Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Altomincio Village

Alt det får I:
Mange aktiviteter i området
Børnevenlig campingplads
Tæt på Gardasøen
Flot pool med vandrutsjebaner
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 7 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Lagune-stil
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Top faciliteter
Strandtype
Småsten, 7 km
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Udendørs pool
Lagune-stil
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Gardasøens paradis for børn

Velkommen til børnenes paradis, Camping Altomincio. Campingpladsen ligger lidt tilbagetrukket fra Gardasøen kun ca. 7 km fra den dejlige ferieby Peschiera del Garda. Her er der virkelig lagt vægt på, at børnene skal have det godt. Campingpladsen har især gjort meget for at tilbyde faciliteter og aktiviteter til familier med børn i alderen 0-12 år. Hele campingpladsen er bilfri, så børnene trygt og roligt kan bevæge sig rundt. Det store vandland med sjove vandrutschebaner er et sikkert hit, som gør pladsen perfekt for børn og vandglade voksne. Camping Altomincio er virkelig en anbefalelsesværdig plads for hele familien! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 5,1 - 20 km
7 km
Strandtype
Småsten, 7 km
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand, Lagune-stil
Separat børnepool
Ferskvand
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Gratis
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Junior klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Organiserede udflugter
Cykelture
Storskærm sport
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Andre faciliteter
Hæveautomat
Information
Læge
Kun højsæson
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Sikkerhedsboks
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Andre butikker
Bageri, Kiosk
Bageri
Basar
Kiosk
Souvenirs
Supermarked
Medium udvalg
Ferie tema
Vandland / stort poolområde
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
ID armbånd/kort
PC med Internet
Mod betaling
Pladsens terræn
Terasser
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde, Kun små og mellemstore hunde
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Verona, 22 km
Tætteste by
1 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Undendørsterrasse, Børnemenu
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Handicap faciliteter
Toiletter
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Adventure park
Aquarobics
Bordtennis
Bowling
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn), Mountain bikes, Børnesæde
Fiskeri
Tæt på pladsen, 7 km
Fodbold
5-a-side
Golfbane
3 km
Minigolf
Petanque
Ridning
2 km
Sportsturneringer
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Minitog på pladsen
Hele sæsonen
Spillehal
Vandsport
Dykning
7 km

Praktisk information

Campingpladsen beder jer om, at tjekke ind online - dette er for at undgå kø og ventetid ved ankomst. Vi beder om at I foretager online check-in ca. 7-3 dage før ankomst via dette link: https://altomincio.huopenair.com/web-checkin For at komme til Online Check-in – indtast jeres Lev. Bookingnr. som er oplyst øverst på jeres voucher/lejebevis samt jeres ankomst- og afrejsedatoer. Vær opmærksom på, at hverken jeres bookingnummer eller kundenummer kan benyttes til dette. I skal udfylde informationen under “Don't have an account? Check-in here”

Velkommen til Camping Altomincio

Camping Altomincio

Camping Altomincio

Camping Altomincio er en 4-stjernet campingplads, som ligger blot 7 km fra Gardasøen. Campingpladsen er meget børnevenlig og byder derfor på et hav af aktiviteter for børn. Her finder du blandt andet tre swimmingpools med en lagune og et sjovt børnebassin. Derudover består poolområdet af en imponerende vandrutsjebane, som uden tvivl vil skabe glæde hos de yngre vandhunde. 

Børnevenligt poolområde

Børnevenligt poolområde

Som nævnt er Camping Altomincio den perfekte campingplads for børnefamilier, og dette kommer specielt til udtryk i det store og børnevenlige poolområde. Her finder du både en stor vandrutsjebane samt et bassin med lagune – perfekt til legesyge børn, som elsker vand. Der findes også et olympisk bassin på pladsen, hvor de voksne kan tage sig en svømmetur eller deltage i en omgang vandaerobic. 

Til de, som elsker at solbade, findes der også solsenge og en stor solterrasse ved poolområdet, så man kan nyde den italienske sol til fulde.

Underholdning på Altomincio

Underholdning på Altomincio

På campingpladsen finder du en biograf, en sports- og legeplads, en golfbane og et børnediskotek – alle faciliteter som vil skabe sjov og glæde hos hele familien. 

Hos Camping Altomincio har du og familien mulighed for at indlogere jer i vores smarte og moderne mobilhomes. Pladsen har flere forskellige størrelser og varianter af mobilhomes, så I kan finde lige netop det, som passer til familiens individuelle behov.

Beliggenhed tæt på Gardasøen

Beliggenhed tæt på Gardasøen

Blot 7 km fra Camping Altomincio finder du den populære Gardasø. Gardasøen byder på en dejlig søstrand, lækkert badevand og familievenlige aktiviteter. Rundt om den store sø finder I masser af hyggelige byer og forlystelsesparker og ikke mindst smuk og dramatisk natur. 

Her er perfekt til dig, som elsker oplevelser, når du er på ferie, hvor du kan kombinere fantastiske bademuligheder med kulturelle oplevelser.

Tre spisesteder og to barer

Tre spisesteder og to barer

Efter en sjov og legende dag ved det store poolområde eller Gardasøens søstrand,  kan du og familien nyde en friskbagt pizza eller en smagfuld pastaret hos en af Camping Altomincios lækre spisesteder. Her kan du ikke blot smage på de lækre italienske specialiteter, men samtidig nyde en autentisk stemning på en af de udendørs restauranter mens solen går ned over Gardasøen. 

Hvis du i stedet ønsker at nyde maden hjemme i familiens mobilhome, kan middagen gøres let og hjemmebragt fra pladsens take-away restaurant. Er du til forfriskende drinks og vin, finder du også to barer på pladsen, hvor dygtige bartendere står klar til at servere dine drikkevarer.

Indkøb og shopping

Indkøb og shopping

På selve Camping Altomincio er der god mulighed for at gøre sine daglige indkøb, uanset om det gælder indkøb til morgenmad, frokost og aftensmad eller mere praktiske dagligvarer. Her finder du nemlig et lokalt supermarked, som byder på et hav af italienske specialiteter. Skal man have en lille souvenir med hjem til familien og venner, finder du  en fin souvenirshop på pladsen. Derudover er der en iskiosk, som byder på forkælelse til den søde tand, mens den varme, italienske sol bager. 

Campingpladsen tilbyder også morgenbrødsservice, hvor I dagen før, kan bestille jeres morgenbrød i supermarkedet. Så er der altid friskbagt morgenbrød!

Lidt om området

Lidt om området

Camping Altomincio ligger i det populære område Salionze, tæt på Gardasøen. Gardasøen er et meget attraktivt område for turister og dette afspejler sig i de mange faciliteter, som ligger i området. Her kan familien blandt andet besøge Gardaland, som er en sjov forlystelsespark for hele familien. Eller det store vandland Caneva Word med movieland og ridder show i den gamle borg, hvor du kan nyde et middelalderligt festmåltid, mens du kigger på riddere, der dyster.  

Ønsker du derimod at opleve den italienske kultur på tæt hold, så er byen Verona et besøg værd, med hyggelige gågader og alle seværdigheder samlet i byens hjerte, bla. den levende plads Piazza Bra med den berømte promenade Liston, hvor det summer af liv fra fortovsrestauranter og barer og den verdensberømte opera - Arena di Verona.