Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Bonne Anse plage

Alt det får I:
Kæmpe poolområde med vandrutsjebaner
Aldersopdelte miniklubber til børnene
Tæt på strand
Restaurant, bar og indkøb på pladsen
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Grill tilladt
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Vandrutsjebane
Udendørs pool
Mini klub
Grill tilladt

Velkommen til Camping Bonne Anse Plage

Camping Bonne Anse Plage er placeret på Frankrigs vestkyst med det historiske Royan i baglandet. Denne plads byder på alle former for aktiviteter for hele familien - især det store poolkompleks vil med garanti blive familiens samlingspunkt. Her finder du udfordrende rutsjebaner! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
3 km
Swimmingpool
Opvarmet
Velegnet til
Underholdning
Butikker
Lille udvalg
Generelt
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år), Teenagere (12+)
Afgrænset område (gratis nogle områder)
Hund
Omgivelser
3 km
Pladsstørrelse
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
mod betaling
Sportsfaciliteter
mod betaling
Til børnene
Trampolin

Vi elsker Camping Bonne Anse Plage

Kæmpe poolområde med masser plads!

Kæmpe poolområde med masser plads!

Poolområdet på Camping Bonne Anse Plage er over 1000 kvadratmeter og byder på masser sjov for hele familien i løbet af ferien! Med store vandrutsjebaner, børnebassin, stor swimmingpool er der masser plads til at boltre sig på for hele familien. Er I til strand og saltvand finder I den nærmeste strand kun ca. 4 kilometer fra campingpladsen. 

Underholdning for børn i alle aldre

Underholdning for børn i alle aldre

På Camping Bonne Anse Plage er børnene vigtige feriegæster. Børn helt ned til 1 år kan være med i forskellige miniklubber som er aldersopdelte. Animationsholdet sørger for at planlægge og arrangere sjove lege, spil og konkurrencer for alle aldre. Selv familiens teenagere har mulighed for at møde nye kammerater når der arrangeres sport og konkurrencer. 

Masser faciliteter på Camping Bonne Anse Plage

Masser faciliteter på Camping Bonne Anse Plage

På Camping Bonne Anse Plage kommer I ikke til at kede jer! Ud over det sjove underholdningsprogram kan I give jer i kast med blandt andet bueskydning, beachvolleyball, cykelture, bordtennis, inden- og udendørs fitness, billard, arkadespil og multisportsbane. Om aftenen kan I være publikum til gode shows på campingpladsens store, udendørs scene. 

Mad og drikke på ferien

Mad og drikke på ferien

På Camping Bonne Anse Plage er der både restaurant og bar hvor I kan spise jer mætte og nyde kolde forfriskninger i løbet af dagen. I kan også handle i campingpladsens supermarked og selv tilberede lækre måltider i jeres feriebolig. 

Lidt om området

Lidt om området

Hvis I trænger til afveksling fra pool og aktiviteter kan I tage på spændende ture i området. I kan eksempelvis besøge byen som har lagt navn til en af de mest kendte typer Brandy, nemlig byen Cognac. Børnene vil elske en tur i La Palmyre Zoo eller forlystelsesparken Luna Park.