Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Oostduinkerke aan zee

Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads

Velkommen til Oostduinkerke aan zee

Oplev Belgiens smukke natur og hyg jer sammen i ferieparken Oostduinkerke aan zee. Ferieparken tilbyder familien en masse oplevelser og mange sjove aktiviteter for både store og små. Ferieparken har et stort indendørs vandland og opvarmet pool udendørs, så I får ferie uanset vejret i denne fantastiske feriepark, hvor I bor i et hyggeligt og familievenligt feriehus. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Udendørs pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Babypool
Bølgepool
Solterrasse eller grønt område
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Pizzaria
Butikker
Supermarked
Bager
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Mini disco
I højsæsonen
Miniklub
I højsæsonen
Spillehal
Wellness/Spa
Hammam
Jacuzzi
Massage
Sauna
Spabehandlinger
Mod betaling
Generelt
WIFI
Inkl. på visse steder af feriestedet
Sport
Beachvolley
Billard/pool
Mod betaling
Bowling
Mod betaling
Sportsfaciliteter
Badminton
Muligt at leje
Bordtennis
Bueskydning
Mod betaling
Fiskeri
Multisportsbane
Squash
Tennis

Ferieboliger i ferieparken Oostduinkerke aan zee

Feriepark for familien

Feriepark for familien

Hold ferie ved den belgiske vestkyst i den familievenlige feriepark Oostduinkerke aan zee og bo i et hyggelig og veludstyret feriehus med plads til hele familien. Feriehusene ligger i dejlige grønne områder, og I får rig mulighed for at nyde naturen i og uden for ferieparken, som vil give jer en masse skønne ferieminder. Bestil ferie ved at ringe til os på 70 15 41 41, hvor I også kan få flere informationer om Oostduinkerke aan zee.    

Bo i et hyggeligt feriehus

Bo i et hyggeligt feriehus

Hos ferieparken Oostduinkerke aan zee bor I i de hyggelige feriehuse, som har plads til hele familien. Alle feriehuse har gode faciliteter med både have, køkken, bad, opholdsstue og et eller flere værelser afhængigt af, hvilken størrelse i booker. I kan vælge mellem to typer af feriehuse fra to til 12 personer, hvor et Exclusive feriehus er af højere standard og mere komfortabelt end et Select feriehus, men begge egner sig lige godt til børnefamilier. Alle feriehusene har pejs, tv og sofa, og i køkkenet er der opvaskemaskine, mikroovn og køleskab. 

Vandland og aktiviteter

Vandland og aktiviteter

Den mest populære aktivitet i ferieparken er det store vandland, hvor alle familiens medlemmer kan nyde godt af de mange aktiviteter. De mindste børn kan lege i børnepoolen, mens de større børn vil elske suset i maven fra de mange vandrutsjebaner, bølgepools og vilde floder. Hvis vejret er rigtig dejligt, går I ikke glip af det, da solskin og blå himmel kan nydes fra den opvarmede, udendørs pool. På feriestedet finder i også et afslappende wellnessområde med sauna og massage.  

I og uden for ferieparken

I og uden for ferieparken

Ferieparken tilbyder mange hyggelige familieaktiviteter som bowling, badminton, minigolf og bordtennis, og børnene kan boltre sig i både legeland, børnedisko og børneklub. Uden for ferieparken kan I opleve det smukke kystområde fra en charmerende sporvogn eller en cykel. Sporvognen kører desuden til Plopseland, som er den mest populære forlystelsespark i Belgien. Efter en lang, men god dag, kan I handle ind til madlavning i feriehusets køkken, eller I kan spise på en af ferieparkens restauranter, som både byder på pizza- og burgerrestaurant samt familiebuffet.