Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Hotel Belvedere

Alt det får I:
Dejlige minder i Manerba del Garda
Fantastisk udsigt!
Husdyr tilladt
Moderne rummelige værelser
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Strand
2 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
5 km
Top faciliteter
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Udendørs pool
Strand
2 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
5 km

Moderne ferielejligheder i Manerba del Garda!

Denne udsigt må I ikke gå glip af! Fra Hotel Belvedere kan I ligge i poolen eller sidde i hotellets restaurant og nyde den enestående udsigt over det meste af Gardasøen. Oplev charmerende Manerba del Garda, bad i Gardasøen og oplev området omkring Gardasøen, der har masser at byde på. Læs mere
Læs mere
Luk
Pension
Morgenmad
Muligt at tilkøbe
Strand
Strand
2 km
Afstand strand & type
1-2 km til strand
2 km
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Solterrasse eller grønt område
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Poolbar
Butikker
Supermarked
5 km
Ferietema
All Inclusive/pension
Generelt
Nærmeste by
Manerba
Nærmeste lufthavn
Verona, 34 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Sprog
Engelsk, Tysk, Italiensk
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Velkommen til Hotel Belvedere!

Faciliter på Hotel Belvedere

Faciliter på Hotel Belvedere

Hotel Belvedere ligger helt perfekt med udsigt over Gardasøen. Fra swimmingpoolen kan du ligge og nyde den spektakulære udsigt, som Hotel Belvedere er kendt for. Der er liggestole og parasoller til fri afbenyttelse. Poolen har også en lav ende for de mindste svømmere. Når tørsten melder sig, kan I købe forfriskninger i poolbaren.

Lejlighederne er udstyret med alt hvad I skal bruge for at få en dejlig ferie. En lille praktisk køkkenniche med kogeplader, køleskab, elkedel og kaffemaskine, og egen balkon eller terrasse, hvor I kan nyde morgenkaffen eller frokosten. Der er gratis wi-fi og parkering, og alle lejligheder har aircondition. 

Oplev Gardasøen

Oplev Gardasøen

Området omkring Gardasøen, og Gardasøen i sig selv, har en masse spændende oplevelser at byde på. 

Ved Gardasøens kyster finder I de skønne strande, hvor I kan nyde traditionelle stranddage med sol, sand og vand, og her vil I også finde alverdens tilbud om vandcykler, paddleboards, windsurfing og andre vandaktiviteter.

Den lille by Manerba del Garda, er idyllisk og hyggelig med sit historiske centrum fuld af caféer, restauranter og butikker. Her kan I også handle ind, hvis I mangler snacks til strandtasken eller varer til køleskabet.

I det hele taget er der mange små eventyrlige byer, der er værd at besøge hele vejen rundt om Gardasøen. Find jeres yndlingsspot, og sæt jer med en god espresso eller gelato og nyd livet, der udspiller sig foran jer.

Der findes mange måder at se oplandet og bjergene omkring Gardasøen på. Lej fx. et par cykler eller hop i vandrestøvlerne og kom til tops, hvor udsigten er aldeles bjergtagende!

Seværdigheder og byer

Seværdigheder og byer

Skal der power og adrenalinsus til, er der kun 40 minutter til Italiens største forlystelsespark Gardaland Park, hvor det er muligt at udfordre sig selv i en tur i vilde rutsjebaner som fx. "The Raptor" eller "The Blue Tornado". Er man knap, så modig, er der også plads til det. Der er forlystelser til både store og små, unge og ældre i Gardaland Park.

Skal der luftforandring til fra søens briser lokker den smukke by Brescia med sine oversete seværdigheder. Byen er regionens hovedstad, og bærer præg af sin romerske baggrund og middelaldertiden. Besøg slottet med vindebroer og voldgrav, eller find de mange romerske skulpturer og bygninger, som er strøet ud over Brescia. Der er selvfølgelig også mange spisesteder og forretninger i byen, så det er bare at sætte kursen ind i landet og nyde den autentiske italienske stemning.