Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Tjekkiet

Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Tjekkiet

Har du overvejet en ferie i Tjekkiet? Hvis ikke er der god grund til at gøre det. Er du til storbyferie, har hovedstaden Prag meget at byde på med sine billige, tjekkiske øl, jazzmusikere og sine smukke katedraler. Men Tjekkiet har meget mere at byde på end sin charmerende hovedstad. Rundt omkring i landet finder man smukke naturområder, charmerende byer og et væld af restauranter og barer. Vil du høre mere om, hvad vi kan tilbyde dig med en af vores mange ferielejligheder i Tjekkiet, er du velkommen til at kontakte os. Vi har et bredt udvalg af muligheder, hvad end du drømmer om badeferie for hele familien eller trænger til en ferie fyldt med oplevelser og aktiviteter. Hvis du vil høre mere om, hvad vi kan tilbyde med en ferielejlighed i Tjekkiet, kan du kontakte os ganske uforpligtende på telefon 70 15 41 41. Læs mere
Læs mere
Luk

Rejsemål i Tjekkiet (1)

Sydtjekkiet
Hold ferie i feriebolig i Sydtjekkiet og undgå de mest turistede områder. I Sydtjekkiet finder I højslette, hyggelige byer og et fuldstændig...
Masser hyggelige byer
Oplev kultur og historie
Gode madoplevelser i vente
1 feriebolig

Læs mere om Tjekkiet

Pool og strand

Pool og strand

Med under 1000 kilometer fra den danske grænse til hovedstaden Prag er Tjekkiet den oplagte destination for kør-selv-ferien. Har du bilen med på rejsen, har du friheden til at få set et større udsnit af landet. Samtidig er der også mulighed for at lade familiens vandhunde sole sig ved en af vores mange pools, mens I kan tage en dagsudflugt til et af Tjekkiets mange flotte slotte eller eksempelvis få indblik i landets dystre fortid i Theresienstadt.


Restauranter og barer for alle

Restauranter og barer for alle

Tjekkiet er også kendt for sin madkultur og sit natteliv. Rundt omkring i landet finder du hyggelige restauranter, hvor du virkelig kan finde autentiske spisesteder med en stor charme. Maden er til at betale, og man går aldrig sulten derfra. Landet er desuden verdenskendt for sin sorte øl, som nogle steder er billigere end postevand. Øllen er elsket for sin gode smag, og både turister og tjekkere er glade for den. Du finder et væld af barer i Tjekkiet, hvor du på hvert et gadehjørne finder en anledning til at sætte dig ned og nyde ferien.  

Storbyliv og shopping

Storbyliv og shopping

I byen Prag er der oplevelser for enhver. Her finder man den smukke Karlsbro, som er hjemsted for mange malere, musikere og kunstnere, og under broen løber den smukke flod Moldau. Derudover gemmer byen på mange oplevelser, blandt andet John Lennon-muren fyldt med ord og tegninger til ære for Beatles-medlemmet, smukke katedraler såvel som spændende museer om landets revolutionære historie. Du finder ligeledes et væld af markeder i Prag, hvor du kan gøre nogle billige kup. 

Helt perfekt ferie

Helt perfekt ferie

Uanset hvad, finder du et bredt udvalg af ferieboliger med lækre faciliteter i Prag. Desuden er Tjekkiet kendt for sine mange kurbade, som også er værd at besøge. Vejret i Tjekkiet er typisk lunt og mildt, samtidig med at øllen er billig – med andre ord de perfekte forhold for mange danskere.