Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Sydtjekkiet

Velkommen til Sydtjekkiet
Ferieboliger med gode faciliteter
Masser hyggelige byer
Oplev kultur og historie
Gode madoplevelser i vente
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Nyd ferien i feriebolig

Hold ferie i feriebolig i Sydtjekkiet og undgå de mest turistede områder. I Sydtjekkiet finder I højslette, hyggelige byer og et fuldstændig fantastisk landskab at udforske! Områdets mange muligheder sørger for, at hele familien vil få en dejlig ferie. Bestil her på siden eller ring til vores dygtige rejseeksperter for hjælp på telefon 7015 4141! Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Sydtjekkiet

Oplev fantastisk natur i Sydtjekkiet

Oplev fantastisk natur i Sydtjekkiet

Gå på opdagelse i Sydtjekkiet som blandt andet byder på Lipnosøen. Søen er den største sø i landet og er mere end 42 km lang. Søen er bestemt et besøg værd, og på vestsiden af søen er naturen stadig uberørt. Besøger I området om sommeren, kan I med fordel pakke badetøjet med, når I besøger østsiden af søen. Her kan I nemlig bade fra hvide sandstrande. Kan I lide at vandre, er der også rig mulighed for det i Sydtjekkiet. 

Spændende byer at besøge

Spændende byer at besøge

I Sydtjekkiet er der masser spændende og hyggelige byer at besøge. Storbyen Brno er med cirka 380.000 indbyggere landets næststørste by, og står klar med masser butikker, kultur og hyggelige spisesteder, cafeer og barer. I Sydtjekkiet finder I også et af Europas største slotsområder. Slottet Krumlov er byen Cesky Krumlovs store stolthed og helt bestemt et besøg værd!

Masser frihed i feriebolig i Sydtjekkiet

Masser frihed i feriebolig i Sydtjekkiet

Bestil feriebolig, når I skal til Sydtjekkiet. De hyggelige og hjemlige boliger sørger for, at hele familien kan slappe godt af, og nyde friheden ved lidt mere plads og muligheden for at tilberede lækre måltider i løbet af dagen. Book feriebolig og vær sikker på, at hele familien vil nyde ferien til Sydtjekkiet. 

Spis godt i Sydtjekkiet

Spis godt i Sydtjekkiet

I Sydtjekkiet er der masser muligheder for at prøve forskellige, traditionelle, tjekkiske retter. Mest mod syd serveres ofte også slovakiske retter, hvilket også kan være rigtig lækkert. Det er ikke dyrt at spise ude, når I er i Sydtjekkiet og portionerne er ofte store og mætter godt. Tjekkernes store interesse i øl, og til dels vin, smitter ofte af, når I går ud og spiser.