Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Fattoria degli Usignoli

Alt det får I:
Bo komfortabelt på rustikt landsted
Skønt poolområde & hyggelig have
Spis godt på egen restaurant & bar
Oplev klassiske storbyer i Toscana
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Udendørs pool
Restaurant
Legeplads
Bar

Rustikt og charmerende landsted på Fattoria degli Usignoli

Fattoria degli Usignoli er en charmerende og rustik landejendom fra 1500-tallet, som er ombygget til et moderne feriested i landlige og idylliske omgivelser. Feriestedet byder på en skønt poolområde, restaurant og bar samt sportsfaciliteter såsom fodbold, tennis og ridning. Området omkring Fattoria degli Usignoli er kendt for sin olivenolie- og vinproduktion, som også produceres på feriestedet. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
For børn
Legeplads
Generelt
Grill tilladt
Nærmeste lufthavn
Firenze Amerigo Vespucci, 60 km
Parkering
Vaskemaskine
Mod betaling
Sport
Billard/pool
Cykeludlejning
Petanque
Ridning
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Tennis
Mod betaling

Bo på Fattoria degli Usignoli i Toscana i Italien

Rustikt landsted og komfortable ferieboliger

Rustikt landsted og komfortable ferieboliger

Når I bor på landejendommen Fattoria degli Usignoli, kan I glæde jer til til et komfortabelt ophold i rustikke og charmerende ferielejligheder, som passer til feriestedets historiske atmosfære. Samtlige ferielejligheder indeholder enten en møbleret balkon eller terrasse, kombineret opholds- og spisestue, badeværelse samt køkkenniche med bl.a. komfur og køleskab, så I har mulighed for at tilberede jeres egne favoritmåltider i ferieboligen. 

Nyd jeres ferie ved det dejlige poolområde

Nyd jeres ferie ved det dejlige poolområde

Når I trænger til en forfriskende dukkert eller svømmetur under jeres ophold på Fattoria degli Usignoli, kan I benytte feriestedets skønne swimmingpool, med et tilhørende lavvandet og børnevenligt område til de mindste. Ved poolområdets solterrasse finder I også liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Her kan I læne jer tilbage, slappe af og nyde ferien med f.eks. en god bog i de grønne og rolige omgivelser.  

Italiensk gastronomi på Fattoria degli Usignoli

Italiensk gastronomi på Fattoria degli Usignoli

På Fattoria degli Usignoli finder I en hyggelig restaurant, som byder på gastronomiske smagsoplevelser med traditionelle italienske kødretter, vegetariske retter samt lækre desserter. I sommermånederne arrangeres desuden løbende udendørs grillbuffet med livemusik, traditionelle Toscanske retter samt pizza bagt i stenovn. Endeligt bør I ikke snyde jer selv for at smage feriestedets egenproducerede Chianti vine, som udspringer af Chiantidistriktet i Toscana. 

 Glæd jer til sportsfaciliteter og aktiviteter for alle

Glæd jer til sportsfaciliteter og aktiviteter for alle

Under jeres ophold på Fattoria degli Usignoli, behøver I bestemt ikke at kede jer. I kan nemlig benytte jer af feriestedets forskellige sportsfaciliteter såsom fodbold- og tennisbane samt bordtennis. Derudover er der tilknyttet en rideskole på Fattoria degli Usignoli. Her kan I få rideundervisning indenfor forskellige discipliner af stedets instruktører. Endeligt er det i løbet af sæsonen muligt, at deltage i madlavningskurser, hvor I kan lære alt om den italienske kogekunst.      

Oplev nærområdet og klassiske storbyer i Toscana

Oplev nærområdet og klassiske storbyer i Toscana

Et ferieophold på Fattoria degli Usignoli giver jer gode muligheder for at opleve Toscana og områdets populære italienske storbyer. Feriestedet ligger i nærheden af den lille, men populære by Reggello. Reggello byder udover muligheden for at opleve både kunsthistorie og velbevarede monumenter, på gode restauranter, caféer og shoppingmuligheder. Tag også på udflugt og oplev flere af de klassiske italienske storbyer såsom renæssancebyen Firenze (ca. 50 km.), kunstbyen Arezzo (ca. 60 km.) samt middelalderbyerne Siena (ca. 70 km.) og Volterra (ca. 100 km.)