Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Sydøst Slovenien

Fremragende ferielejligheder i smukke Slovenien
Spændende naturoplevelser og storbyer
Stort udvalg af ferielejligheder
Underholdning for alle aldre
Ferielejligheder med god beliggenhed
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i det sydøstlige Slovenien

Lad jeres næste ferie gå til det sydøstlige Slovenien, hvor hele familien kan samles om at opleve områdets natur, storbyer og muligheder, alt imens I nyder jeres ferie i en ferielejlighed af god kvalitet. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sydøst Slovenien

Mange forskellige ferielejligheder

Mange forskellige ferielejligheder

At tage på ferie i en ferielejlighed giver en stor frihed til at gøre lige, hvad I har lyst til og behov for på jeres ferie. Ferielejlighederne i det sydøstlige Slovenien har en høj standard, og I finder mange forskellige ferielejligheder, som passer til forskellige typer af ferier. Bo tæt på storbyer, badesøer eller naturoplevelser og få en helt unik ferie i et roligt og venligt ferieparadis. Bliv klogere på ferielejligheder i det sydøstlige Slovenien her på hjemmesiden eller ring på telefon 70 15 41 41 for at få flere informationer.  

God beliggenhed og mange muligheder

God beliggenhed og mange muligheder

Alle ferielejlighederne i det sydøstlige Slovenien har god beliggenhed og ligger tæt på mange spændende oplevelser. Det store udbud af ferielejligheder i området giver jer god mulighed for at finde den perfekte ferielejlighed for jeres ferie. I kan bo i ferielejligheder tæt på den ungarske grænse, tæt på den kroatiske grænse og hovedstaden Zagreb eller tæt på Sloveniens egen hovedstad, Ljubljana. Selvom ferielejlighederne ligger tæt på oplevelser i andre lande, byder Slovenien selv på en masse oplevelser, som I skal se først.  

Oplevelser for alle

Oplevelser for alle

Sloveniens hovedstad, Ljubljana, er et besøg værd på jeres ferie Slovenien. Hovedstaden er meget nydelig, idyllisk og velholdt, og I finder mange flotte broer, interessante bygninger og gode shoppe- og spisemuligheder. Foruden fantastiske byer, finder I i det sydøstlige Slovenien også en storslået natur, som indbyder til vandre-og cykelture. Slovenien er også kendt for sine mange spabade, som I for eksempel finder I byen Podcetrtek, hvor der også er et vandland, som familien kan hygge sig i.