Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Kempense Meren

Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked

Velkommen til Kempense Meren

Kempense Meren er en underholdende feriepark for hele familien, hvor I får et væld af aktiviteter både udendørs og indendørs og kan nyde ferien uanset vejret. Feriehusene er hyggelige og familievenlige, og I finder helt sikkert det perfekte feriehus for jeres ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Butikker
Supermarked
For børn
Indendørs legeplads
Mini disco
Miniklub
Wellness/Spa
Hammam
Jacuzzi
Massage
Sauna
Spabehandlinger
Generelt
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Beachvolley
Billard/pool
Bowling
Minigolf
Petanque
Sportsfaciliteter
Badminton
Bordtennis
Bueskydning
Squash
Trampolin
Vand aerobics

Kempense Meren ferieboliger

Feriepark i Belgien

Feriepark i Belgien

I det nordlige Belgien finder I den underholdende feriepark Kempense Meren. Ferieparken ligger i Kempen-regionen i den idylliske by Mol tæt på to store rekreative søer i naturskønne områder. Ferieparken tilbyder ferie til alle budgetter, og hele familien samles til timevis af sjov, så I kommer ikke til at kede jer på ferie i Kempense Meren. Få flere informationer om Kempense Meren her på hjemmesiden eller kontakt os på telefon 70 15 41 41, for at vide mere.  

Ferieboliger for alle

Ferieboliger for alle

I kan vælge at bo i det luksuriøse feriehus Exclusive, i det hjemlige feriehus Select eller på hotel. Hotellerne har værelser til to personer, mens feriehusene kan rumme fra to til 12 personer. Alle feriehuse har køkken, opholdsstue, badeværelse og et eller flere soveværelser afhængig af størrelse. Vælger I et Exclusive feriehus, får I et moderne feriehus med komfortable faciliteter og flere fordele end et Select feriehus, der har mulighed for tilkøb af diverse faciliteter. Begge feriehuse har egen have, hvor familien kan opholde sig i fred og ro og nyde ferien.  

Vandland og udendørs pool

Vandland og udendørs pool

Ferieparken byder på badeferie uanset vejret, så intet skal begrænse børnene i at plaske rundt i vandet.  I det store indendørs badeland kan I få kildren i maven på de mange vandrutsjebaner og i den vilde flod, og i den udendørs pool kan I nyde det opvarmede vand i de grønne omgivelser. I vandlandet tilbydes børnepool, solarium, jacuzzi samt vandfitness, og I kan spise på vandlandets café, så I slipper for at skulle tilbage til feriehuset for at klæde om. 

Et væld af aktiviteter

Et væld af aktiviteter

Den nærliggende sø egner sig særligt godt til at lave en masse aktiviteter, og der er også en strand, hvorfra I kan bade i søen. I selve parken kan I dyrke sport i en stor hal, bowle og endda prøve kræfter med bueskydning. Børnene kan både tage i legeland, hoppe på trampolin og spille minigolf. Mulighederne er mange og der er både aktiviteter indenfor og udenfor, hvor alle får noget at lave.