Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Baia del Marinaio

Alt det får I:
Skønt poolområde med vandrutsjebane
Nær fantastisk sandstrand
Kulinariske oplevelser i området
Underholdning for hele familien
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, 300 m
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Kul, gas og el
Tennis
Top Faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, 300 m
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Grill tilladt
Kul, gas og el
Tennis

Velkommen til Camping Baia Del Marinaio

Lige ud til den smukke toscanske kyst i Italien finder I Camping Baia Del Marinario. Med de mange børnevenlige tiltag er campingpladsen perfekt til hele familien. Ved campingpladsens store poolområde er der en børnepool, og den nærliggende strand er også børnevenlig med blide bølger og fine sandstrande. Campingpladsen er placeret tæt på mange spændende udflugtmuligheder, hvor hele familien kan deltage. Tag for eksempel i forlystelsespark eller besøg de smukke naturparker i nærheden. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Sand, 300 m
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Rutsjebane (rør), Rutsjebane (børn)
Udendørs pool
Ferskvand
Separat børnepool
Med legeredskaber
Solbadningsområde
Sten
Solsenge ved poolen
Jacuzzi / Whirlpool
Whirlpool
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Kul, gas og el
Restauranter / barer
Take away
Diskotek
Maks. 1 kilometer
Pizzaria
Restaurant
Undendørsterrasse
Bar
Isbod
Snackbar
Butikker
Basar
Supermarked
Stort udvalg
Underholdning
TV Rum
Organiserede udflugter
Sportsfaciliteter
Tennis
Fodbold
Cykeludlejning
Volleyball
Billard / pool
Sportsturneringer
Bordtennis

Praktisk information

Det er ikke muligt at parkere ved nogle af boligerne, man parkerer på en fælles parkeringsplads.

Camping Baia Del Marinaio byder på skønne oplevelser til vands og til lands

Afslapning og sjov ved vandet

Afslapning og sjov ved vandet

Camping Baia Del Marinaio har et stort poolområde. Her kan børnene rutsje i den 30 meter lange vandrutsjebane eller blot lege ved børnepoolen. For de større medlemmer af familien er der mulighed for ren afslapning i pladsens egen jacuzzi. Derudover er der også rig mulighed for vandoplevelser ved den nærliggende strand. Efter en kort gåtur på 300 meter gennem nåleskoven har I nået en oase af en strand. Her ved stranden er det fineste sand og et indbydende, børnevenligt hav.

Underholdning for hele familien

Underholdning for hele familien

Camping Baia Del Marinaio tilbyder en række forskellige og sjove muligheder, der kan underholde hele familien. Her er både en baby-klub med legeplads, og der er mulighed for konkurrencer, lege og festlige shows for alle i de lune sommeraftener. På campingpladsen kan I også finde en fodboldbane, en tennisbane og har mulighed for vandgymnastik. Derfor er det let at få sved på panden og smil på læben sammen med familien. Der er underholdning  til enhver – uanset om I er til den afslappende eller aktive slags.

Oplevelserne venter lige om hjørnet

Oplevelserne venter lige om hjørnet

I nærheden af campingpladsen kan I finde et væld af oplevelser for hele familien. For eksempel ligger forlystelsesparken Cavallino Matto tæt på pladsen. Her er der forlystelser til både de store og små, hvor alle i familien vil ende med glade smil og gode minder. Der er også rig mulighed for at se Italiens smukke natur gennem de mange naturparker i nærheden. Parks of the Val di Cornia er et godt eksempel på smukke naturoplevelser. Med pladsens placering lige ved kysten er det også muligt at besøge nærliggende øer såsom øen Elba, Giglio eller Capraia. På de smukke øer er der gode bademuligheder, og mange øer har spændende museer. Desuden ligger Camping Baia Del Marinaio tæt på mange af Toscanas fascinerende byer. Lucca, Firenze og Siena er alle et besøg værd.

Oplevelser for ganen

Oplevelser for ganen

Med to restauranter, to barer og et pizzeria er det let at få stillet sulten hos hele familien. Desuden har pladsen sit eget marked, hvor I kan købe dagligvarer. Toscana er kendt for deres rustikke italienske køkken tilberedt af friske og enkle råvarer. I det toscanske køkken kan I finde noget for enhver – selv til de små er italienske klassikere som pizza altid en sikker vinder. For de voksne er Toscana kendt for deres mange vine. Derfor er det også muligt at følge Strada del Vino, der er en rute som leder jer til nogle af de bedste lokale vinsteder i Toscana. Ruten er ikke langt væk fra pladsen.