Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Legeplads

Ferie i en bjergby

Durbuy er en smuk, lille bjergby i Ardennerne, som nærmest ligger skjult. Byen har en skøn atmosfære, og bindingsværkshuse, farverige blomsterkasser og levende lys pryder byen. Der er også mange små butikker og restauranter, og det siges faktisk, at fransk mad i højeste kvalitet fås i Belgien, så I må endelig ikke snyde jer selv for franske specialiteter, når I er i Durbuy. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
June - August
For børn
Legeplads
Wellness/Spa
Jacuzzi
Sauna
Generelt
Infomat
Sprog
Hollandsk, Fransk
Vaskemaskine
WIFI
Mod betaling på visse steder på feriestedet
Sport
Ridning
Tæt på feriestedet

Velkommen til Durbuy

Beliggendende midt i Ardennernes skønne natur

Beliggendende midt i Ardennernes skønne natur

Når I vælge at bo på Durbuy, vælger I en ferie midt i naturen. Durbuy tilbyder rummelige lejligheder, der er det perfekte udgangspunkt for at udforske området. 

Udforsk byen

Udforsk byen

Man kan sagtens bruge en dag på at udforske byen Durbuy, og især i den gamle bydel findes mange historiske seværdigheder. Der er monumenter og parker, som I kan hygge jer med at se. 

Et område med fart over feltet

Et område med fart over feltet

Hvis der skal fart på og adrenalin i blodet, er der heldigvis også mulighed for det. I nærheden ligger der nemlig en natur- og adventurepark, hvor I blandt andet kan zipline. Det er også muligt at leje scootere og komme rundt i området på denne måde, men I kan også komme tæt på naturen ved at leje kajakker eller kanoer og sejle på de fredfyldte floder.

Har du brug for mere information, er det bare med at ringe til os på 70 15 41 41.