Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Hotel Barcelona Området

Storbyferie i Barcelonaomådet
Oplevelsesrig storby med en masse kultur
Se det fantastiske La Sagrada Família
Eller oplev kunstværkerne af Antoni Gaudí
Kombinér storby med bade- og aktiv ferie
Medlem af Rejsegarantifonden og Danmarks Rejsebureau Forening.

Hoteller i Barcelonaområdet

Hos Friferie finder I skønne hoteller at bo på, når I gerne vil opleve storbyen Barcelona. I kan både tage afsted som familie, venner og par, til en storby, hvor I vil blive mødt af et pulserende byliv, mange seværdigheder og gode spisesteder. Læs mere
Læs mere
Luk

Læs mere om Barcelona Området

På hotel i Barcelonaområdet

På hotel i Barcelonaområdet

Barcelona er en rigtig storby, som har det hele. Seværdighederne, spisestederne og gode hoteller. Vælger I at rejse til Barcelona med Friferie, kan I forvente at bo på et skønt hotel med god placering, så I får gode muligheder for at udforske de mange oplevelser i Barcelonaområdet. Læs videre her på hjemmesiden og find flere informationer om hoteller og oplevelser i området. Hvis I har spørgsmål, kan I kontakte os online eller via telefonnummeret 70 15 41 41, hvor vi sidder klar til at hjælpe jer!   

Hoteller med atmosfære

Hoteller med atmosfære

Alle hotellerne har hyggelig atmosfære, god stemning og fine faciliteter. Hotellerne ligger i gode områder af byen tæt på nogle af de mest populære varetegn i byen. I kan bo tæt på La Rambla, der er storbyens festlige gågade med masser af liv som byder på souvenirs og unikke oplevelser. I den gamle bydel Barrio Gotico finder I et mere roligt område at bo på hotel i blandt små stræder og ved den smukke katedral i gotisk stil. I kan også vælge at bo på hotel tæt på stranden i Barcelona, som I kan benytte efter en lang gåtur i storbyen. 

Mange forskellige oplevelser

Mange forskellige oplevelser

Den store fordel ved at bo på hotel i Barcelonaområdet er, at I får god tid til at komme rundt til alle seværdighederne, da I ikke skal tænke på indkøb, madlavning og rengøring. I skal blot slappe af i hotellets rammer og nyde godt af faciliteterne. Oplev fantastisk arkitektur, kirker, kunstgallerier og museer og få en masse kulturelle oplevelser med festival, musik og markeder. Besøg store grønne parker og fine haver, shop amok eller spis god mad til billige penge. Er I sportinteresserede, skal I lægge vejen forbi Camp Nou, som er hjemmebanen for storklubben F.C. Barcelona. 

Aktiv ferie eller badeferie

Aktiv ferie eller badeferie

I Barcelonaområdet får I mulighed for at kombinere storbyferien med en dagtur til skønne naturområder eller en dasedag på stranden. I Vall de Núria, som ligger nordvest for Barcelona, finder I et fantastisk vandreområde i en lille bjergdal, hvor I kan gå ture i dalen eller vandre op i bjergene. Vil I på stranden er Icaria Beach det perfekte sted med en bred, gylden sandstrand og børnevenlig badevand.