Lago

I har direkte adgang til egen privat strand, hvorfra I kan leje en båd. Det er også muligt at tage del i andre sjove vandsportsaktiviteter. Restaurant og bar kan I finde 200 meter fra Corti del Lago, men vil I lave mad hjemme i ferielejligheden er dette også muligt. Blot 2 km fra feriestedet, finder I et supermarked, hvor I kan handle alverdens fornødenheder.  Vil I opleve de hyggelige byer i nærheden, er der masse af muligheder. Vi kan anbefale lørdags marked i Saló, den romantiske borgby Sirmione, eller hvad med en sejltur over søen, så I kan nyde den fantastiske udsigt på bedste vis. Det er også en oplagt mulighed at besøge fantastiske Gardaland eller en af de andre forlystelsesparker omkring Gardasøen. Men behøver i hvert fald aldrig at kede sig. 

Lær mere om Gardasøen

Lær mere om Gardasøen

Gardasøen er det perfekte sted at tage på ferie for familien, da her findes en væld af børnevenlig muligheder. Den sydlige del af Gardasøen, som Corti del Lago er placeret på, er præget af meget børnevenlige og lavvandede badestrande. I den sydlige del vil I også kunne opleve flotte vinmarker, hvis I tager længere ind i regionen. I kan også besøge flere hyggelige byer som Riva del Garda eller kurbyen Sirmione.