Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Bi-Village

Alt det får I:
Bredt udvalg af restauranter og barer
Børnevenlig campingplads
Direkte adgang til strand
Stort poolområde til alle aldre
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Min. alder: 4
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Min. alder: 4
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Flot campingplads tæt på hyggelig by

På Camping Bi-Village finder I både tre store, børnevenlige pools og strand tæt ved campingpladsen, hvor I kan finde et hav af sjove vandaktiviteter. Camping Bi-Village ligger i Fazana omkring 7 km nord for Pula. Her er også en dejlig restaurant med udsigt til øen Brioni, der var Tito’s sommerresidens, pizzeria med en meget stor udendørs terrasse, supermarked samt snackbar. Børnene kommer helt klart ikke til at kede sig her, og der er et rigt aktivitetsprogram i Samarkandaklubben. Hvis I foretrækker at nyde det krystalklare vand ved stranden, er der mulighed for at leje liggestole direkte på stranden. Lige i nærheden finder I den lille by Fazana, hvor der er mulighed for, at finde hyggelige restauranter, der tilbyder lokale fiskeretter, isbarer og flere indkøbsmuligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten, direkte
Strand
Flydende vandland ved stranden
Mod betaling
Hundestrand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 4
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Andre faciliteter
Havn
Bøjeudlejning, Båderampe
Hæveautomat
På pladsen
Læge
Dagligt
Opladning elbiler
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Basar
Frisør
Kiosk
Supermarked
Stort udvalg
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Grill tilladt
Gas og el
PC med Internet
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max 3 hunde
Omgivelser
Nærmeste busstation
50 m
Nærmeste hospital
7 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 12 km
Nærmeste togstation
100 km
Tætteste by
7 km
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Restaurant
Snackbar
Take away
Sanitetsforhold
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Brusere, Babybad
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Adventure park
Mod betaling
Basketball
Bordtennis
Gratis
Bueskydning
Gratis
Cykeludlejning
Mountain bikes, mod betaling
Fitness
Fodbold
Minigolf
Tennis
Vandcykler
Volleyball
Til børnene
Legeplads
Spillehal
Vandsport
Bådudlejning
Betales på pladsen
Bananbåd
Betales på pladsen
Dykning
Leje udstyr muligt, betales på pladsen
Kanoudlejning
Betales på pladsen
Vandcykeludlejning
Vandski
Wellness faciliteter
Massage

Velkommen til Camping Bi-Village

Vælg Camping Bi-Village i Istrien i Kroatien

Vælg Camping Bi-Village i Istrien i Kroatien

Camping Bi-Village i Istrien i Kroatien er en super populær campingplads blandt vores gæster med børn, og vi forstår godt hvorfor!

Her får I både et fantastisk poolområde og en ny Adventure Park, der byder på kravleborde og udfordrende svævebaner for hele familien.

Samtidig har campingpladsen en skøn beliggenhed tæt på kystbyen Fazana, et lækkert poolområde med solterrasse og børnepool samt en dejlig strand med krystalklart vand.

Camping Bi-Village har skønne boliger

Camping Bi-Village har skønne boliger

Camping Bi-Village er en 4-stjernet campingplads, som ligger i området Istrien i Kroatien. Denne campingplads er perfekt til småbørnsfamilien, som holder af en komplet ferieløsning, hvor alt er inde for rækkevidde. På Camping Bi-Village indebærer dette både tre store, børnevenlige pools og strand tæt ved campingpladsen, hvor I kan finde et hav af sjove vandaktiviteter.
Til de sultne maver finder I tilmed hele tre lækre restauranter, som kan forkæle jer med god mad og skønne kroatiske specialiteter. På campingpladsen finder I flere forskellige lejeboliger, herunder både Mobilhomes, Bungalows og telte. Boligerne kommer i flere forskellige størrelser, så I hurtigt og nemt kan finde lige netop den bolig, der passer til familiens størrelse og individuelle behov.

Pools til børn i alle aldre og direkte til strand

Pools til børn i alle aldre og direkte til strand

Camping Bi-Village er det perfekte sted for vandentusiaster, som elsker at lege og have det sjovt i swimmingpools og ikke mindst havvand. På campingpladsen finder I nemlig hele tre swimmingpools, herunder både en børnepool til de yngste børn og en større pool med sjove rutsjebaner til de ældre, legesyge vandhunde. 

Dog er det ikke kun Camping Bi-Village, som byder på et hav af oplevelser i vandet. På den smukke stentrand, som ligger blot få meter fra campingpladsen, tilbydes et stort udvalg af sjove vandaktiviteter for hele familien. Her har I derfor både mulighed for at prøve kræfter med windsurfing, roning i kanoer, vandcykling og dykning i det smukke koralblå havvand.

Tre restauranter og tre barer

Tre restauranter og tre barer

Kan du og familien godt lide, at alt er indenfor rækkevidde, byder Camping Bi-Village på intet mindre end tre restauranter og tre barer. Restauranterne byder på et hav af smagsoplevelser, og på menukortene finder I alt, hvad hjertet begærer. Her finder I nemlig både klassiske retter og kroatiske specialiteter, så der er noget for både børn og voksne. Hvis I ønsker at nyde maden hjemme i boligen, er der tilmed mulighed for Take Away. 

Skal solnedgangen nydes over en forfriskende drink eller et glas vin, kan I besøge en af campingpladsens tre barer. Ønsker I derimod at stille den søde tand, kan I svinge forbi campingpladsens iskiosk, hvor I kan finde lækre is til hele familien.

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

Ønsker I at tilberede maden selv, er der rig mulighed for indkøb af friske råvarer. På campingpladsen finder I nemlig et lokalt supermarked, hvor I kan købe kød, frugt og grønt. Skal eftermiddagen bruges på shopping, byder campingpladsen tilmed på et hyggeligt område med butikker. 

På campingpladsen finder I nemlig to gavebutikker, tøjbutikker, en butik med campingudstyr, en fotoshop og en basar. Ønsker du at få klippet sommerlokkerne eller ordnet neglene, finder I også en skønhedssalon på campingpladsen. Her kan I for alvor blive forkælet og blive klar til en skøn ferie.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Mange gæster fortæller også at aktiviteter i og omkring campingplads er værd at besøge Camping Bi-Village for. Her er eksempelvis en sjov Adventure Park hvor man klatre i træer og prøve svævebaner af - en stor Tarzanbane! 

Derudover kan man også finde flere sportsaktiviteter såsom basketball, fodbold, bordtennis og billiard. Til de små er der også legeplads. Af underholdning er det værd at nævne, at der blive arrangeret program som inddrager hele familien. Der kan være i form af aftenshows, udflugter, konkurrencer eller livemusik. Det giver samtidig muligheden for lære andre gæster på Camping Bi Village at kende.

Kort om området omkring

Kort om området omkring

Camping Bi-Village ligger i et skønt og populært ferieområde, hvorfor campingpladsen byder på flere forskellige udflugter til de nærtliggende turistattraktioner. Fra Camping Bi-Village kan I blandt andet besøge Nationalpark Plitvice eller Brijuni øerne – parker som byder på sjove oplevelser for hele familien. 

Derudover kan I besøge den smukke by Venedig, som tager jer med på en kulturel tidsrejse, I sjældent vil glemme.

Vores gæster nævner også de gode restauranter på Camping Bi-Village og den hyggelige by i nærheden af campingpladsen, som et stort plus. Camping Bi-Village har både restaurant, pizzaria, sportsbar, café og isbod - så alt hvad I kunne få lyst til, er til at finde på campingpladsen. 

Pineta Mare er en hyggelig og romantisk restaurant, der ligger ud til havet med en smuk udsigt. De serverer desuden lækre retter. På Bi-Village restauranten kan man få forskellige kroatiske delikatesser, også til en havudsigt. Campingpladsen har også indkøbsmuligheder med en lang række forskellige butikker. Kystbyen Fazana ligger dog i kort afstand fra campingpladsen og tilbyder en fantastisk atmosfære, lækre fiskerestauranter, smuk strandpromenade og forskellige seværdigheder. 

Med Badebussen til Camping Bi-Village

Med Badebussen til Camping Bi-Village

Ønsker I at blive kørt direkte til Camping Bi-Village uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Camping Bi-Village. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen. 

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.

Ferielejlighed på Bi-Village

Ferielejlighed på Bi-Village

På Camping Bi-Village finder I udover campingboliger også flotte ferielejligheder, hvor I har adgang til alle de samme faciliteter og aktiviteter på pladsen. Lejlighederne findes i forskellige størrelser, og er udstyret med alt I behøver til en dejlig ferie. Se og bestil ferielejlighed på Bi-Village her.