Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Ferie på toppen af Danmark
Tæt på by og vand
Indendørs pool
Fantastisk område
Top faciliteter
Strand
Sten, 400 m
Restaurant
500 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Top faciliteter
Strand
Sten, 400 m
Restaurant
500 m
Supermarked
1.5 km
WIFI
Inkl. på hele feriestedet

Mere om feriestedet og omgivelserne

Ferie i Feriecenter Skagen - i Krøyer’s eksklusive ferieboliger oplever du den helt rigtige stemning af Gl. Skagen. I de charmerende skagengule huse bor du få hundrede meter fra hav, strand og klit, med alt inden for rækkevidde; restauranter, kunstmuseer, gallerier og fantastiske shoppingmuligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
0-0,5 km til strand
Strand
Sten, 400 m
Bar/Restaurant
Restaurant
500 m
Andre faciliteter
WIFI
Inkl. på hele feriestedet
Wellness/Spa
Sauna
Wellness område
Butikker
Supermarked
1.5 km

Velkommen til toppen af Danmark

Om Feriecenter Skagen

Om Feriecenter Skagen

I Krøyer’s eksklusive ferieboliger oplever du den helt rigtige stemning af Gl. Skagen. I de charmerende skagengule huse bor du få hundrede meter fra hav, strand og klit, med alt inden for rækkevidde; restauranter, kunstmuseer, gallerier og fantastiske shoppingmuligheder.

Ferieboligernes smagfulde indretning emmer af luksus med interiør fra Philippe Starck, lyd fra B&O, køkkener fra Gaggenau og møbler fra Casa Marc Italy indbyder til ferie for voksne. Pejsen i stuen sørger for den rette stemning, når mørket sænker sig. Slap af med en bog på den private terrasse eller forkæl din bedre halvdel med en tur i swimmingpool og spabad.

Lyset er helt fantastisk på toppen af Danmark. Skagens afvekslende natur er præget af hav og kilometerlange, hvide strande. Tag en tur til Danmarks nordligste punkt, Grenen, hvor de to have Skagerrak og Kattegat mødes, eller besøg en af de mange andre attraktioner i området. Flagbakken er et paradis for fuglekiggere. Hold badeferie om sommeren i en af Danmarks mest traditionsrige og charmerende feriebyer eller nyd naturen på en vandretur i de snedækkede klitter om vinteren.

Skagen by

Skagen by

I Skagen områdets mange specialbutikker får du en anderledes shoppingoplevelse. Som kunde bliver du betjent med varme og charme. Skagen området arbejder bevidst for at bevare et klassisk handelsliv med mange, flotte specialforretninger - også uden for gågaden.  

Oplev de ikoniske, gule huse, inspirerende museer og gode restauranter i Danmarks nordligste by. I Skagen venter dig masser oplevelser og enestående natur - perfekt til ferie og afslapning. 


Top attraktioner i området

Top attraktioner i området

  • Fårup Sommerland
  • Aalborg Zoo
  • Nordsøen Oceanarium
  • Skagens Museum
  • Kunstens Museum Of Modern Art
  • Ørnereservatet
  • Skagens By- og Egnsmuseum
  • Farm Fun
  • Fun House Frederikshavn