Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriebolig Nordtyskland

Et Nordtyskland for alle
Besøg havnebyen Hamborg
Naturparker med smuk natur
Sjove forlystelsesparker
Lækre badestrande
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Ferielejligheder i Nordtyskland

Det er nemt og bekvemt at tage på ferie i Nordtyskland, og så skal I ikke køre særlig langt, før ferieroen kan sænke sig. Tag på stranden, shop i Hamborg, få kildren i maven i forlystelsesparker og oplev meget mere for hele familien. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Nordtyskland

Ferielejligheder i Nordtyskland

Ferielejligheder i Nordtyskland

I behøver ikke køre særlig langt for at komme på ferie i skønne og rolige omgivelser med aktiviteter for enhver smag. Tag blot til Nordtyskland, hvor ferielejlighederne har en høj standard, og er det perfekte opholdssted for familie, venner eller par, som vil på udflugt i naturen eller opleve storbyer. Find den ferielejlighed, som passer bedst til jeres behov her på hjemmesiden, eller ring til vores eksperter på 7015 4141 og få gode råd og vejledning om ferielejligheder i Nordtyskland.

Besøg Nordtyskland året rundt

Besøg Nordtyskland året rundt

Nordtyskland er et besøg værd alle måneder på året, men især i juletiden er der god grund til at køre et par timer mod syd. Tyskland er nemlig kendt for deres spektakulære julemarkeder, hvor man kan smage, føle og mærke atmosfæren, der breder sig i form af ren julehygge. Ud over at være kendt for sine smukke bindingsværkhuse og floden Trave er Lübeck også kendt for sit kæmpe julemarked.

Oplevelser i Nordtyskland

Oplevelser i Nordtyskland

Nordtyskland er et område med unik natur og er det eneste sted i Tyskland, hvor I kan nyde en tur på stranden. I nationalpark Schleswig-Holsteinisches Wattenmeer kan I besøge den største nationalpark i Centraleuropa ud til vadehavet og vestkysten og se vidder, klitlandskaber, strande og en helt utrolig dyreverden. Foruden naturen har Nordtyskland en masse kulturelle storbyer som havnebyerne Hamborg og Kiel samt den hyggelige by Lübeck med et hyggeligt julemarked. Oplevelserne er mange og I finder helt sikkert noget, som vil give dejlige ferieminder.  

Oplevelser for børn

Oplevelser for børn

Ferie i Nordtyskland er meget børnevenligt, da I ikke skal rejse særlig langt og bor i en familievenlig ferielejlighed i et område med mange oplevelser både ude og inde, natur- og temaparker samt lege- og badelande, som børnene vil elske. Tag børnene med i forlystelsesparken Hansapark med western-, mexicansk- og eventyr-tema, hvor børn og barnlige sjæle kan slå sig løs. I sommerfugleparken bliver sanserne stimuleret, og i de mange lege- og badelande kan børnene bruge flere timer på aktiviteter til lands og vands. 

Hamborg

Hamborg

Hamborg er mest af alt kendt for at være en stor havneby, og derfor vil I også blive mødt af tusindvis af lastede containere og store fragtskibe i Hamborg Havn. Fra havnen kan I sejle forbi mange arkitektoniske perler, og I sejler imellem de gamle fabrikker med murstensfacader bygget ned i vandet. Fabriksdistriktet er på UNESCO's verdensarvliste, og i de gamle bygninger gemmer sig en masse kulturelle og gastronomiske oplevelser i unikke omgivelser.