Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel zum Hirschen

Top Faciliteter
Halvpension
Inklusiv
WIFI
Gratis på hele hotellet
Restaurant
Bar
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Top Faciliteter
Halvpension
Inklusiv
WIFI
Gratis på hele hotellet
Restaurant
Bar
Jacuzzi
Massage
Mod betaling

Velkommen til Hotel zum Hirschen i Zell am See

Hotel zum Hirschen er et traditionelt hotel med 4 stjerner og byder på høj kvalitet. Et stenkast fra søen Zeller og kun et par kilometer til gletsjeren hvor der er skiløb året rundt. Bo midt i den dejlige by Zell am See lige ud til gågaden og nyd de mange muligheder for aktiviteter og afslapning. Læs mere
Læs mere
Luk
Faciliteter
Cykel udlejning
WIFI
Gratis på hele hotellet
Penge automat
Strygejern
Mod betaling
Pension
Halvpension
Inklusiv
Bar/Restaurant
Restaurant
Bar
Spa & Wellness
Jacuzzi
Massage
Mod betaling
Generelt
Nærmeste lufthavn
Salzburg
Sporg
Engelsk, Fransk, Hollansk
Nærmeste by
Zell am See
Parkering
Mod gebyr
Sauna
Underholdning
Diskotek
I centrum
Pool
Sol badnings område
Sten
Liggestole ved pool
Indendørs pool
Omgivelser
Tog station
Butikker
Supermarked
Stort udvalg
Sportsfaciliteter
Golf
18 huller

Bo lækkert i Zell am See centrum

Mere om Hotel zum Hirschen

Mere om Hotel zum Hirschen

Hotel zum Hirschen er et traditionelt østrigsk hotel, når det er bedst. Alle materialer er naturtro og det er træ, loden og hør der er de gennemgående materialer på både værelser og i resten af hotellet. Har I lyst til at sidde og hygge med lidt brætspil eller andet, kan det fx være i hotellets hyggekrog ved brændeovnen.

Halvpension - Morgenmadsbuffet

Halvpension - Morgenmadsbuffet

Start dagen med et overdådigt morgenmåltid, så alle energidepoter er fyldt op. Kom ned til duften af friskbagt brød og nyd buffeten med et stort udvalg af hjemmebagt brød, müsli, skinker og pølser, oste og frisklavede æggeretter, juice, te, kaffe, kakao og meget mere. Det er både nemt og en stor fornøjelse, at spise en god sund morgenmad her på Hotel zum Hirschen.

Halvpension - Aftenmenu

Halvpension - Aftenmenu

Hotel zum Hirschen er kendt for deres gourmetkøkken. Mange lokale og folk fra omegnen vælger at køre netop hertil, for at nyde det gode køkken. Aftensmåltidet vil typisk være forret, hovedret med mulighed for at vælge imellem flere retter, samt dessert.  Retterne kan være både internationale og fra det regionale østrigske køkken, og alt er lavet med finesse og smag. Nogle aftener kan der være variation i form af div buffeter. Glæd jer!

Wellness på Hotel zum Hirschen

Wellness på Hotel zum Hirschen

Nyd nogle rolige og afslappede stunder i hotellets wellnessafdeling. Den er ikke stor, men har lige det, der gør så godt efter en god lang aktiv dag . En tur i sauna til at bløde musklerne op, eller en tur i den infrarøde kabine der varmer kroppen igennem på mest behagelig vis eller en god svømmetur i poolen. Poolen er lille men har et modstrømsanlæg, så du kan få en god svømmetur. Mod betaling kan der nydes en lang række massager og andre behandlinger.

Sommer i Zell am See

Sommer i Zell am See

Byen Zell am See har så meget at byde på om sommeren. Gågaden, der forgrener sig ud i den gamle bydel, er spækket med gode butikker, restauranter, konditorier, cafeer og maget andet. Bykernen emmer af sommerhygge og stemningen er afslappet. Byen ligger helt ned til den smukke Zeller sø, hvor der er rig mulighed for både at bade, sole, lave picnic og have sjov med mange forskellige typer sejl- og vandsport (mod gebyr).

Sommerski ved Zell am See

Sommerski ved Zell am See

Er du en af dem der bare ikke kán få ski nok? Så er muligheden her i Zell am See på trods af en sommer med grader op mod 30 grader. I Kaprun ligger gletsjeren Kitzsteinhorn ca 10 km fra Zell am See. Her kan man stå på ski året rundt. Det fantastiske syn af den blændende hvide gletsjer, kan i øvrigt ses på samtlige 18 huller, på den flotte golfbane i Zell am See. Ski om formiddagen og badesjov i søen om eftermiddagen? Det bliver da ikke bedre!