Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Bestil online eller ring
70 15 41 41
Top Faciliteter
Strand
Småsten, 7 km
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
Supermarked
700 m
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet

Hyggeligt feriested med god udsigt

La Rotonda ligger nær byen Tignale kun 800 meter fra byen Gardola, en hyggelig, lille ferieby med fine butikker og hyggelige restauranter, yndigt hævet over Gardasøen. La Rotonda ligger 7 km fra Gardasøen, men byder, for de vandglade, på et dejligt poolområde med udsigt til de smukke omgivelser. Det milde klima og de mange muligheder i området gør Tignale til den perfekte destination for de, der ønsker en rolig og afslappende ferie, men med mulighed for at opleve en masse. Du er velkommen til at bestille online her på siden, og også til at ringe til os på telefon 7015 4141, hvis du har spørgsmål. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Lignano
Strand
Småsten, 7 km
Pool
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Restaurant
Andre faciliteter
WIFI
Mod betaling på hele feriestedet
Legeplads
Generelt
Parkering
Mod betaling
Nærmeste lufthavn
Milano Malpensa, 195 km
Nærmeste by
Gardola, 800 m
Butikker
Supermarked
700 m
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling

Ferieboliger - La Rotonda

Velkommen til La Rotonda

Læs mere om La Rotonda her..

Læs mere om La Rotonda her..

Dette feriested ligger ved byen Tignale på den vestlige bred af Gardasøen. Her er et skønt poolområde med tilhørende solterrasse, hvorfra I kan nyde den fantastiske udsigt til Gardasøen og de omkringliggende bjerge. Feriestedet har også en indendørs pool og et fitnesscenter. Ferielejlighederne er enkelt men praktisk indrettet. La Rotonda har også en overdækket pool, hvilket gør feriestedet velegnet både i for- og sensæsonen. Her er sauna og tennis mod betaling og en god legeplads til de små. .Det kan anbefales at opleve området på cykel, men det er også vidunderligt at komme sejlende til Gardasøens hyggelige byer, og opleve det hele fra vandsiden. 

Faciliteter på La Rotonda

Faciliteter på La Rotonda

Restauranter og barer kan I finde i nærheden af feriestedet og ellers ligger byen Gardola kun 800 meter fra La Rotonda. I kan også tilberede mad hjemme i ferielejligheden i jeres eget køkken. I byen vil I nemlig også kunne finde et supermarked, hvor friske råvarer af bedste italienske kvalitet, kan udgøre dagens måltid.

Af aktiviteter kan der fristes med tennis eller bordtennis. Det er også muligt at leje cykler I nærheden, så I kan få jer en hyggelig cykeltur i området eller ned til Gardasøen, som ligger 7 km derfra.

Om Gardasøen

Om Gardasøen

Gardasøen er et fantastisk familie- og børnevenligt område i Italien. Søen ligger midt i et betagende bjerglandskab, som danner nogle smukke rammer om dette utrolige sted.  I kan besøge hyggelige byer, som byder på masser af historie og charme, hyggelige restauranter og et livligt byliv. Det kunne eksempelvis være Gardasøens hovedstad, Riva del Garda eller kurbyen Sirmione.

Skal der lidt ekstra krydderi på ferien, bringer et besøg i Gardaland altid smilet frem hos både store og smp.