Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Le Terrazze sul Lago

Alt det får I:
Åbent hele året rundt
300 m til sø og strand
2 skønne poolområder
Italiensk gastronomi
Top faciliteter
Strand
Græs, 400 m
Udendørs pool
Supermarked
1 km
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar
Top faciliteter
Strand
Græs, 400 m
Udendørs pool
Supermarked
1 km
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Bar

Lejligheder med pool blot 300 m fra Gardasøen

Lejlighedshotellet Le Terrazze sul Lago er åbent hele året rundt og tilbyder lejligheder i forskellige størrelser. Feriestedet ligger kun 300 m fra søen i Padenghe sul Garda i et kuperet område med smuk udsigt ud over Gardasøen. Der er kun få minutters kørsel til de lidt større byer Desenzano, Salò og Sirmione. På feriestedet er der to dejlige pools for voksne og en for børn, hvor parasoller og liggestole er gratis. Herudover er der reception, bar og gratis WiFi i lobbyen. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Græs, 400 m
Pool
Udendørs pool
Bar/Restaurant
Bar
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 163 km, Milano Malpensa, 167 km
Parkering
I underjordisk garage - Inkl.
Butikker
Supermarked
1 km

Fantastiske ferielejligheder ved Gardasøen

Firestjernet lejlighedshotel

Firestjernet lejlighedshotel

Le Terrazze sul Lago er et helt fantastisk feriested for jer, der søger afslapning, smukke omgivelser og et væld af oplevelser indenfor rækkevidde. Lejlighedshotellets beliggenhed gør, at I nemt kan gå til Gardasøen og besøge de spændende byer, som ligger blot et par minutters kørsel væk. Derfor er dette feriested godt til både venner, par og familier, der ønsker at komme på en badeferie, der kan kombineres med spændende udflugter og bybesøg. 

Det italienske køkken

Det italienske køkken

En af de store glæder ved at rejse til Italien på sommerferie er den udsøgte mad, der venter en. Det italienske køkken er ét af de mest kendte i hele verden, da de formår at skabe eminente retter med få men virkelig lækre, friske råvarer.  Er det den sprøde pizza, den cremede pastaret eller den smagsfulde lasagne, du glæder dig til ? Der er i hvert fald god grund til at se frem til kulinariske oplevelser. Til en vellykket middag passer det sig godt med en god italiensk flaske vin. I kan selv eksperimentere med de lækre råvarer i  Jeres ferielejlighed og hjælpes med at kokkerere aftenens middag. Husk dog også at forkæle jer selv på en hyggelig og stemningsfuld restaurant så I kan smage retterne lavet på italiensk manér.

Et område fuld af muligheder

Et område fuld af muligheder

En ferie til Le Terrazze sul Lago byder ikke kun på badedage ved Gardasøen eller afslapning ved swimmingpoolen. Der er et hav af sjove forlystelsesparker, som hele familien vil nyde godt af. I kan f.eks. bruge en dag i Gardaland, som er Italiens største forlystelsespark. Ønsker I at se havets eminente dyreliv, kan I tage til Sealife, hvor I kan se hajer, blæksprutte, søheste og mange flere eksotiske dyr svømme omkring.  Movieland er endnu en spændende temapark, hvor forlystelserne tager udgangspunkt i Hollywoods store film. I kan passende tage til Caneva World efter, som ligger lige ved Movieland. Caneva World er et stort badeland, hvilket kan være tiltrækkende i den sydeuropæiske varme. Ønsker I at se flere dyr, kan I besøge et væld af fascinerende dyr i Safari Zoo i Affi. Mulighederne ved Gardasøen er mange, så det er bare med at finde netop den park, der opfylder Jeres ønsker.