Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Lækkert og flot poolområde
Tæt på sandstrand ved Adriaterhavet
Dejlig beliggenhed tæt på Bibione
Mulighed for at rejse med badebussen
Top faciliteter
Strand
Sand, 650 m, Inkl. strand service
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
300 m
Supermarked
300 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sand, 650 m, Inkl. strand service
Særskilt børnepool
Udendørs pool
Restaurant
300 m
Supermarked
300 m
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet

Lejligheder med egen have

Hvis du leder efter ferieboliger i Italien, så finder du med feriekomplekset, Marco Polo, ved Bibione et oplagt sted at slappe af. Dette firestjernede frirum ligger nemlig op til afslapning. Blot 500 meter fra byen, 800 meter til den lækre strand langs Adriaterhavskysten og med egen pool og indkøb har I nemlig tid til jer selv. Marco Polo har 100 velindrettede ferielejligheder, hvorfra alt er let tilgængeligt. Netop derfor er det heller ikke tilfældigt, at ferielejlighederne er yderst populære. Til hver af lejlighederne er der egen lille have, og ligeledes er der et større, grønt område med legeplads og volleyball, som frit kan benyttes af alle. Er man uheldig med dårligt vejr, så byder feriekomplekset desuden på et indendørs legeområde. Læs mere
Læs mere
Luk
Ta' med badebussen
Bus destination (Afsætning Valbella)
Afstand strand & type
0,5-1 km til strand
Strand
Sand, 650 m, Inkl. strand service
Pool
Særskilt børnepool
Solarium
Udendørs pool
June - September
Bar/Restaurant
Café
Bar
Restaurant
300 m
Andre faciliteter
Vaskemaskine
Mod betaling
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Cykeludlejning
Generelt
Nærmeste lufthavn
Venedig Marco Polo, 95 km
Shuttlebus til stranden
Antal lejligheder
Parkering
Ved siden af boligen
Butikker
Supermarked
300 m
Underholdning
Diskotek
Max 1000 m
Animation
Dags aktiviteter
Mini klub
Hele sæsonen, dog begrænset i lavsæsonen

Praktisk information

Hvis I ønsker at medbringe hund, er det vigtigt at denne bliver holdt i snor. Hunden må ikke medtages ved pool eller strand.

Velkommen til Marco Polo ved Adriaterhavet i Italien

Lækker pool og sandfyldt strand

Lækker pool og sandfyldt strand

Marco Polo byder sine gæster på fremragende muligheder for familiens vandhunde og solelskere. Med høj sol og blåt vand kan du nemlig vælge både pool og strand efter behag. Poolen er stor og lækker, og her finder du ligeledes komfortable liggestole og parasoller. Poolen er beliggende i midten af lejlighedskomplekset og er desuden både tilgængelig for små og store med henholdsvis et større, dybt bassin og to mindre til børn. På stranden ved Adriaterhavet får du sand mellem tæerne og alt, hvad en strand ellers kan tilbyde. Med en afstand på blot 800 meter derned er det næsten ligeså nemt som at ligge ved poolen.

Restauranter, bar og diskotek

Restauranter, bar og diskotek

Hos Marco Polo har de en bar på stedet, så det er muligt at nyde en kold øl eller en god drink, hver gang man får lyst. Skal familien ud og spise om aftenen, så er der restauranter i byen Bibione. Nærmeste restaurant er blot 300 meter væk, og lækker aftensmad for alle er dermed let tilgængeligt. Rundt omkring i byen er der et væld af lækre restauranter at vælge imellem. Udover bar og restauranter så byder Bibione også på et diskotek, som ligger godt 800 meter væk fra feriekomplekset. 

Indkøb og shopping i Bibione

Indkøb og shopping i Bibione

Der findes andre og større indkøbsmuligheder end dem der lige er ved ferielejlighederne. Hvis man bevæger sig ned i Bibione, så vil man opleve, at man er tæt på en by, som rummer alt det nødvendige. Udover restauranter og andre hyggelige opholdssteder, så er der også indkøb blot 300 meter væk fra ferielejlighederne. Udover indkøbsmuligheder er der desuden et par frisører i byen, ligesom at den centrale gade med caféer og generel shopping heller ikke er langt væk. 

Om Adriaterhavskysten ved Bibione

Om Adriaterhavskysten ved Bibione

Adriaterhavskysten er en længere strækning, som hvert år modtager mange turister, og derfor er et populært feriemål. Er du interesseret i at komme uden for Bibione og Marco Polo-ferielejlighederne, så er området beriget ved at være placeret tæt på skønne Venedig. En times kørsel fra Bibione er byen, hvor sejlads i gondoler og det ægte Italien er muligt at opleve. Har du lyst til at høre mere om området og Marco Polo, så kan vi kontaktes helt uforpligtende på telefon 70 15 41 41.

Med Badebussen til Bibione

Med Badebussen til Bibione

Ønsker I at komme frem uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen til Bibione den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien. Bussen stopper ved feriestedet Valbella - og derfra tager I en taxi det sidste stykke vej til feriestedet. - Super nemt og bekvemt. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.