Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Baia Domizia

Alt det får I:
Masser plads til alle
Stort poolområde
Direkte til privat strand
Masser aktiviteter for store og små
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Udendørs pool
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Grill tilladt
Kul, gas og el

Velkommen til Camping Baia Domizia

Camping Baia Domizia ligger helt ned til en dejlig sandstrand og er nok en af de smukkeste campingpladser mellem Rom og Napoli. Pladsen ligger ca. 175 km fra Rom. Camping Baia Domizia er i de senere år blevet fuldstændig istandsat, bl.a. med 200 nye mobilhomes. Der er 2 store dejlige pools med separat børnepool samt en lille jacuzzi. På Camping Baia Domizia er der også supermarked, bazar, slagter, grønthandler samt kiosk og selvfølgelig både restaurant og bar. Hvis I er til sport, er der mulighed for at spille tennis, basket, beachvolley og fodbold. For børnene er der desuden en stor legeplads. Og skulle I få lyst til en lille udflugt, er der masser af se både i nærområdet, og hvis I tager til Rom eller Napoli. Den lille charmerende by Formia, ligger blot 5 min. kørsel fra Baia Domizia. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (aften)
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Andre faciliteter
Læge
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Basar
Kiosk
Supermarked
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
Kul, gas og el
ID armbånd/kort
PC med Internet
Mod betaling
Pladsens terræn
Bakket
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Napoli, 75 km
Tætteste by
650 m
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Bar
Diskotek
På pladsen
Isbod
Restaurant
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Aquarobics
Basketball
Bordtennis
Fitness
Fodbold
Petanque
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Sand
Til børnene
Legeplads

Praktisk information

Bemærk: at der i August måned kan forekomme larm i de sene aften- og nattetimer fra "Open air" diskoteket, som er beliggende overfor campingpladsen. Vælger du typerne Comfort, Lodge telt eller Maxi caravan Escale er man ikke generet af larmen

Camping Baia Domizia i Italien

Camping Baia Domizia – Campania

Camping Baia Domizia – Campania

I Campania nær Rom og Napoli ligger en skøn campingplads på den gode sandstrand og blandt flotte skove. Camping Baia Domizia er en 4-stjernet campingplads, hvor hele familien kan nyde en feriecocktail, der består af gyldne strande, mange solrige timer og storslået natur. På pladsen venter der en masse underholdning og aktiviteter, som er for hele familien. Fælles morgengymnastik, danseundervisning og alverdens sportsgrene er blot noget af det, I kan prøve kræfter med.

God pool og strand

God pool og strand

Campingpladsen ligger direkte ned til den bredde sandstrand, så I skal altså ikke tage mange skridt, før I står på den 1200 meter lange kyststrækning. På stranden er der hele tiden gang i den, og det er muligt at leje kanoer og vandcykler, men man kan også stå på vandski, windsurfe eller prøve kræfter med bananbåden. Det er også muligt at leje liggestole, hvis man bare ønsker at nyde det gode vejr.
Inde på pladsen finder man et skønt poolkompleks blandt høje palmer. Man kan sagtens bare solbade i det afslappende område, men der ligger altså hele 1600 kvadratmeter vandoverflade og venter på, at du springer i. Poolkomplekset består af en halvolympisk pool, en børnepool, en jacuzzi og en lidt skør pool.


Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Når sulten engang melder sig, kan I besøge A la Carte-restauranten, som serverer det bedste mad fra det italienske køkken. Hjemmelavet pasta, frisk fisk og den berømte Caprese-salat er nogle af specialiteterne. Er det den søde tand, der skal stilles, findes is-bar og små barer rundt omkring på pladsen.

Aktiviteter og faciliteter

Aktiviteter og faciliteter

Camping Baia Domizia tilbyder en lang række aktiviteter og faciliteter. Personalet på campingpladsen sørger for underholdning i form af turneringer, film, diskoteker, shows og livemusik til alle aldre. På campingpladsen findes et moderne fitnessrum, basketballbane, beachvolleyball-baner, fodboldbaner, legepladser og bordtennisborde. Camping Baia Domizia har både et supermarked, hvor indkøb af dagligvarer og småting kan ordnes. Hos Bazaaren kan man købe souveniers og andre lokale varer.