Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Altomincio

Alt det får I:
Børnevenlig campingplads
Flot pool med vandrutsjebaner
Tæt på Gardasøen
Mange aktiviteter i området
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 7 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Lagune-stil, Ferskvand
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 7 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Lagune-stil, Ferskvand
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Legeplads

Gardasøens paradis for børn

Velkommen til børnenes paradis, Camping Altomincio. Campingpladsen ligger lidt tilbagetrukket fra Gardasøen kun ca. 7 km fra den dejlige ferieby Peschiera del Garda. Her er der virkelig lagt vægt på, at børnene skal have det godt. Campingpladsen har især gjort meget for at tilbyde faciliteter og aktiviteter til familier med børn i alderen 0-12 år. Hele pladsen er bilfri, så børnene trygt og roligt kan bevæge sig rundt. Det store vandland med sjove vandrutschebaner er et sikkert hit, som gør pladsen perfekt for børn og vandglade voksne. Camping Altomincio er virkelig en anbefalelsesværdig plads for hele familien! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
7 km
Strandtype
Småsten, 7 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Lagune-stil, Ferskvand
Separat børnepool
Ferskvand
Solsenge ved poolen
Gratis
Spray park
Solbadningsområde
Sten
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Sportsturneringer
Golfbane
3 km
Minigolf
Adventure park
Ridning
2 km
Aquarobics
Skak (store brikker)
Bordtennis
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Børnesæde, Mountain bikes, Cykler (børn)
Tennis
800 m
Fiskeri
Tæt på pladsen, 7 km
Fitness
Fodbold
5-a-side
Petanque
Bowling
Volleyball
Hund
Hund tilladt
Max. 2 hunde, Kun små og mellemstore hunde, Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Legeplads
Minitog på pladsen
Hele sæsonen
Trampoliner / hoppeborg
Spillehal
Pladsstørrelse
Stor plads
Vandsport
Dykning
7 km
Underholdning
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Junior klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Storskærm sport
Organiserede udflugter
Cykelture
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Butikker
Kiosk
Supermarked
Medium udvalg
Andre butikker
Bageri, Kiosk
Bageri
Souvenirs
Basar
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Undendørsterrasse, Børnemenu
Isbod
Take away
Bar
Snackbar
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Vaskemaskiner
Tørretumblere
Handicap faciliteter
Toiletter
Strygejern
Andre faciliteter
Hæveautomat
Sikkerhedsboks
Information
Læge
Kun højsæson
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Fransk, Italiensk, Tysk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
ID armbånd/kort
Pladsens terræn
Terasser
Grill tilladt
Gas og el
PC med Internet
Mod betaling
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 22 km
Tætteste by
1 km
Ferie tema
Vandland / stort poolområde

Praktisk information

Vi beder om at I laver Online check-in ca. 7-3 dage før ankomst til campingpladsen via dette link: https://altomincio.humancompany.com/web-checkin For at komme til Online Check-in – indtast jeres Lev. Bookingnr. som er oplyst øverst på jeres voucher/lejebevis samt jeres ankomst- og afrejsedatoer. Vær opmærksom på, at hverken jeres bookingnummer eller kundenummer kan benyttes til dette. I skal udfylde informationen under “Don't have an account? Check-in here” Udfyldelse af Online check-in er obligatorisk for at kunne få adgang til campingpladsen.

Velkommen til Camping Altomincio

Camping Altomincio

Camping Altomincio

Camping Altomincio er en 4-stjernet campingplads, som ligger blot 7 km fra Gardasøen. Campingpladsen er meget børnevenlig og byder derfor på et hav af aktiviteter for børn. Her finder du blandt andet tre swimmingpools med en lagune og et sjovt børnebassin. Derudover består poolområdet af en imponerende vandrutsjebane, som uden tvivl vil skabe glæde hos de yngre vandhunde. 

Underholdning på Altomincio

Underholdning på Altomincio

På campingpladsen finder du en biograf, en sports- og legeplads, en golfbane og et børnediskotek – alle faciliteter som vil skabe sjov og glæde hos hele familien. 

Hos Camping Altomincio har du og familien mulighed for at indlogere jer i vores smarte og moderne mobilhomes. Pladsen har flere forskellige størrelser og varianter af mobilhomes, så I kan finde lige netop det, som passer til familiens individuelle behov.

Beliggenhed tæt på Gardasøen

Beliggenhed tæt på Gardasøen

Blot 7 km fra Camping Altomincio finder du den populære Gardasø. Gardasøen byder på en dejlig søstrand, lækkert badevand og familievenlige aktiviteter. Rundt om den store sø finder I masser af hyggelige byer og forlystelsesparker og ikke mindst smuk og dramatisk natur. 

Her er perfekt til dig, som elsker oplevelser, når du er på ferie, hvor du kan kombinere fantastiske bademuligheder med kulturelle oplevelser.

Børnevenligt poolområde

Børnevenligt poolområde

Som nævnt er Camping Altomincio den perfekte campingplads for børnefamilier, og dette kommer specielt til udtryk i det store og børnevenlige poolområde. Her finder du både en stor vandrutsjebane samt et bassin med lagune – perfekt til legesyge børn, som elsker vand. Der findes også et olympisk bassin på pladsen, hvor de voksne kan tage sig en svømmetur eller deltage i en omgang vandaerobic. 

Til de, som elsker at solbade, findes der også solsenge og en stor solterrasse ved poolområdet, så man kan nyde den italienske sol til fulde.

Tre spisesteder og to barer

Tre spisesteder og to barer

Efter en sjov og legende dag ved det store poolområde eller Gardasøens søstrand,  kan du og familien nyde en friskbagt pizza eller en smagfuld pastaret hos en af Camping Altomincios lækre spisesteder. Her kan du ikke blot smage på de lækre italienske specialiteter, men samtidig nyde en autentisk stemning på en af de udendørs restauranter mens solen går ned over Gardasøen. 

Hvis du i stedet ønsker at nyde maden hjemme i familiens mobilhome, kan middagen gøres let og hjemmebragt fra pladsens take-away restaurant. Er du til forfriskende drinks og vin, finder du også to barer på pladsen, hvor dygtige bartendere står klar til at servere dine drikkevarer.

Indkøb og shopping

Indkøb og shopping

På selve Camping Altomincio er der god mulighed for at gøre sine daglige indkøb, uanset om det gælder indkøb til morgenmad, frokost og aftensmad eller mere praktiske dagligvarer. Her finder du nemlig et lokalt supermarked, som byder på et hav af italienske specialiteter. Skal man have en lille souvenir med hjem til familien og venner, finder du  en fin souvenirshop på pladsen. Derudover er der en iskiosk, som byder på forkælelse til den søde tand, mens den varme, italienske sol bager. 

Campingpladsen tilbyder også morgenbrødsservice, hvor I dagen før, kan bestille jeres morgenbrød i supermarkedet. Så er der altid friskbagt morgenbrød!

Lidt om området

Lidt om området

Camping Altomincio ligger i det populære område Salionze, tæt på Gardasøen. Gardasøen er et meget attraktivt område for turister og dette afspejler sig i de mange faciliteter, som ligger i området. Her kan familien blandt andet besøge Gardaland, som er en sjov forlystelsespark for hele familien. Eller det store vandland Caneva Word med movieland og ridder show i den gamle borg, hvor du kan nyde et middelalderligt festmåltid, mens du kigger på riddere, der dyster.  

Ønsker du derimod at opleve den italienske kultur på tæt hold, så er byen Verona et besøg værd, med hyggelige gågader og alle seværdigheder samlet i byens hjerte, bla. den levende plads Piazza Bra med den berømte promenade Liston, hvor det summer af liv fra fortovsrestauranter og barer og den verdensberømte opera - Arena di Verona.