Banner

Camping Belgiens kyst

I den vestlige del af Belgien ligger den belgiske kyst, som er den eneste kyst i landet. Den belgiske kyst byder på brede, børnevenlige sandstrande, hyggelige badebyer og historiske seværdigheder. Den belgiske kyst har hele 13 badebyer fordelt i de 10 kystkommuner langs vandet. Her finder du altid en dejlig strand, som din familie vil nyde. Derudover kan du rejse langs hele kysten med sporvogn, så du nemt kan opleve alle strandene og byerne.
Læs mere

1

resultat

Camping Westende
7.6
westende
1/23
Poolområde med vandlegeplads
Godt underholdningsprogram
Både købmand og restaurant på pladsen
Sjove oplevelser i nærområdet

9.555 kr.

Fra:

7.892 kr.

July 19 - 7 nætter, 2 voksne
3 tilgængelige boligtyper
Side 1 af 1

Dejlig kyststrækning til camping

Campingpladserne langs den belgiske kyst ligger i umiddelbar nærhed af strand, så I nemt kan komme til at bygge sandslotte, svømme og slappe af ved vandet. Derudover finder I de skønneste strande tæt på populære badebyer, så det også er nemt at finde gode restauranter og kombinere strandbesøg med en shoppingtur eller sightseeing. Campingpladserne er altid meget familievenlige, så både store og små kan hygge sig og slappe af på ferien.  

Populære badebyer og mange strande

Langs med Belgiens kyst kan I nyde intet mindre en 13 forskellige badesteder fordelt i 10 bykommuner, så I kan benytte mange strande på jeres campingferie i Belgien. De mest populære er byen Knokke-Heist, som ligger lige ved siden af det smukke naturreservat Zwin, og byder på et smukt centrum med butikker, bistroer og gallerier. Lidt længere mod syd ligger byen Westende med en ni kilometer lang og 500 meter bred strand.

Oplevelser langs Belgiens kyst

Når I ikke slapper af på campingpladsen eller de nærliggende strande, så er der en masse andre oplevelser ved den belgiske kyst. Hvis I kan lide action, kan I prøve vandsport, mens der også er plads til et mere roligt museumsbesøg eller en familievenlig tur i en af de mange forlystelsesparker f.eks. Plopsaland. Tag på cykel- eller vandreture, find bronzeskulpturerne langs kysten eller besøg Oostende og Nieuwpoort med skønne restauranter - I kan tage til Belgien på campingferie uden at smage de belgiske vafler eller få en iskold fadøl.