Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Gasparina Village

Alt det får I:
Tæt på skønne Castelnuovo del Garda
Swimminpools med rutsjebaner!
Besøg Italiens mest populære forlystelsespark
Familievenlige og lyse ferieboliger
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten
Særskilt børnepool
Restaurant
Minimarked
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten
Særskilt børnepool
Restaurant
Minimarked
Legeplads

Gasparina Village - perfekt for vandhunde!

Her får I alt hvad I kan ønske jer af vandaktiviteter for alle aldre. Med kun få skridt til Gardasøen, er Gasparina Village perfekt beliggende i disse idylliske omgivelser. Her er et stort lækkert poolområde med vandrustjebaner og legeområde i vandet, som børnene vil elske at tilbringe timer ved. Nyd solen med en kølig drink og hop ned til børnene i poolen, og få en forfriskende dukkert, når varmen bliver for meget. Oplev Gardasøens mange muligheder for ture og aktiviteter. Kast jer fx. ud i en tur på vandcykel og oplev søen fra søsiden. Bestil dette skønne ophold på Friferie nu! Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Solterrasse eller grønt område
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Café
Pizzaria
Snack bar
Butikker
Minimarked
For børn
Legeplads
Gyngestativ
Miniklub
Generelt
Nærmeste by
Castelnuovo del Garda, 5 km
Nærmeste lufthavn
Verona, 20 km
Parkering
Ved hotellet i forhold til ledighed
Vaskeservice
Betales på stedet
WIFI
Sport
Beachvolley
Cykeludlejning
Betales på stedet
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Fodbold
Udendørs

Velkommen til Gasparina Village!

Vand og leg til alle

Vand og leg til alle

Med kun 350m til Gardasøen og et stort swimmingpoolområde på Gasparina Village, bliver der nok at se til for inkarnerede vandhunde!

Swimmingpoolområdet har et stort aktivitetscenter i midten af poolen med rutsjebaner, vandkanoner og andet sjov. Der er liggestole til fri afbenyttelse i hele poolområdet, hvor I kan nyde solen og pauserne fra vandet. Ved poolområdet er der også en snackbar, der har åbent alle dage fra kl. 8.00 til kl. 23.00.
Gasparina Village har erfarent personale, der laver aktiviteter for børn i dagtimerne. I finder også legeplads, bordtennisborde og en fodboldbane til afveksling for vandaktiviteterne.

Omkring Gardasøen er der mange steder, hvor det er muligt at leje vandcykler, paddleboards og masser af andre aktiviteter som familien kan kaste sig ud i og på vandet. Det er også muligt at spille beachvolley på stranden. Derudover er søen jo bare skøn til en helt traditionel strandtur og en dukkert!

Faciliteter i Gasparina Village

Faciliteter i Gasparina Village

Gasparina Village har både restaurant og pizzeria, der har åbent hver dag.
Restaurant Origano serverer klassiske italienske retter lavet af friske råvarer og traditionelle internationale retter, så der er noget alle kan vælge imellem.
Her findes også en snackbar, der har åbent dagligt fra kl. 8.00 til kl. 23.00, og et minimarked hvis I mangler lidt dagligvarer eller andet.

Nogle aftener tilbyder Gasparina Village underholdning for sine gæster.

Hos Gasparina Village er der gratis WiFi på hele området, og der findes også en hæveautomat på feriestedet. Ligeledes er der også gratis parkering tilknyttet.

Samtlige boliger har en velindrettet køkkenniche, hvor I kan tilberede jeres favoritmåltider.

Aktion i ferien?

Aktion i ferien?

Vil I mærke adrenalinen pumpe i kroppen? Så bor I kun ca. 1 km fra Gardaland Park, som er en forlystelsespark fuld af vilde rides og sjove oplevelser. Gardaland Park er Italiens største og mest populære forlystelsespark, og her noget for både store og små vovehalse.

Der er heller ikke langt til vandlandet Acqua Paradise, der ligger kun ca. 3 km fra Gasparina Village, eller Movie Studios Park, der ligger kun 2,5 km væk.

Er I til golf ligger golfbanen "Paradise del Garda" kun 3,5 km væk. Det er en 18 hullers golfbane i smukke omgivelser.

Tag et besøg til Grottoes of Catullus, der er ruinerne af en gammel romersk villa, der er bygget omkring det 1. århundrede.