Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Perfekt feriested for naturelskere!
Indendørs pool og rekreativ sø
Utallige aktiviteter for hele familien
Oplev nationalparker og dyreparker
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Vandrutsjebane
Indendørs pool
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
WIFI
Vandrutsjebane
Indendørs pool

Bo midt i skoven i hjertet af bjergkæden Eifel i Tyskland

Wirfttal er perfekt til naturoplevelser for hele familien ved den imponerende nationalpark ved bjergkæden Eifel. I bor i rummelige ferieboliger for hele familien. Hér kan I opleve naturen på tætteste hold med vandring, mountainbiking og andre friluftsaktiviteter. Wirfttal byder bl.a. på et væld af sportsaktiviteter, indendørs pool samt legeland for de mindste. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Solterrasse eller grønt område
Vandrutsjebane
Indendørs pool
Særskilt børnepool
Bar/Restaurant
Snack bar
Take Away
Restaurant
Andre faciliteter
Mini golf
Cykeludlejning
Legeplads
Spillehal
Indendørs legeplads
WIFI
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Fiskeri
Fodbold
Bordtennis
Trampolin
Basketball
Aktiviteter ved strand
Udlejning af ro både
Wellness/Spa
Sauna
Strand aktiviteter
Beachvolley
Generelt
Parkering
Butikker
Supermarked
Underholdning
Mini klub

Praktisk information

I december 2021 er poolen lukket pga. vedligholdelse

Velkommen til Wirfttal

Bo godt midt i grønne og rolige omgivelser på Wirfttal

Bo godt midt i grønne og rolige omgivelser på Wirfttal

Wirfttal er det oplagte feriested, hvis I gerne vil bo i grønne og rolige omgivelser midt i naturen. Feriestedets ialt 209 ferieboliger ligger spredt omkring det naturskønne område. I kan vælge mellem forskellige typer og størrelser bungalows, men fælles for dem alle er veldipsonerede og indeholder køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn, kogeplader og kaffemaskine. I finder også en møbleret terrasse, hvor I kan nyde ferien med familien. 

Glæd jer til indendørs pool og et væld af aktiviteter

Glæd jer til indendørs pool og et væld af aktiviteter

Under opholdet på Wirfttal, kan I frit benytte jer af feriestedets egen skønne indendørs pool med både boblebad og børnebassin inkl. vandrutsjebane. I finder også en rekreativ sø hvor I kan sejle i vandcykel, fiske, tage et spil beachvolley eller prøve forhindringsbanen. Endeligt kan I også udfordre hinanden i forskellige sportsgrene på multi-sportsbanen samt spille minigolf. De mindste kan se frem til både indendørs- og udendørs legepladser samt miniklub med feriestedets egen søde maskot; bjørnen "Bollo".           

Smagsoplevelser for både store og små på Wirfttal

Smagsoplevelser for både store og små på Wirfttal

Der findes masser af lækre familievenlige spisemuligheder på feriestedet Wirfttal. I kan f.eks. nyde et smagfuldt aftensmåltid på feriestedets egen restaurant med både retter for voksne og børn. Til den hurtige og lette sult, kan I også benytte jer af take-away så I slipper for madlavningen med stadig kan spise et hyggeligt måltid i familiens selskab ude eller hjemme i ferieboligen. I parkshoppen på Wirfttal, finder I desuden et udvalg af dagligvarer så I kan lave jeres yndlings-retter i ro og mag hjemme i ferieboligen. 

Storslåede naturoplevelser og spændende dyreparker

Storslåede naturoplevelser og spændende dyreparker

Wirfttal er det oplagte udgangspunkt for at opleve nationalparken Eifel National Park, som strækker sig over mere end 100 kvadrat km og ligger i den vulkanske bjergkæde Eifel. Hvis I gerne vil opleve dyreliv, kan I tage på safari i Wildlife- & Adventureparken Daun, hvor I b.la. kan opleve bisoner, yak-okser og lamaer, falke og aber. Hvis I gerne vil prøve kræfter med forskellige slags vandsport, kan I tage på udflugt til søerne ved Dauner Maare omkring Schalkenmehren Maar.