Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Bordeaux Lac

Alt det får I:
Kulturelle storbyer i nærheden
Pool og sø
Restaurant og bager
Diverse sportsaktiviteter
Top faciliteter
Direkte til sø
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Multisportsbane
Top faciliteter
Direkte til sø
Udendørs pool
Opvarmet
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg
Bordtennis
Multisportsbane

I får sjov og kultur på Camping Bordeaux Lac

Camping Bordeaux Lac er for jer, som gerne vil have pool, strand, sport, kultur og lækker mad samlet ét sted på jeres næste ferie. Campingpladsen er nemlig beliggende i Sydvestfrankrig i regionen Gironde, der med berømte havnebyer som Bordeaux og Arcachon bl.a. byder på en masse mange historie- og kulturoplevelser. Selve campingpladsen er spækket med faciliteter og aktiviteter som fx pool, volleyball og restaurant. Desuden er der flere søer i området, hvor I også kan bade og windsurfe. Havnebyen Bordeaux er kendt for sin kunst, vin og betagende arkitektur, som I med fordel kan tage ud og se, når I gerne vil have en pause fra at dase på Camping Bordeaux Lac. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til sø
Swimmingpool
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Spray park
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Andre faciliteter
Information
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
15 km
Tætteste by
5.4 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Brød Service
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Multisportsbane
Petanque
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Bordeaux Lac

Hop i sø eller pool

Hop i sø eller pool

Uanset om I kan lide at bade ved stranden og lave aktiviteter på vandet eller bade i pool, så er I godt dækket ind på Camping Bordeaux Lac. I finder nemlig bl.a. søerne Lacanau og Hourtin tæt på campingpladsen. Her kan I fx stand-up-paddle og windsurfe. På selve campingpladsen er der både pool med en vandlegeplads, en opvarmet pool og et soppebassin til de mindste. Der er noget for hele familien.

Smag på autentisk mad fra Gironde-regionen

Smag på autentisk mad fra Gironde-regionen

Restauranten Le Bistro du Lac finder I på Camping Bordeaux Lac. Restauranten ligger midt i naturen omgivet af søer og fyrretræer. I har derfor rig mulighed for at få en rolig stund med familien og smage på franske specialiteter, som er specielle for Gironde-regionen. Skulle I få lyst til at lave jeres egen mad, kan I købe jeres varer i campingpladsens supermarked. Til morgenmad kan I købe friskbagte kager og brød i bageriet, som I også finder på Camping Bordeaux Lac.

Hop i trampolin eller spil en bordtennisturnering

Hop i trampolin eller spil en bordtennisturnering

Campingpladsen er omgivet af grønne områder med søer. Her kan I med fordel cykle, gå ture og finde ro. Får I lyst til mere action, kan især børnene tage på legepladsen på Camping Bordeaux Lac og prøve svævebanen eller hoppe på trampolin. Større børn og voksne kan nyde campingpladsens multisportsbaner og fx spille bordtennis eller volleyball.

Oplev Girondes kultur og historie, tag i zoo eller tag op i højderne

Oplev Girondes kultur og historie, tag i zoo eller tag op i højderne

Kun få kilometer fra Camping Bordeaux Lac kan I få et hav af kultur- og historieoplevelser. Fx ligger den berømte havneby Bordeaux kun otte kilometer fra campingpladsen. Den byder bl.a. på vinhistorie med La Cité du Vin. Med museet Musée des Beaux-Arts de Bordeaux byder byen på kulturhistorie, ligesom den gør det med katedralen Saint-André.  

I byen Arcachon kan I tage i zoo og se zebraer, bjørne, giraffer, tigre og mange flere dyr. Dét vil garantere sjov for både børn og voksne.  

I de grønne områder omkring Camping Bordeaux Lac har I mulighed for at tage på eventyr i trætoppene og få lidt spænding. Ligesom I kan tage en tur i luftballon og få en enestående udsigt over hele regionen.