Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Harzen

Hele året rundt i Harzen
Aktiv ferie i naturen
Skønne ferielejligheder i Harzen
Kulturelle og historiske oplevelser
Smukt, bjerget landskab
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Harzen

Tag på ferie i Harzen - Nordtysklands bjergmassive område - som byder på spændende oplevelser hele året rundt, og som har fantastiske naturområder i de perfekte rammer for hele familien i en skøn ferielejlighed. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Harzen

Skønne ferielejligheder i Harzen

Skønne ferielejligheder i Harzen

Ferielejlighederne i Harzen ligger i en fantastisk, smuk, frodig og bjerget natur og er perfekt, hvis I vil have ferie med ro, tryghed og hygge. Harzen er et dejligt sted at besøge, om det er familie, venner eller par der skal på ferie, så tager Harzen imod jer med åbne arme, og ferielejligheden er den oplagte feriebolig, når I vil nyde Harzens natur og mange muligheder for at være aktive og kulturelle. Find flere information om det herlige Harzen her på hjemmeside, og bliv klog på den perfekte ferielejlighed for jeres ophold i Tyskland. I er også velkomne til at ringe til os og tale med en af vores medarbejdere.

Et aktivt bjergmassiv

Et aktivt bjergmassiv

Naturen i Harzen er præget af et stort bjergmassiv og en oplevelsesrig nationalpark. Her kan I vandre på de mange skovruter og opleve parkens fredede flora og fauna. Der er vandrestier både for de øvede og familien, der vil have børnene med ud i naturen. I kan fortælle børnene, at det er her heksene på Sankt Hans bålet flyver hen, de flyver nemlig til det højeste bjerg i kæden: Bloksbjerg. Naturen kalder på en aktiv ferie, og I kan cykle langs den tidligere tyske grænse, som løb igennem parken og delte den i øst og vest, eller prøve hyggelige og actionpræget moutainbike-spor i terrænnet.

Oplevelser og meget andet

Oplevelser og meget andet

Harzen byder på oplevelser ud over det sædvanlige, og en af de helt store attraktioner er Wernigerode Slot, som kan ses på toppen af et af de skovklædte bjerge. Slottet har tidligere været en middelalderborg, og den fornemmelse vil I også få, når I træder igennem slottes porte til en fantastisk udsigt over Harzen. En besøgsværdig by er Quedlinburg, som er optaget på UNESCO's verdensarvliste, og viser et moderne folk i en gammel by med smukke bygningsfacader. Besøg den højst beliggende by St. Andreasberg og gå op ad Herrenstrasse, som menes at være den stejleste gade i Europa.  

På alle årstider

På alle årstider

I kan besøge Harzen hele året rundt, når sommerens skovklædte grønne bjergsider bliver gule, orange og røde om efteråret, eller når sneen daler stille og gør bjergsiderne hvide om vinteren. I sommermånederne kan I besøge Europa Rosarium i Sangerhausen og se det smukke blomsterflor med verdens største rosensamling. Om vinteren kan I nyde glaserede æbler, duften af brændte mandler og drikke varm Glühwein på julemarked i byerne Goslar og Wernigerode. I er garanteret julestemning og kan købe håndværk, nyde hjemmebag eller høre julekoncerter.