Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Top faciliteter
Strand
100 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Mini klub
Top faciliteter
Strand
100 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Mini klub

Ferielejligheder med strand og by lige ved døren

La Baie des Sables ligger i en livlig kystby, som byder på et bredt udvalg af aktiviteter for hele familien. Ferielejlighederne er simple og moderne og er perfekt placeret blot 100 meter fra en flot og bred sandstrand. Hvis I leder efter en ferie, hvor I kan opleve en kombination af både strand og by, så er La Baie des Sables perfekt til jer. Det kan varmt anbefales at udforske de mange muligheder regionen har at byde på i form af aktiviteter og kulturelle oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strand
100 m
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Arrangerede udflugter
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Golf
18-hullers bane - mod betaling
Aktiviteter ved strand
Udlejning af sejlbåde
1.5 km
Generelt
Parkering
Mod betaling
Underholdning
Mini klub

Velkommen til La Baie des Sables

Hyggelige ferielejligheder

Hyggelige ferielejligheder

De imødekommende medarbejdere på La Baie des Sables er klar til at byde jer velkommen! Feriekomplekset består af 4 etager med adgang til en elevator. Lejlighederne er fuldt udstyret med alt hvad I skal bruge og har alle forudsætninger for en dejlig ferie.

I er meget velkomne til at bestille online eller kontakte vores rejseeksperter på tlf. 70154141, som sidder klar til at hjælpe jer. 

Lidt om området

Lidt om området

La Baie des Sables ligger i Les Sables-d'Olonne, kun 35 km fra La Roche-sur-Yon på den franske vestkyst. Feriekomplekset kan flotte sig ved både at have strand og by lige ved døren. Den ligger kun et stenkast fra havet og er perfekt til en afslappende badeferie, men samtidig har I mulighed for at opleve byen. Byen Les Sables-d'Olonne er en fransk kyst-by, som desuden byder på en hyggelig havn, museer, butikker, restauranter, en flot strandpromenade og endda en zoologisk have. Der er bl.a. et hav af vandsportsaktiviteter, som surfing, sejlads, dykning, bodyboarding mm.

Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Indenfor 100 meter finder I alt, hvad I har brug for af restauranter og supermarkeder. Sørg for at prøve en af de mange franske restauranter i byen for at opleve den lokale franske madkultur på nærmeste hold. Der er også forskellige mindre supermarkeder i området, hvor I kan købe de nødvendige ingredienser til at lave mad i jeres egen lejlighed.