Camping Vest Flandern

Vest Flandern er Belgiums nordligste del og rummer blandt andet de smukke og hyggelige byer Antwepen, Gent og Brugge, der begge er et besøg værd. I Vestflandern kan du desuden komme på en dejlige blanding af camping- og badeferie – det er nemlig i denne region, du finder landets eneste kyststrækning, som ligger klemt ind mellem Frankrig og Holland. Strandene er lange og beklædt med blødt sand og er godt egnet til børnefamilier.
Læs mere

0

resultater

Oplev Vestflandern

Vestflandern er det perfekte sted for familiecamping. Her er sol og strand og en masse hyggelige og luksuriøse campingpladser – nogle endda med swimmingpool til dem, der foretrækker det frem for Nordsøens saltvand. Vestflandern har også byen Brügge, der er vanvittig hyggelig at besøge, når man bliver træt af at dase ved vandet. I området er der desuden masser af museer og historiske steder. 

Camping i Vestflandern

Der er mange gode muligheder for at campere i Vestflandern. En af de mest populære campingpladser i området er det luksuriøse Camping Westende, der ligger i byen af samme navn, og som samtidig har stranden som sin nabo. Du kan også vælge Badeland De Vossemeren, der med deres store badeland er alle børns drømmedestination. Her bor du i øvrigt i ferielejligheder, hvis du ikke er typen, der har lyst til at sove i telt. Der er mange muligheder, og du kan med garanti finde noget, der passer til dig og familien. Find evt. mere information her på siden, eller ring på 70 15 41 41.

Check også vores andre skønne rejsemål i Belgien.