Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Baia Azzurra

Alt det får I:
Fantastisk omkringliggende landskab
Direkte adgang til privat strand
Aktiviteter for hele familie
Stort poolområde for alle aldre
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 150 m
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads
Top faciliteter
Strandtype
Sand, 150 m
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Underholdning (aften)
Grill tilladt
Gas og el
Legeplads

Exceptionel beliggenhed i Toscana

Nyd sommerferien i det smukke Italien, der efterhånden er blevet en velbesøgt sommerferiedestination for mange danskere år efter år. Og dette er de sågar også lovligt undskyldt med. For Italien har meget at byde på, og især i det skønne område Toscana er der oplevelser og skønhed at komme efter. Området byder nemlig ikke kun på den frodige natur, som Italien er kendt for. Du finder også nogle af de skønneste strande i landet og autentiske byer med lokale restauranter og cafeer. Og så finder du også forskellige campingpladser, hvor blandt andet Baia Azurra ligger lige ud til det azurblå hav i området Maremma, der er en del af Toscana. Den trestjernede campingplads garanterer dig en sommerferie udover det sædvanlige, hvad end du er barn eller voksen. Der er nemlig noget for alle. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Hav/sø: 0,25 - 1 km
Strandtype
Sand, 150 m
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
Ferskvand, April - November
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Gratis
Solsenge ved poolen
Gratis
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Underholdning (aften)
Organiserede udflugter
Cykelture, Vandreture
Underholdning (dag)
May - September
Andre faciliteter
Hæveautomat
Information
Opladning elbiler
Parkering
Bilfri plads (gratis central parkering))
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Basar
Kiosk
Minimarked
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Gas og el
ID armbånd/kort
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Fransk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste busstation
4 km
Nærmeste hospital
26 km
Nærmeste lufthavn
Pisa, 130 km, Rome Fiumicino, 195 km
Nærmeste togstation
18 km
Tætteste by
6 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere, Babybad
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Bordtennis
Cykeludlejning
Cykler (voksen), Cykler (børn), Mountain bikes
Fitness
Udendørs
Fodbold
Golfbane
12 km
Ridning
Tæt på pladsen, 7 km
Sportsturneringer
Tennis
Volleyball
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Vandsport
Kanoudlejning
Padel

Velkommen til Baia Azzurra

Alverdens faciliteter på Baia Azzurra

Alverdens faciliteter på Baia Azzurra

Har du aldrig haft familien med til Toscana, så er det ved at være på tide. For vil du gerne til sydens sol i din sommerferie, så er det med at pakke bilen og komme afsted til denne europæiske perle. Med et ophold på campingpladsen Baia Azurra får du alt inden for kort afsted, og dette gælder både by, strand og natur. Der er faciliteter for både børn og voksne, og der er ingen grund til at frygte, at kedsomheden kommer forbi. For her er der nok at give sig til, og børnene kan endda nyde godt af alle de gode tiltag, der er lavet specielt til dem. 

Flot swimmingpool og privat strand

Flot swimmingpool og privat strand

Er du til pool-ferie, så har Baia Azurra alt det, som du måtte drømme om. Pladsen har ikke bare én pool men et helt område, hvor der i alt kan tælles tre pools. Her finder du en til de mindste, og de to store er til alle andre. Der er ligeledes en jacuzzi, hvor du kan nyde eftermiddagen. Er du mere til en tur på stranden, så er der heldigvis også råd for dette. Pladsen har nemlig sin egen, private strand, hvor der er liggestole og parasoller, som kan benyttes. Du finder også liggestole og parasoller omkring poolområdet.
Dejlig mad og drikke i vente

Dejlig mad og drikke i vente

God mad er en essentiel del af en vellykket ferie, og Baia Azzurra har også sørget for, at du ikke behøver at lave alt maden selv. Du finder nemlig en stor restaurant med et menukort, der spænder vidt og bredt. Find de traditionelle retter fra Italien, og bestil en pizza fra pladsens helt eget pizzeria. Og så kan du passende tage en kold drink eller en sodavand i baren efter maden, inden det er tid til at gå i seng. Vil du gerne handle ind til ferien, så behøver du ikke bevæge dig særlig langt. Der er nemlig et lille supermarked og en basar på pladsen, hvor du kan få de mest almindelige varer, som du måtte få brug for på din ferie. Dermed slipper du for at skulle nøjes eller starte bilen for at få varer som kolde drikke, mejeriprodukter og frisk frugt. Du finder selvfølgelig også små markeder ude i lokalområdet, hvor du også nemt kan handle ind.
Aktiviteter for alle aldre

Aktiviteter for alle aldre

Der er nok at tage sig til på Baia Azurra, lige meget om du er barn eller voksen. Her er nemlig noget for enhver smag, lige meget om den står på afslapning eller sportsaktiviteter. Du finder nemlig både en fodboldbane og en volleyballbane på pladsen, som er til fri afbenyttelse. Vil du gerne have lidt fred og ro, så kan du lade børnene deltage i miniklubbens aktiviteter, der er koordineret af pladsens underholdningsteam. Her vil blandt andet pladsens maskot Bazzo deltage, og det bliver til et sandt legeparadis for børnene. Du kan også tage børnene med en tur hen på den store legeplads.
Smukke omgivelser at udforske

Smukke omgivelser at udforske

Maremma har meget at byde på, hvad end du er til historiske bygninger, smukke strande eller sjov for hele familien. Du finder den smukke kirke Massa Marittima tæt på pladsen, og dette område er værd at udforske. Vil du have hele familien med på tur, så kan I passende besøge nogle af de smukke strande, som I finder langs kysten. Og så er Maremma Pitigliano en by, der rummer charme, historie og ægte, italiensk gastronomi.