Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Top faciliteter
Direkte til strand
Strand
Sand
Restaurant
Supermarked
10 km
Legeplads
Bar
Top faciliteter
Direkte til strand
Strand
Sand
Restaurant
Supermarked
10 km
Legeplads
Bar

Nydelige Normandiets fredfyldte ferielejligheder

Fred, ro og lyden af bølgernes brusen. Lyder det som det rene paradis for jer? Så er Omaha Beach det perfekte sted at holde jeres ferie. Beliggende et stenkast fra havet i den storslåede natur i Normandiet i det nordvestlige Frankrig, er der rig mulighed for, at komme helt tæt på naturen og koble helt fra. Vil I høre mere om Omaha Beach, så tøv ikke med at kontakte os på telefon 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Direkte til strand
Strand
Sand
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Butikker
Supermarked
10 km
For børn
Legeplads
Ferietema
Strandferie
Tæt på storby
Bayeaux, 19 km
Generelt
Grill tilladt
Hæveautomat
Nærmeste by
Colleville, 1.8 km
Nærmeste lufthavn
Paris Charles de Gaulle, 290 km
Parkering
På fælles parkeringsplads - mod betaling
Tørretumbler
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Bordfodbold
Cykeludlejning
Petanque
Sportsfaciliteter
Bordtennis

Velkommen til Omaha Beach

Tæt på strand og natur

Tæt på strand og natur

Ferielejlighederne ligger direkte ned til en skøn strand, hvor man i sommerperioden kan boltre sig i vandet eller slappe af på et håndklæde i sandet. Det gode ved området er nemlig, at det ikke er nær så turistpræget, som man ser i resten af Sydeuropa. Her får I altså en autentisk oplevelse. 

Bar og restaurant

Bar og restaurant

Det er oplagt at benytte sig af feriestedets bar og restaurant, da I så ikke skal tage langt væk for at få forfriskninger. På stedet finder I en hyggelig, lille bar, hvor I med sikkerhed kan slukke tørsten, og når sulten melder sin ankomst, kan I spise på den hyggelige restaurant og nyde den fredelige oase. 

Indkøb lige i nærheden

Indkøb lige i nærheden

I får også mulighed for at lave mad i ferielejlighedernes køkkener, så hvis I hellere selv vil stå for madlavningen kan i handle ind og lave mad i lejlighedernes veludstyrede køkkener. Fyld køleskabet op med lækre lokale råvarer, som I finder i det nærliggende supermarked. 

Om området

Om området

Når I bor i de hyggelige lejligheder på Omaha Beach, bor I samtidig et øjeblik fra den verdenskendte strand af samme navn. Stranden spiller nemlig en af hovedrollerne under 2. Verdenskrig, idet den var én af de kyststrækninger, hvor de allierede gik i land for at befri Europa den 6. juni 1944.