Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Bi-Village

Alt det får I:
Børnevenlig campingplads
Stort poolområde til alle aldre
Direkte adgang til strand
Bredt udvalg af restauranter og barer
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Min. alder: 4
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand
Mini klub
Min. alder: 4
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson

Flotte mobilhomes på endnu flottere campingplads

På Camping Bi-Village finder I både tre store, børnevenlige pools og strand tæt ved campingpladsen, hvor I kan finde et hav af sjove vandaktiviteter. Camping Bi-Village ligger i Fazana omkring 7 km nord for Pula. Her er også en dejlig restaurant med udsigt til øen Brioni, der var Tito’s sommerresidens, pizzeria med en meget stor udendørs terrasse, supermarked samt snackbar. Børnene kommer helt klart ikke til at kede sig her, og der er et rigt aktivitetsprogram i Samarkandaklubben. Hvis I foretrækker at nyde det krystalklare vand ved stranden, er der mulighed for at leje liggestole direkte på stranden. Lige i nærheden finder I den lille by Fazana, hvor der er mulighed for, at finde hyggelige restauranter, der tilbyder lokale fiskeretter, isbarer og flere indkøbsmuligheder. Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Afstand strand & type
Direkte til strand / sø
Strandtype
Småsten, direkte
Strand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Hundestrand
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Ferskvand, April - October
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Teenagere (12+ år)
Børn (5-11 år)
Sportsfaciliteter
Fitness
Adventure park
Mod betaling
Fodbold
Mod betaling
Vandcykler
Bordtennis
Gratis
Bueskydning
Gratis
Tennis
Cykeludlejning
Mountain bikes, mod betaling
Volleyball
Basketball
Minigolf
Wellness faciliteter
Massage
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Til børnene
Spillehal
Legeplads
Pladsstørrelse
Meget stor plads
Vandsport
Kanoudlejning
Betales på pladsen
Vandski
Dykning
Leje udstyr muligt, betales på pladsen
Vandcykeludlejning
Bananbåd
Betales på pladsen
Bådudlejning
Betales på pladsen
Underholdning
Mini klub
Min. alder: 4
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Børne-disco
Underholdning (dag)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Butikker
Kiosk
Supermarked
Stort udvalg
Basar
Frisør
Restauranter / barer
Snackbar
Take away
Bar
Isbod
Restaurant
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Børnefaciliteter (bad & toilet til børn)
Toiletter, Babybad, Brusere
Tørretumblere
Mod betaling
Vaskemaskiner
Andre faciliteter
Læge
Dagligt
Hæveautomat
På pladsen
Havn
Båderampe, Bøjeudlejning
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Generelt
Sprog som tales
Engelsk, Italiensk, Tysk
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Pladsens terræn
Flad
Grill tilladt
Gas og el
PC med Internet
Omgivelser
Nærmeste busstation
50 m
Nærmeste hospital
7 km
Nærmeste togstation
100 km
Nærmeste lufthavn
Pula, 12 km
Tætteste by
7 km

Velkommen til Camping Bi-Village

Camping Bi-Village har skønne boliger

Camping Bi-Village har skønne boliger

Camping Bi-Village er en 4-stjernet campingplads, som ligger i området Istrien i Kroatien. Denne campingplads er perfekt til småbørnsfamilien, som holder af en komplet ferieløsning, hvor alt er inde for rækkevidde. På Camping Bi-Village indebærer dette både tre store, børnevenlige pools og strand tæt ved campingpladsen, hvor I kan finde et hav af sjove vandaktiviteter. Til de sultne maver finder I tilmed hele tre lækre restauranter, som kan forkæle jer med god mad og skønne kroatiske specialiteter. På campingpladsen finder I flere forskellige lejeboliger, herunder både Mobilhomes, Bungalows og telte. Boligerne kommer i flere forskellige størrelser, så I hurtigt og nemt kan finde lige netop den bolig, der passer til familiens størrelse og individuelle behov.

Pools til børn i alle aldre og direkte til strand

Pools til børn i alle aldre og direkte til strand

Camping Bi-Village er det perfekte sted for vandentusiaster, som elsker at lege og have det sjovt i swimmingpools og ikke mindst havvand. På campingpladsen finder I nemlig hele tre swimmingpools, herunder både en børnepool til de yngste børn og en større pool med sjove rutsjebaner til de ældre, legesyge vandhunde. Dog er det ikke kun Camping Bi-Village, som byder på et hav af oplevelser i vandet. På den smukke stentrand, som ligger blot få meter fra campingpladsen, tilbydes et stort udvalg af sjove vandaktiviteter for hele familien. Her har I derfor både mulighed for at prøve kræfter med windsurfing, roning i kanoer, vandcykling og dykning i det smukke koralblå havvand.

Tre restauranter og tre barer

Tre restauranter og tre barer

Kan du og familien godt lide, at alt er indenfor rækkevidde, byder Camping Bi-Village på intet mindre end tre restauranter og tre barer. Restauranterne byder på et hav af smagsoplevelser, og på menukortene finder I alt, hvad hjertet begærer. Her finder I nemlig både klassiske retter og kroatiske specialiteter, så der er noget for både børn og voksne. Hvis I ønsker at nyde maden hjemme i boligen, er der tilmed mulighed for Take Away. Skal solnedgangen nydes over en forfriskende drink eller et glas vin, kan I besøge en af campingpladsens tre barer. Ønsker I derimod at stille den søde tand, kan I svinge forbi campingpladsens iskiosk, hvor I kan finde lækre is til hele familien.

Gode muligheder for indkøb og shopping

Gode muligheder for indkøb og shopping

Ønsker I at tilberede maden selv, er der rig mulighed for indkøb af friske råvarer. På campingpladsen finder I nemlig et lokalt supermarked, hvor I kan købe kød, frugt og grønt. Skal eftermiddagen bruges på shopping, byder campingpladsen tilmed på et hyggeligt område med butikker. På campingpladsen finder I nemlig to gavebutikker, tøjbutikker, en butik med campingudstyr, en fotoshop og en basar. Ønsker du at få klippet sommerlokkerne eller ordnet neglene, finder I også en skønhedssalon på campingpladsen. Her kan I for alvor blive forkælet og blive klar til en skøn ferie.

Kort om området omkring

Kort om området omkring

Camping Bi-Village ligger i et skønt og populært ferieområde, hvorfor campingpladsen byder på flere forskellige udflugter til de nærtliggende turistattraktioner. Fra Camping Bi-Village kan I blandt andet besøge Nationalpark Plitvice eller Brijuni øerne – parker som byder på sjove oplevelser for hele familien. Derudover kan I besøge den smukke by Venedig, som tager jer med på en kulturel tidsrejse, I sjældent vil glemme.

Med Badebussen til Camping Bi-Village

Med Badebussen til Camping Bi-Village

Ønsker I at blive kørt direkte til Camping Bi-Village uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Camping Bi-Village. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen. Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.