Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Betuwe

Alt det får I:
Kulturelle oplevelser i nærheden
Omgivelser af frodig natur
Børnevenlige aktiviteter
Bade- og fiskesøer
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Restaurant
Take away
Top faciliteter
Direkte til sø
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Restaurant
Take away

Camping Betuwe – en campingplads midt i naturen

Camping Betuwe ligger blot 10 minutter fra Nationalpark Utrechtse Heuvelrug i Holland. Camping Betuwe er en yderst familievenlig campingplads, som har sin placering mellem skønne frugtplantager og betagende landsbyer i et malerisk flodområde. På denne campingplads er der mulighed for at gå på opdagelse, men også mulighed for at kunne sænke skuldrene og slappe helt af. Camping Betuwe ligger i en oase mellem naturskønne områder og gæstfrie landsbyer. Her er der plads til jer, som ønsker en rolig ferie, og til jer, som ønsker en ferie fuld af naturskønne oplevelser. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Antal stjerner
3 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill ikke tilladt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Tætteste by
3.2 km
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Fiskeri
Petanque
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Underholdning
Underholdning (dag)
Højsæson & helligdage

Velkommen til Camping Betuwe

Omgivet af den hollandske natur

Omgivet af den hollandske natur

Med Betuwe’s beliggenhed ved foden af den utroligt smukke Nationalpark Utrechtse Heuvelrug får I virkelig mulighed for at gå på opdagelse. Den er på hele 6.000 hektar og vil med garanti give jer nogle fantastiske naturoplevelser på enten cykel eller gåben. Har I ikke fået jeres egne cykler med på ferie, kan I leje dem hos Camping Betuwe. I kan bruge de dejlige feriedage på at tage en cykel- eller vandretur gennem de idylliske frugtplantager, udforske floderne og søerne i området, opleve de maleriske landsbyer og besøge dette skønne områdes mange forskellige slotte og gå på opdagelse i områdets historie.

En plads omringet af vand

En plads omringet af vand

Camping Betuwe er omgivet af vand, hvilket giver jer en fantastisk udsigt. Floderne Nederrijn og Waal, som begge løber ud i den hollandske del af Rhinen, bugter sig smukt forbi campingpladsen. Floderne er skønne badesøer, så der er rig mulighed for at tage en dukkert, og børnene kan lege og pjaske rundt. Derudover har pladsen også to fiskesøer, hvor det er muligt at fiske i perioden 15. marts-15. oktober med et gyldigt fisketegn.

Indkøbsmuligheder og spisesteder på Camping Betuwe

Indkøbsmuligheder og spisesteder på Camping Betuwe

På Camping Betuwe finder I både et brasserie og et cafeteria. Hos brasseriet kan I få en lækker middags- og aftensmad, som blandt andet byder på rigtig lækre supper, sandwiches, salater og meget mere. På pladsens cafeteria kan I få hurtige måltider, blandt andet pomfritter og is. Hos cafeteriet kan I derudover også bestille friskbagt morgenbrød, som kan hentes morgenen efter bestillingen. På den måde er I altid sikret en skøn start på jeres feriedage. I cafeteriet er der også et lille minimarked med de mest basale ting, hvis I skulle mangle noget.

Aktiviteter for børn

Aktiviteter for børn

På Camping Betuwe er der selvfølgelig også rigtig sjove aktiviteter for familiens yngste medlemmer. De kan på pladsen finde supersjove hoppeborge, udfordrende petanquebaner, bordtennis, og så kan de melde sig til pladsens aktivitetsprogram. Derudover kan I også finde sjove legepladser på campingpladsen, og der er endda udlejning af fede gokarts.