Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Abbatoggia Village

Alt det får I:
Masser af aktiviteter på og i vandet
Lækker øferie
Restaurant med lokalt køkken
Placering direkte til stranden
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Legeplads
Restaurant
Take away
Indendørs legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Legeplads
Restaurant
Take away
Indendørs legeplads

Camping Abbatoggia Village – skøn Middelhavscamping for naturelskere

Camping Abbatoggia Village ligger uforstyrret på den lille ø La Maddalena. Nord for Sardinien lige ud for smaragdkysten er øen den største af de syv hovedøer. Derudover består nationalparken også af en masse småøer, hvoraf en del er ubeboede. Det giver sig selv, at naturen på øen er velbevaret, og at der passes godt på den, så I og mange andre turister kan blive ved med at nyde den lille naturperle i Middelhavet. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand
Strandtype
Sand
Andre faciliteter
Information
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
På en ø
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste hospital
5 km
Nærmeste supermarked
6 km
Nærmeste togstation
800 m
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Antal: 50
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Vandsport
Dykning
Kanoudlejning

Praktisk information

Du kan booke din færgebillet til Sardinien med Grimaldi Lines på https://booking.grimaldi-lines.com/index.php?l=en med rabatkoden: GLALLNPALB. Du kan både vælge mellem nat- og dagoverfarter fra havnene i Livorno, Civitavecchia, Napoli eller Palermo til Olbia, Cagliari, Arbatax og Porto Torres.

Velkommen til Camping Abbatoggia Village

Tæt på vandet ved Camping Abbatoggia Village

Tæt på vandet ved Camping Abbatoggia Village

Drømmer I om hvide sandstrande og krystalklart vand, er Camping Abbatoggia Village helt sikkert den rigtige destination. Her ligger de nærmeste pladser nemlig kun 350 meter fra vandkanten, og med vandtemperaturer op til over 30 grader kan I kun blive fristet til en tur i bølgerne. På grund af naturbeskyttelsen i området er der begrænsede muligheder for at dyrke vandsport. Vil I gerne ud at snorkle, dykke eller på bådtur, er der dog rig mulighed for at booke en tur fra havnen i byen La Maddalena. I kan også selv leje en båd og sejle rundt til de andre øer i øgruppen.

Smag på det lokale køkken

Smag på det lokale køkken

Den lille autentiske restaurant på Camping Abbatoggia Village er ikke kun åben for campingpladsens gæster. Det er også en populær restaurant blandt øens beboere og andre udefrakommende turister.  

Her har I rig mulighed for at smage på klassiske retter fra det sardinske køkken ved Middelhavet foruden at nyde et stort udvalg af lækre italienske pizzaer. Morgenmaden og forfriskninger i løbet af dagen serveres fra baren på campingpladsen. Her kan I bl.a. få is, drinks og snacks. Når det kommer til den kulinariske oplevelse, kommer I bestemt ikke til at mangle noget på Camping Abbatoggia Village.

Oplevelser i området

Oplevelser i området

Når I besøger Camping Abbatoggia Village, vil der uden tvivl være masser af skønne naturoplevelser i vente. På La Maddalena er der også en lille by af samme navn. Her kan I opleve skønne brolagte gader og små, farverige huse blandet og forretninger. Byens centrum kaldes Piazza Umberto. Med en historie der går tilbage til 1800-tallet, er der masser af spændende historie at gå på opdagelse i.

Campingpladsens aktivitetstilbud

Campingpladsens aktivitetstilbud

På campingpladsen kan familiens mindste hygge sig et par timer på den lille legeplads, imens de voksne slapper af i solen. Søger I underholdning, vil der om aftenen i weekenderne ofte kunne opleves livemusik eller andre temaarrangementer i baren. Det er uden sammenligning en fantastisk oplevelse at se solen gå ned ud for kysten, når man er i selskab med familie eller venner og et godt glas rødvin.