Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Tag Badebussen på sommerferie

Direkte til Italien og Kroatiens strande!

Med badebussen til Italiens og Kroatiens strande

BEMÆRK: Vi kender endnu ikke køreplan, destinationer m.m. for 2024. Siden her opdateres så snart, at vi kender detaljerne.

Ønsker I at blive kørt direkte på sommerferie uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen mest populære uger har vi busser til populære feriesteder i Italien og Kroatien. I bestiller ferieboligen og vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.

Priser for badebussen 2023

Priserne er i alt kr. TUR/RETUR

  • Voksne:               2.195,-
  • Børn (0-15 år):    1.665,-

Bemærk: Der skal være min. 54 passager pr. afgang, før turen kan gennemføres.

Køreplan, afgange og info om Badebussen

Køreplan for badebussen

Datoer for badebussen

Udrejse

23/06 2023 (ank. feriested 24/06)
30/06 2023 (ank. feriested 01/07)
07/07 2023 (ank. feriested 08/07)
14/07 2023 (ank. feriested 15/07)
21/07 2023 (ank. feriested 22/07)

Hjemrejse

01/07 2023 (ank. DK 02/07)
08/07 2023 (ank. DK 09/07)
15/07 2023 (ank. DK 16/07)
22/07 2023 (ank. DK 23/07)
29/07 2023 (ank. DK 30/07)

Infovideo om badebussen

Kasper fortæller om badebussen og viser rundt, så I kan se, hvad der venter jer på turen Sydpå.

Sådan bestiller du

Find din campingplads eller dit feriested nedenfor, vælg den ønskede feriebolig og gå til bestilling (den viste pris, er kun for ferieboligen). På bestillingssiden tilvælger du badebussen, som bliver tilføjet til din booking. Her vil du også få den samlede pris.

Vi hjælper også meget gerne med bestillingen på 7015 4141 eller udfyld vores kontaktformular her. 

Vil I til Bibione med badebussen, har vi samlet alle feriesteder ét sted. Bemærk, at Badebussen stopper ved p-pladsen lige mellem Valbella og Planetarium.

Camping Villaggio San Francesco
Bolig & bus
Camping Union Lido
Bolig & bus
Camping Sant Angelo Village
Bolig & bus
Camping Bijela Uvala
Bolig & bus
Planetarium
Bolig og bus
Portofelice Camping Village
Bolig & bus
Camping Mediterraneo
Bolig & bus
Camping Lanterna
Bolig & bus
Jesolo Mare Family Camping
Bolig & bus
Camping Ca'Savio
Bolig & bus
Camping Park Umag
Bolug & bus
Camping Bi-Village
Bolig og bus

Bemærk ved ankomst - overtagelse af feriebolig

Venligst bemærk, at badebussen ankommer til feriestederne om formiddagen, og på flere feriesteder overtager I først jeres feriebolig om eftermiddagen. I vil dog typisk kunne opbevare jeres bagage i receptionen og så kan I slappe af ved poolen eller stranden. Ferien er allerede i gang, så nyd det og snup en god drink, en lækker frokost og spis en kølende is!

Unge under 18 år, der rejser alene

Vær opmærksom på, at vi har oplysningspligt, hvis børn og unge under 18 år rejser alene til udlandet med badebussen. Det betyder, at den unge skal have tilladelse fra begge forældre (eller værger) og skal medbringe kopi af forældrenes (eller værgernes) pas samt kontaktoplysninger på rejsen.

Udfyld formularen nedenfor, som skal medbringes på rejsen. Bemærk, at erklæringen skal have et stempel nederst fra myndighederne (Borgerservice).


Det siger badebussens gæster:

"Jeg var heldig igen i år og kørte med jeres badebus på ferie til Kroatien sammen med mine tre voksne børn.

Som det allervigtigste for mig og den ene af mine drenge var, at vi fik lov til at sidde foran.

Det var en stor hjælp, da vi begge bliver meget køresyge. Så 1000 Tak for jeres hjælp! 🙂

Det var en dejlig oplevelse at køre med jeres bus, og jeres imødekommende personale var meget søde og hjælpsomme.

Især ros til Camilla og Zik, der er enormt sjove og smitter med deres positive energi! 🙂👍
Jeg vil varmt anbefale badebussen til alle, for det er bare så nemt og dejligt."

Badebusgæst 2018

Rejs på sommerferie med Badebussen

En sand fornøjelse for hele familien

En sand fornøjelse for hele familien

Badebussen er en sikker vinder hos hele familien, og på busturen er der gjort lidt ekstra for familiens mindste, så de får en behagelig tur og den lange ventetid bliver lidt sjovere.

Der vises bl.a. sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. I møder masse andre familier på vej til ferie, så børnene finder nemt nye venner at dele ferieglæden med. Oplev video af badebussen.

Badebussens destinationer

Badebussens destinationer

Ønsker I at køre med bus på ferie, tilbyder Friferie busrejser til Adriaterhavet i Italien i de mest populære uger i højsæsonen.

Med badebussen til Italien
Italien er et ferieparadis på alle parametre! Børnevenlige badestrande, spændende storbyer og deres verdensberømte køkken er med til at gøre en ferie til Italien til et sikkert hit hos hele familien. 

Til Kroatien med badebussen
Kroatien er et usædvanligt naturskønt rejsemål, som I med glæde kan tage bussen til på ferie. Kroatien byder på et azurblåt hav, smukke nationalparker og hyggelige byer, som både store og små vil elske!

I kan se bussens køreplan til de fantastiske feriesteder.

Familievenlige campingpladser

Familievenlige campingpladser

Rejser I med bus til Italien eller Kroatien, er der en række fantastiske campingpladser, som egner sig godt til børnefamilier.

Tag f.eks. til den populære Camping Ca'Savio med skønt poolområde og lige ved en lækker sandstrand. Ønsker du at se flere af de mange campingpladser, I kan blive kørt til med badebussen, kan du læse mere øverst på siden. I kan også vælge Park Umag, som ligger i Istrien i Kroatien med egen privat strand og et poolområde, familiens mindste vil elske. Ønsker du at se flere af de mange campingpladser, I kan blive kørt til med badebussen, kan du læse mere øverst på siden.

Brug for mere information?

Brug for mere information?

Har du brug for yderligere information om badebussen, så finder du det hele i videoen, hvor I kan opleve Kasper fortælle alt, hvad der er værd at vide.

Få svar på det hele
Sørger I svar på, hvordan det foregår med spisning, stik, toiletbesøg eller pauser undervejs, så finder I svaret i videoen. Samtidig kan I se, hvordan den moderne bus I skal køre med ser ud, så I bedre kan forestille jer turen