Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Hyggelig atmosfære nær lystbådehavnen
Fantastisk feriestemning
Dejlige boliger med udsigt
Godt udgangspunkt for at udforske Langeland
Top faciliteter
Strand
10 m
Restaurant
800 m
Supermarked
800 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads
Top faciliteter
Strand
10 m
Restaurant
800 m
Supermarked
800 m
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Legeplads

Mere information om feriestedet og området

Ferien flyver af sted, når I bor på feriecenter Rudkøbing Skudehavn. Her får I god underholdning forærende, når der er aktivitet på havnen, og der er også flere tilbud om udendørsaktiviteter ved feriecentret. Her er masser af faciliteter på stedet, som familien kan kaste sig over. Hvad med en dyst på basketballbanen eller multibanen. En aften i grillhytten med gode bøffer og familiehygge er fantastisk eller lej cykler og nyd den skønne natur. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
10 m
Bar/Restaurant
Restaurant
800 m
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Cykeludlejning
Legeplads
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Volleyball
Basketball
Sport
Petanque
Generelt
Grill tilladt
Fælles grillplads
Butikker
Supermarked
800 m

Velkommen til Rudkøbing, Langeland

Flere informationer om feriestedet

Flere informationer om feriestedet

Danland i Rudkøbing ligger som noget af det første, når du ankommer til Langeland, hvilket giver mulighed for både oplevelser på Langeland, Tåsinge og på hele Sydfyn uden den store køretur. Feriecentret ligger på havnen, hvilket er med til at give en rigtig god stemning.

Se oversigt over faciliteterne på feriestedet:

Indendørs
Gratis internet i alle ferieboliger
Udendørs
Basketball
Petanque
Multibane
Volleyball
Cykeludlejning
Legeplads
Grillhytter
Rudkøbing og Langleand

Rudkøbing og Langleand

Langeland

Det siges, at øen har givet inspiration til "Der er et yndigt land", og det kan ikke undre, når man har været her. Brede bøge og bakker præger landskabet, og hvide klinter giver Langeland en dramatisk dimension. Øen er varieret, kuperet og fyldt med småbyer, snoede veje og møller. Tag evt. en rundtur til slottene eller se dem fra oven på en rundflyvning. Under alle omstændigheder har du et godt udgangspunkt i feriecenter Rudkøbing Skudehavn. Blandt Langelands mange idylliske byer tager Tranekær førsteprisen med sine små, velholdte huse - rent eventyr. Højt over byen knejser det prægtige, røde slot. Et stenkast fra Tranekær ligger Tobaksladen. Denne gamle lade fra 40erne rummer en udstilling om tobakavlens historie.

Ideer til ture i omegnen

Ideer til ture i omegnen

LEGOLAND® Billund

Besøg Legoland, når I holder ferie i Rudkøbing. Her kan I opleve en verden bygget af klodser fuld af forlystelser for hele familien.

Tranekær Slot og TICKON

Højt over byen Tranekær knejser det prægtige, røde slot, på en banke, og derfra er der udsigt over byen og store dele af Nordlangeland. Den oprindelig slotspark danner nu rammen om Tickon Parken, skulpturpark, I den gamle teaterbygning foran slottet finder man et anderledes museum - souvenirmuseet Souvenariet. For enden af den smukke allé, der afslutter Tranekær by i nord, ligger den gamle slotsmølle. I dag er møllen indrettet som museum, og der males hver sommer hvede på samme måde, som man gjorde det før i tiden. Oplevelsestur for hele familien med historie, kultur og kunst.

Langelandsfort

Et besøg på Langelandsfort, Koldkrigsmuseum, byder på lige store oplevelser for både børn og voksne. Langelandsfortet er et vidne om den kolde krig 1945-1991 og der er mulighed for at se et stort militært anlæg, rigitge jagerfly og kanoner, man kan røre ved. Der er en sektion af den Originale Berlinmur og I finder også Minestrygeren "Askø" samt ubåden "Springeren" der blev brugt til spionager og kan udforskes på egen hånd.

Valdemar slot

På Tåsinge ligger det historiske Valdemar Slot, som Christian den 4. opførte til sin søn Grev Valdemar, som dog aldrig kom til at benytte det, så historisk set er det nok mest kendt for søhelten Niels Juel. Valdemars Slot har slået dørene op til det private hjem, for at dele ud af den historie, som slottet og de omkringliggende bygninger kan fortælle samt historien om familien, som har ejet stedet i 12. generationer.

H.C. Andersens Hus i Odense

I den gamle bydel i Odense ligger eventyrdigteren H.C. Andersens fødested. I museet får du historien om digterens fantastiske liv, fra de svære år som fattig skomagersøn til århundredets største eventyrforfatter. Du kan gå på opdagelse i H.C. Andersens univers, bladre i hans bøger og rejser på skærme, og høre hans eventyr ved lytteposter. I museumsbutikken findes et stort udvalg af bøger af og om H.C. Andersen.

Den Fynske Landsby

Oplev et fynsk landsbymiljø som det så ud på H.C. Andersens tid, med bindingsværksbygninger, blomsterhaver, hegn og gadekær alt sammen omgivet af dyrkede marker. På mange af årets dage og gennem hele sommeren kan du møde folkene fra Levende Historie, som i deres bondedragter og med daglige gøremål, er de med til at skabe liv og stemning i landsbyen.

Danmarks Jernbanemuseum i Odense

Sid i de gamle passagervogne, kig ind i de royale vogne, leg lokomotivfører i de imponerende damplokomotiver eller prøv det populære minitog. Et godt udflugtsmål for hele familien. FÅ RABAT på entrébilletten til Danmarks Jernbanemuseum med Danlands rabathæfte.

Museet på Koldinghus

Grænseborg - Kongeslot - Ruin og Museum. Grundlagt i midten af 1200-årene som borg, ombygget i 1400- og 1500 årene til kongebolig, brændt 1808 ved spanske soldaters uforsigtighed med ild. Moderne enestående restaurering, der blev tildelt Europa Nostra-Prisen 1993. Kulturhistorisk museum med dansk kunst og kunstindustri siden renæssancen. Danmarks største udstilling af dansk sølv. Internationale særudstillinger.

Naturama - moderne naturhistorie

Oplev, leg og lær - Naturama fortæller moderne naturhistorie, hvor dyr til vands, til lands og i luften er iscenesat med lyd, lys og billeder. Kom tæt på elge, bjørne, kronhjorte, vildsvin, hvalskeletter og en isbjørn på 3 meter. Klø ræven bag øret, rør forskellige skind og knogler, løs sjove opgaver og lær om dyrenes fantastiske verden. Aktiviteter for børn og voksne i weekender og ferier. Café og butik.