Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Boomhiemke

Alt det får I:
Beliggende på øen Ameland
Kun 1 km til stranden
Masser sportsfaciliteter
Underholdning dagen lang
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Indendørs pool
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top faciliteter
Strandtype
1 km
Indendørs pool
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Et sikkert hit for hele familien!

Når I besøger Camping Boomhiemke på den 58 kvadratmeter vadehavs-ø Ameland får I en dejlig feriestemning fyldt med masser aktiviteter for både store og små. Campingpladsen ligger kun 1 kilometer fra stranden og har blandt andet indendørs poolområde, minimarked og takeway. Hele familien er garanteret en masse sjove ferietimer med campingpladsens gode sportsfaciliteter og sjove aktiviteter. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
1 km
Swimmingpool
Indendørs pool
Sportsfaciliteter
Billard / pool
Bowling
Sportsturneringer
Golfbane
Minigolf
Basketball
Cykeludlejning
Wellness faciliteter
Sauna
Dampbad
Til børnene
Legeplads
Underholdning
Børneklub (turoperatør)
Butikker
Minimarked
Restauranter / barer
Snackbar
Bar
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Campingferie for hele familien

Mulighed for at bade i alt slags vejr!

Mulighed for at bade i alt slags vejr!

Selv hvis ferievejret måtte svigte på jeres ferie kan familiens vandhunde stadig nyde vandplaskeri i campingpladsens indendørs poolområde. Her er separat børnepool så familiens yngste kan også have masser sjov uden at vandet er for dybt. Når solen skinner og temperaturen er lunere, kan I pakke strandtasken og bygge sandslotte i vandkanten eller hoppe rundt i Nordsøens bølger. 

Sjove aktiviteter for familiens yngste

Sjove aktiviteter for familiens yngste

Rejser I med børn til Camping Boomhiemke er der masser muligheder for at de også er underhold på ferien. Campingpladsens maskot, Koos Konijn, arrangerer en miniklub hvor leg, dans og spil får ferietimerne til at flyve afsted. Den søde maskot kigger forbi en gang imellem og deler altid hjerteligt ud af kram, dans og high-fives. 

Masser aktiviteter for hele familien

Masser aktiviteter for hele familien

Camping Boomhiemke har masser flotte faciliteter til forskellig sport. Er I til konkurrencer og interne dyste kan I hurtigt få kåret familiens basketball-spiller, mini-golf-mester eller den bedste billardspiller. Der er også mulighed for at prøve kræfter med beachvolley og bowling på campingpladsen eller hvad med at leje cykler og tage på eventyr i området? 

Mad og drikke på ferien

Mad og drikke på ferien

På Camping Boomhiemke kan I købe snack, is og drikkevarer i campingpladsens snackbar. I kan købe diverse småting i campingpladsens minimarked og hvis I vil lave større indkøb skal I blot omkring 1 kilometer fra pladsen for at finde et større supermarked. Vil I helt slippe for at tænke på indkøb, madlavning og opvask efter en lang feriedag med masser oplevelser, kan I hente lækre måltider i campingpladsens take-away. 

Mulighed for wellness

Mulighed for wellness

På Camping Boomhiemke kan I som en ekstra luksus besøge campingpladsens wellnessområde. Her kan I tilkøbe adgang til at benytte de lækre faciliteter som blandt andet saunaer, tyrkisk dampbad og infrarød kabine. Skal  rigtig forkæles kan I også bestille forskellige typer behandlinger i wellnessområdet. Nyd eksempelvis en dejlig massage, forkæl huden med en lækker ansigtsbehandling eller få flotte fødder og hænder med en dejlig mani- eller pedicure. 

Øen Ameland

Øen Ameland

På øen Ameland er der masser muligheder for at tage på spændende eventyr. Med sine 58 kvadratmeter er øen nem at komme rundt på, både i bil, på cykel og på gåben. Øens beliggenhed i Nordsøen har haft en betydelig rolle igennem historien og er I interesserede i historie og kultur kan I besøge de spændende museer på øen. Camping Boomhiemke er beliggende i nærheden af byen Hollum, som bestemt også er hyggelig at besøge. I byen er der butikker, hyggelige spisesteder og meget mere.