Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
800 m til Tignale
Charmerende feriestemning
Udforsk naturomgivelserne
Dejligt poolområde
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 7 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
700 m
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Strand
Småsten, 7 km
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
700 m
Legeplads

Hyggeligt feriested med fantastisk udsigt over Gardasøen

La Rotonda er beliggende blot 800 meter fra byen Tignale, som er en charmerende lille ferieby med fine butikker og hyggelige restauranter, smukt hævet over Gardasøen. La Rotonda ligger 7 km fra Gardasøen, men byder på et dejligt poolområde med udsigt til de skønne omgivelser. Det milde klima og de mange muligheder i området, gør Tignale til den perfekte destination for jer, der ønsker en ferie i rolige og afslappende omgivelser - kombineret med mange muligheder for oplevelser i området. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Småsten, 7 km
Afstand strand & type
5-10km til strand
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Solstole ved pool
Inkl. alt efter ledighed
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
700 m
For børn
Legeplads
Miniklub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Wellness/Spa
Sauna
Betales på stedet
Generelt
Antal lejligheder
Antal: 70
Nærmeste by
Tignale, 800 m
Nærmeste lufthavn
Milano Malpensa, 195 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - inkl.
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på hele feriestedet dog begrænset adgang
Sportsfaciliteter
Fitness
Inkl.
Tennis
Mod betaling
Underholdning
Animation
Dags aktiviteter, June - September

Læs mere om La Rotonda

Velkommen til La Rotonda

Velkommen til La Rotonda

Dette feriested ligger ved byen Tignale på den vestlige bred af Gardasøen. Her findes et skønt poolområde med tilhørende solterrasse, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt til Gardasøen og de omkringliggende bjerge. Feriestedet har også en indendørs pool og et fitnesscenter. Ferielejlighederne er enkelt men praktisk indrettet. La Rotonda har også en overdækket pool, hvilket gør feriestedet velegnet til både forår og efterår. I har adgang til sauna og tennis mod betaling og en god legeplads til de små. Det kan anbefales at opleve området på cykel, men det er også vidunderligt at komme sejlende til Gardasøens hyggelige byer, og opleve det hele fra vandsiden. 

Spis godt ude eller hjemme på La Rotonda

Spis godt ude eller hjemme på La Rotonda

Hvis I gerne vil nyde et lækkert måltid mad på La Rotonda, kan I gøre dette på stedets egen restaurant og bar, som bl.a. serverer lækre specialiteter, lokale- og børnevenlige retter med fantastisk udsigt over Gardasøen. I også finde flere spisesteder og barer i nærheden af feriestedet, og ellers ligger byen Gardola kun 800 meter fra La Rotonda. Endeligt kan I også tilberede jeres favoritretter hjemme i jeres eget køkken i ferielejligheden. I byen vil I også kunne finde et supermarked, hvor I kan købe friske råvarer af bedste italienske kvalitet.

Faciliteter og aktiviteter på La Rotonda

Faciliteter og aktiviteter på La Rotonda

På La Rotonda finder I flere forskellige faciliteter til både store og små. Feriestedet byder på mulighed for at spille tennis eller bordtennis og for de mindste er der også en mini-klub med sjov og underholdning. I finder desuden et wellness-område inkl. sauna hvor I kan koble helt af samt fitness-faciliteter, hvis I gerne vil være aktive på jeres ferie. Sidst men ikke mindst kan I også leje cykler i nærheden, så I kan få jer en hyggelig cykeltur i det naturskønne nærområde eller ned til selve Gardasøen, som ligger 7 km fra La Rotonda. 

Familievenlige oplevelser ved Gardasøen

Familievenlige oplevelser ved Gardasøen

Gardasøen er et fantastisk familie- og børnevenligt område i Italien. Søen ligger midt i et betagende bjerglandskab, som danner nogle smukke rammer om dette feriested.  I kan besøge hyggelige byer, som byder på masser af historie og charme, hyggelige restauranter og et livligt byliv. Det kunne eksempelvis være Gardasøens hovedstad, Riva del Garda eller kurbyen Sirmione. Skal der lidt ekstra krydderi på ferien, bringer et besøg i forlystelsesparken Gardaland med sikkerhed smilet frem hos både store og små.