Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt
Alt det får I:
Oplev nationalparker og dyreparker
Perfekt feriested for naturelskere!
Utallige aktiviteter for hele familien
Indendørs pool og rekreativ sø
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads
Top faciliteter
Særskilt børnepool
Restaurant
Supermarked
Indendørs pool
Legeplads

Bo midt i skoven i hjertet af bjergkæden Eifel i Tyskland

Wirfttal er perfekt til naturoplevelser for hele familien ved den imponerende nationalpark ved bjergkæden Eifel. I bor i rummelige ferieboliger for hele familien. Hér kan I opleve naturen på tætteste hold med vandring, mountainbiking og andre friluftsaktiviteter. Wirfttal byder bl.a. på et væld af sportsaktiviteter, indendørs pool samt legeland for de mindste. Læs mere
Læs mere
Luk
Pool
Særskilt børnepool
Indendørs pool
Solterrasse eller grønt område
Vandrutsjebane
Bar/Restaurant
Restaurant
Snack bar
Take Away
Butikker
Supermarked
For børn
Legeplads
Indendørs legeplads
Miniklub
Spillehal
Wellness/Spa
Sauna
Aktiviteter ved strand
Udlejning af ro både
Ferietema
Aktiv ferie
Generelt
Parkering
WIFI
Sport
Beachvolley
Cykeludlejning
Minigolf
Sportsfaciliteter
Basketball
Bordtennis
Fiskeri
Fodbold
Multisportsbane
Trampolin

Velkommen til Wirfttal

Bo godt midt i grønne og rolige omgivelser på Wirfttal

Bo godt midt i grønne og rolige omgivelser på Wirfttal

Wirfttal er det oplagte feriested, hvis I gerne vil bo i grønne og rolige omgivelser midt i naturen. Feriestedets ialt 209 ferieboliger ligger spredt omkring det naturskønne område. I kan vælge mellem forskellige typer og størrelser bungalows, men fælles for dem alle er veldipsonerede og indeholder køkken med bl.a. opvaskemaskine, mikroovn, kogeplader og kaffemaskine. I finder også en møbleret terrasse, hvor I kan nyde ferien med familien. 

Glæd jer til indendørs pool og et væld af aktiviteter

Glæd jer til indendørs pool og et væld af aktiviteter

Under opholdet på Wirfttal, kan I frit benytte jer af feriestedets egen skønne indendørs pool med både boblebad og børnebassin inkl. vandrutsjebane. I finder også en rekreativ sø hvor I kan sejle i vandcykel, fiske, tage et spil beachvolley eller prøve forhindringsbanen. Endeligt kan I også udfordre hinanden i forskellige sportsgrene på multi-sportsbanen samt spille minigolf. De mindste kan se frem til både indendørs- og udendørs legepladser samt miniklub med feriestedets egen søde maskot; bjørnen "Bollo".           

Smagsoplevelser for både store og små på Wirfttal

Smagsoplevelser for både store og små på Wirfttal

Der findes masser af lækre familievenlige spisemuligheder på feriestedet Wirfttal. I kan f.eks. nyde et smagfuldt aftensmåltid på feriestedets egen restaurant med både retter for voksne og børn. Til den hurtige og lette sult, kan I også benytte jer af take-away så I slipper for madlavningen med stadig kan spise et hyggeligt måltid i familiens selskab ude eller hjemme i ferieboligen. I parkshoppen på Wirfttal, finder I desuden et udvalg af dagligvarer så I kan lave jeres yndlings-retter i ro og mag hjemme i ferieboligen. 

Storslåede naturoplevelser og spændende dyreparker

Storslåede naturoplevelser og spændende dyreparker

Wirfttal er det oplagte udgangspunkt for at opleve nationalparken Eifel National Park, som strækker sig over mere end 100 kvadrat km og ligger i den vulkanske bjergkæde Eifel. Hvis I gerne vil opleve dyreliv, kan I tage på safari i Wildlife- & Adventureparken Daun, hvor I b.la. kan opleve bisoner, yak-okser og lamaer, falke og aber. Hvis I gerne vil prøve kræfter med forskellige slags vandsport, kan I tage på udflugt til søerne ved Dauner Maare omkring Schalkenmehren Maar.