Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Vest Slovenien

Ferielejlighed efter ferieglæde
Oplev utrolige underjordiske grotter
Ferielejligheder efter behov
Smag på det lækre slovenske køkken
Se natur og historie sammen i Ljubljana
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i det vestlige Slovenien

Om I finder ferieglæde ved hyggelige kystbyer med bademuligheder eller i bjergene med vandfald, floder og søer, så har det vestlige Slovenien noget til alle. Til jeres ferie er der en perfekt ferielejlighed, hvor I kan holde ferie efter jeres behov og egen planlægning. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Vest Slovenien

Oplev Slovenien fra en ferielejlighed

Oplev Slovenien fra en ferielejlighed

Høje bjerge, dybe dal og mørke grotter: alt dette finder I i det lille, men smukke land, Slovenien, der på trods af størrelsen har mange spændende oplevelser. Alle disse oplevelser kan I nemt komme til på jeres kør-selv ferie til det vestlige Slovenien, når I bor i en ferielejlighed. Få flere informationer om vest Slovenien her på hjemmesiden, hvor I også kan læse mere om ferielejligheder i området. Har I spørgsmål, er I velkomne til at kontakte os på telefon 70 15 41 41. 

Ferielejligheder i det vestlige Slovenien

Ferielejligheder i det vestlige Slovenien

I finder ferielejlighederne i både den nordlige og den sydlige del af Slovenien, så I kan vælge den ferielejlighed, der passer jeres families behov og ferieglæder bedst. Med en ferielejlighed  i det vestlige Slovenien får I ferie på jeres egne præmisser, og I bestemmer helt selv programmet. Alle ferielejlighederne har gode faciliteter og ligger i områder, hvor der venter jer en masse spændende oplevelser. 

Mange udflugtsmuligheder

Mange udflugtsmuligheder

I den nordlige del af det vestlige Slovenien er naturen helt fantastisk og byder jer på mange oplevelser. Bor I i en ferielejlighed i dette område, må I ikke gå glip af den smukke Bled sø, som har en lille ø i midten med en kirke, hvortil I kan sejle ud. I nationalparken Triglav kan I også få mange ferieminder, og området egner sig godt til adrenalinfyldte aktiviteter som river-rafting, paragliding og mountainbike. I den sydlige del kan I opleve pulserende kystbyer med hyggelige spisesteder og fine bademuligheder. Der er altså noget for alle, når I bor i en ferielejlighed i det vestlige Slovenien.