Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Baia Domizia

Top Faciliteter
Strandtype
Sand
Grill tilladt
Kul, gas og el
Tennis
Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top Faciliteter
Strandtype
Sand
Grill tilladt
Kul, gas og el
Tennis
Mod betaling
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Velkommen til Camping Baia Domizia

Camping Baia Domizia ligger helt ned til en dejlig sandstrand og er nok en af de smukkeste campingpladser mellem Rom og Napoli. Pladsen ligger ca. 175 km fra Rom. Camping Baia Domizia er i de senere år blevet fuldstændig istandsat, bl.a. med 200 nye mobilhomes. Der er 2 store dejlige pools med separat børnepool samt en lille jacuzzi. På Camping Baia Domizia er der også supermarked, bazar, slagter, grønthandler samt kiosk og selvfølgelig både restaurant og bar. Hvis I er til sport, er der mulighed for at spille tennis, basket, beachvolley og fodbold. For børnene er der desuden en stor legeplads. Og skulle I få lyst til en lille udflugt, er der masser af se både i nærområdet, og hvis I tager til Rom eller Napoli. Den lille charmerende by Formia, ligger blot 5 min. kørsel fra Baia Domizia. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand
Swimmingpool
Jacuzzi / Whirlpool
Jacuzzi
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Grill tilladt
Kul, gas og el
Pladsens terræn
Bakket
Egnet til
Børn (5-11 år), Babyer (0-4 år)
PC med Internet
Mod betaling
Restauranter / barer
Diskotek
På pladsen
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson
Sportsfaciliteter
Tennis
Mod betaling
Volleyball
Sand

Praktisk information

Bemærk: der kan forekomme larm til langt ud på natten fra "Open air" diskoteket, som er beliggende overfor campingpladsen.

Boliger - Camping Baia Domizia

Camping Baia Domizia i Italien

Camping Baia Domizia – Campania

Camping Baia Domizia – Campania

I Campania nær Rom og Napoli ligger en skøn campingplads på den gode sandstrand og blandt flotte skove. Camping Baia Domizia er en 4-stjernet campingplads, hvor hele familien kan nyde en feriecocktail, der består af gyldne strande, mange solrige timer og storslået natur. På pladsen venter der en masse underholdning og aktiviteter, som er for hele familien. Fælles morgengymnastik, danseundervisning og alverdens sportsgrene er blot noget af det, I kan prøve kræfter med.

God pool og strand

God pool og strand

Campingpladsen ligger direkte ned til den bredde sandstrand, så I skal altså ikke tage mange skridt, før I står på den 1200 meter lange kyststrækning. På stranden er der hele tiden gang i den, og det er muligt at leje kanoer og vandcykler, men man kan også stå på vandski, windsurfe eller prøve kræfter med bananbåden. Det er også muligt at leje liggestole, hvis man bare ønsker at nyde det gode vejr.

Inde på pladsen finder man et skønt poolkompleks blandt høje palmer. Man kan sagtens bare solbade i det afslappende område, men der ligger altså hele 1600 kvadratmeter vandoverflade og venter på, at du springer i. Poolkomplekset består af en halvolympisk pool, en børnepool, en jacuzzi og en lidt skør pool.


Restauranter og indkøb

Restauranter og indkøb

Når sulten engang melder sig, kan I besøge A la Carte-restauranten, som serverer det bedste mad fra det italienske køkken. Hjemmelavet pasta, frisk fisk og den berømte Caprese-salat er nogle af specialiteterne. Det er også muligt selv at lave mad, da man kan handle i pladsens store supermarked.