Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Lanterna Sunset

Alt det får I:
Indkøb, restaurant og bar
Det klareste badevand
Dyrk vandsport
Gratis poolfaciliteter
Top faciliteter
Strand
Sten, 200 m
Restaurant
500 m
Supermarked
Lille udvalg, 500 m
Legeplads
Bar
300 m
Top faciliteter
Strand
Sten, 200 m
Restaurant
500 m
Supermarked
Lille udvalg, 500 m
Legeplads
Bar
300 m

Velkommen til Lanterna Sunset

Feriestedet Lanterna Sunset ligger på en halvø kun 13 km fra Porec. Omkring ferielejlighederne er der dejlige, velholdte småstens- og klippestrande med det klareste badevand. Ved Lanterna Sunset finder I gode indkøbsmuligheder, fantastiske restauranter og cafeer, der er med til at gøre ferien til noget helt specielt. Hvis I bor her, kan I gratis benytte poolen på Camping Lanterna, som ligger ca. 1.200 m herfra, og som kan nås til fods langs stranden. Der er rige muligheder for at dyrke alle former for vandsport, og på Lanternas område finder I også et lille diskotek, der er et hit blandt de unge. Lejlighederne på Lanterna Sunset ligger i umiddelbar nærhed af havet. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Strand
Sten, 200 m
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Bar
300 m
Diskotek
300 m
Butikker
Supermarked
Lille udvalg, 500 m
For børn
Legeplads
Miniklub
I højsæsonen
Ferietema
Strandferie
Generelt
Internet café
Mod betaling, 300 m
Nærmeste bus station
13 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 67 km
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Cykeludlejning
400 m
Minigolf
Mod betaling, 400 m
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
800 m
Tennis
Mod betaling, 400 m

Lanterne Sunset i Kroatien

Mere om Lanterna Sunset

Mere om Lanterna Sunset

På den dejlige halvø, Lanterna, blot 13 km fra Porec, finder I de skønne ferielejligheder, Lanterna Sunset. Feriestedet ligger i skønne, frodige omgivelser med masser af træer og beplantning. Lejlighederne er pæne og udstyret med køkken, samt møbleret balkon eller terrasse, hvor man kan nyde det fantastiske klima, et lækkert måltid eller spille en omgang kort med familien. Der er desuden trådløst WiFi i feriestedets reception.

Bademuligheder

Bademuligheder

I skal ikke bevæge jer langt for at få jer en dejlig forfriskende dukkert - i kort gå afstand fra lejlighederne finder I en flot strand, udmærket med et blåt flag. Det blå flag betyder at stranden er sikker, vandet er af høj kvalitet og miljøet omkring er rent, så I kan roligt udforske stranden. Stranden har rullesten og større sten som underlag, men det er stadig muligt at gå en tur i vandet. I kan også flyde på stranden og børnene kan hygge sig på en legeplads tæt ved vandet. 

Er I mere til pool, så kan I benytte Camping Lanternas poolområde, hvor der er adskillige pools og vandrutsjebaner. Hvis I er vandhunde, vil I elske campingpladsens poolanlæg! 

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Selvom Lanterna Sunset er beliggende i dejlige, rolige omgivelser, så finder de sportsinteresseret et væld af sjove aktiviteter. I kan starte dagen med en cykeltur eller løbetur i de flotte omgivelser. På det lokale vandsportscenter kan I også tage ud at udforske havet ved snorkling, dykning eller windsurfing. I kan også tage en slag minigolf, bordtennis, beach volley eller en omgang tennis i området. Der er desuden en multisportsbane i nærheden, hvor der kan spilles håndbold, futsal eller basketball. Nogle af faciliteterne er mod et gebyr. 

På Lanterna-området arrangeres der fra midten af juni til midten af september aftenunderholdning med musik og diskoklub. Børnene kan hygge sig på feriestedets legeplads.  

Restauranter og barer

Restauranter og barer

Tæt på Lanterna Sunset finder I flere restauranter, som serverer en bred vifte af lokale og internationale retter. I kan f.eks. besøge Restaurant Marina, Delfin eller Valeta, som ligger i ferieområdet. Marina serverer morgenmad og aftensmad - restauranten har showkøkken og byder på lækker á la carte med grillede retter, pizza og spændende middelhavsretter. På Delfin kan I få lækre fiske- og kødspecialiteter mens I nyder en smuk solnedgang. I kan også opleve den romantiske atmosfære på Valeta, mens I bliver forkælet med spændende måltider og betagende udsigt over havet. I området er der desuden adskillige barer og is-butikker.

Vil I selv kokkere, så kan I smutte ned i supermarkedet i nærheden og handle ind til et lækkert måltid, som I kan nyde på lejlighedens balkon eller terrasse. De fuldt udstyret køkkener gør det nemlig muligt selv at bestemme menuen. 

Byen Porec er 13 km fra feriestedet og der kan I blive forkælet med udsøgte måltider på byens mange restauranter. 

Området omkring Lanterna Sunset

Området omkring Lanterna Sunset

Er I glade for dyr, så kan I tage på en dejlig ridetur i området. Tæt på lejlighederne ligger et ridecenter, hvor I mod et gebyr kan komme ud at ride. I kan også tage til Porec og udforske byens seværdigheder, butikker og hyggelige stræder. Et besøg til Beredine-grotterne er også en mulighed. Der kan I komme på guidede ture, hvor I kan høre mere om de flotte grotter, der er beliggende 132 meter under jorden. En tur til Aquacolors vil bestemt også være et hit hos både børn og voksne. Vandlandet byder på vandrutsjebaner og vandaktiviteter.