Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Tæt på Skagen
Direkte til hav og strand
Lige ved Kulturbyen ved havet
Skønt naturområde
Top faciliteter
Strand
Sten, 500 m
Restaurant
1 km
WIFI
Legeplads
Top faciliteter
Strand
Sten, 500 m
Restaurant
1 km
WIFI
Legeplads

Mere om feriestedet og omgivelserne

Feriehusene i Sæby Søbad Feriecenter ligger tæt på dejlig natur, direkte ud til en børnevenlig strand med badeglade legekammerater og herligt badevand. Sæby, et ”mini Skagen”, kun 500 meter væk ligger ”Kulturbyen ved havet”, der bobler af livsglæde, gallerier, kunsthåndværk, shopping og spændende spisesteder. En by for ”parferie” og ”familieferie”, byen lever hele året rundt Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sten, 500 m
Bar/Restaurant
Restaurant
1 km
Andre faciliteter
Legeplads
Vaskemaskine
WIFI
Sport
Hoppeborg

Velkomment til Sæby

Mere info om feriecenter Sæby

Mere info om feriecenter Sæby

Feriehusene i Sæby Søbad Feriecenter ligger tæt på naturen, direkte ud til en børnevenlig strand med badeglade legekammerater og herligt badevand. Sæby, et ”mini Skagen”, kun 500 meter væk ligger ”Kulturbyen ved havet”, der bobler af livsglæde, gallerier, kunsthåndværk, shopping og spændende spisesteder. En by for ”parferie” og ”familieferie”, byen lever hele året rundt.

Strandpromenaden ved feriecenteret fører direkte til Sæby havn - en af de hyggeligste havne på østkysten med restauranter og spændende butikker. Hver aften i sommerperioden spiller en trompetist til den smukke solnedgang – i sandhed en stemningsfuld stund. Når man er der, må man heller ikke glemme at besøge “Fruen fra Havet” på havnen. Det er en 6 meter høj betonskulptur skabt af kunstneren Marit Benthe Mygdal i samarbejde med 880 børn, der alle har givet deres bud på, hvordan en skytsengel i glas ser ud. En anden smuk oplevelse er desuden, at følge stien fra havnen, langs åen, op til vandmøllen og derefter til feriecenteret.
Husene er oprindeligt tegnet af arkitekt Stephan Kappel.

Aktiviteter på Sæby Feriecenter

Beach Volleyball baner med internationale mål ved feriecenteret. Lille aktivitetsrum med poolbord og bordtennis, en petanquebane samt en badebro.

Feriecentret er desuden et fint udgangspunkt for skønne cykelture, både korte og længere ture. Er cyklen ikke med, kan den naturligvis lejes i Sæby. Skoven byder også på en mærket rute for Mountainbikes. Valgmulighederne er mange, turistkontoret kan også hjælpe med tennisbane og leje af ketsjer.
Lystfiskerne har rige muligheder i området.

Restaurant Sæby Søbad

På feriecentret finder du restauranten Sæby Søbad. Her får du en helt fantastisk udsigt til den skønne strand, klitterne og Kattegats blå vand. Nyd både frokosten og middagen i restauranten, hvor du kan vælge mellem et skønt udvalg af gode retter. Besøg restaurantens hjemmeside her.

Sæby

Sæby

Området omkring Feriecenter Sæby Søbad

Gå ikke glip af den spændende guidede tur i kunstnernes fodspor, kunstnere, såsom Herman Bang, Gustav Wied og Holger Drachmann, hør om hvorledes kunstnerne festede med musik, sang og digtoplæsning og guidet byvandring. Besøg Minibyen i Sæby med det arbejdende værksted. Sæbygård, Stygge Krumpens og adiminiralernes slot, renæssanceslottet ligger smukt omgivet af brede voldgrave på overgangen mellem by og skov.

Strande ved Sæby Søbad

Sæby Søbad ligger direkte på en bred, børnevenlig sandstrand. Det fine sand er ideel til sandslotte og voldgrave. Børnene kan lege i klitterne og samle flotte muslingeskaller og konkylier i strandkanten. Er du heldig kan du også finde rav (chancen er størst efter vind fra sydøst). Langs stranden strækker der sig en godt to kilometer lang strandpromenade, hvor du i strandsæsonen kan købe is. Strandpromenaden et også et ideelt sted for en tur på rulleskøjter eller en lille løbetur.

Mod nord ligger Frederikshavn med Palmestranden og et væld af stande langs kysten til Skagen forbi Kongevillaen.

Cykeloplevelser omkring Sæby Feriecenter

På cykel kommer du let omkring i hele Sæby-området, flotte udsigter og gode chancer for at se vilde dyr og fugle. Unikke cykelruter fører til oplevelser syd eller vestpå, eller nordpå til Skagen.

Sæby Golfklub

Naturen kalder på golfspillere. Sæby Golfklub holder til på Sæbygård med en smuk og meget afvekslende bane i let kuperet terræn, hvor både søer og Sæby Å er i spil, en fin par 3-bane, hvor alle kan spille.

Kanosejlads ved Sæby

Voer Å er Østvendsyssels største å, åen møder havet i Voerså, her kan der lejes kanoer, vandcykler og robåde. 

Andre udflugsideer

Andre udflugsideer

Besøg Bangsbo

Bangsbo i Frederikshavn, museum med flotte udstillinger. I parken er anlagt botanisk have, dyreparken med hjorte og naturlegeplads, som børnene vil elske. Juni byder på blomsterfestival, en god og smuk oplevelse. Bangsbo Fort ved Pikkerbakken, bunkeranlæg, nyd den smukke udsigt over Frederikshavn og Kattegat. Besøg Cloos-tårnet, oplev verden fra 160 meter over havets overflade, i klart vejr kan der ses til Vesterhavet, Skagen og Læsø.

Aalborg Zoo

Dyrebare oplevelser i Jyllands største dyrepark, året rundt byder Aalborg Zoo på mange oplevelser.

Besøg Skagen - toppen af Danmark

Skagen By- og Egnsmuseum, kombineret frilands- og udstillingsmuseum med fokus på Skagensområdets kulturhistorie. Besøg den rige og fattige fiskers hus, oplev specialsamlinger om fiskeri, redningsvæsen og søfart. I sommerperioden aktiviteter både på museet, i smedjen og med museumskutteren "Hansa", hvor Skagen og Grenen kan opleves fra søsiden.