Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Thermana Park Lasko

Alt det får I:
Glæd jer til vandsjov og bademuligheder for hele familien
Naturskøn beliggenhed med gode udflugtsmuligheder
Afslapning med wellness samt sauna for de voksne
Halvpension inkl. i prisen
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Animation
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Animation

Velkommen til Hotel Thermana Park Lasko

Tag til det østlige Slovenien, og bo på det moderne hotel Thermana Park Lasko med gode af muligheder for badning, wellness, naturoplevelser og afslapning. I bor i moderne og komfortable hotelværelser med plads til hele familien. Tag på udflugt til f.eks. Ljubijana samt oplev Sloveniens utroligt smukke natur og landskab med lange floder og betagende bjerge til fods eller på cykel. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Rør rutsjebane, Familie rutsjebane
Bar/Restaurant
Andre faciliteter
Inkl. på visse steder af feriestedet
Butikker
Lille udvalg
Ferietema
Generelt
Zagreb, 113 km
Sportsfaciliteter
Underholdning
I højsæsonen
Engelsk, Tysk, Italiensk, Spansk
Wellness/Spa

Velkommen til Hotel Thermana Park Lasko i Slovenien

Bo i moderne og komfortable hotelværelser

Bo i moderne og komfortable hotelværelser

Hotel Thermana Park Lasko byder på både forkælelse og vandsjov i det østlige Slovenien - ca. 85 km fra Ljubijana. Både hotellets ud- og indvendige indretning er moderne og lys samt designet og stemningen i restauranten, caféen og baren er nøje gennemtænkt med mulighed for et væld af lækre gastronomiske smagsoplevelser. 

Hotelværelserne er komfortable og velindrettede med bl.a. badeværelse inkl. brusebad/badekar, toilet og hårtørrer. På samtlige hotelværelser finder I desuden TV samt adgang til gratis WiFi. Endeligt kan I vælge mellem hotelværelser med og uden balkon.   

Stort vandland med timevis af vandsjov for alle

Stort vandland med timevis af vandsjov for alle

Hotel Thermana Park Lasko har en unik glaskuppel, der omslutter vandparken og til forveksling ligner et gigantisk drivhus, som laver solens stråler til magiske øjeblikke. Her finder I et væld af sjove vandaktiviteter f.eks. pool med bølger, hele tre boblebade, vandforlystelsespark for børn, massagepool, strømkanal og udfordrende vandrutsjebaner! 

De forskellige indendørs- og udendørs poolområder udgør i alt 2.200 m². Udendørs faciliteterne består af flere pools, børne-pools og vandrutsjebane. Den termiske pool ligger i forbindelse med den indendørs del, og byder på afslapning for hele familien.

Glæd jer til oplevelser i naturskønne omgivelser

Glæd jer til oplevelser i naturskønne omgivelser

På Hotel Thermana Park Lasko kommer I med andre ord ikke til at savne noget, og samtidig kan I nyde udsigten til Sloveniens smukke natur, floder og bjerge! Lasko er en hyggelig og charmerende gammel by med mange udflugtsmuligheder - tag f.eks. på en udflugt til det lokale øl-bryggeri. 

I kan også tage på en cykel- eller vandretur rundt i området, og tage til toppen af de omkringliggende bjerge, som byder på en fantastisk udsigt over byen og landskabet.