Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Bos Park Bilthoven

Alt det får I:
Smukke naturområder
Placering midt i skoven
Masser af aktiviteter for børn
Udendørs pool
Top faciliteter
Antal standpladser
Antal: 448
Tætteste by
3 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Top faciliteter
Antal standpladser
Antal: 448
Tætteste by
3 km
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)

Camping Bos Park Bilthoven ude i skoven

Hvem drømmer ikke om en ferie omgivet af smuk natur? Hvis det lyder tiltalende, så bør jeres næste ferie gå til Camping Bos Park Bilthoven. Området, hvor campingpladsen ligger, er én af de mange Green Spirit-parker, som er placeret rundt i hele Holland, og hvor der er gjort en indsats for at skabe et ferieområde med fokus på ro og natur. Atmosfæren på Camping Bos Park Bilthoven er en af de mest fredfyldte, I vil komme til at opleve på en campingferie, fordi stedet ligger så tæt på skoven. I bestemmer selv tempoet på jeres ferie på Camping Bos Park Bilthoven. Her er der nemlig altid fokus på tre ting: ro, plads og fritid. Læs mere
Læs mere
Luk
Generelt
Antal standpladser
Antal: 448
Egnet til
Børn (5-11 år)
Grill ikke tilladt
Tætteste by
3 km
Swimmingpool
Udendørs pool
Opvarmet
Separat børnepool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool (opvarmet)
Andre faciliteter
Opladning elbiler
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
Underholdning
Mini klub
Højsæson
Underholdning (dag)
Højsæson
Velegnet til
Børn (5-11 år)
Restauranter / barer
Restaurant
Snackbar
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Toiletter, Brusere
Strygejern
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Antal stjerner
4 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Til børnene
Legeplads
Trampoliner / hoppeborg

Velkommen til Camping Bos Park Bilthoven

Tag hele familien med på ferie på Camping Bos Park Bilthoven

Tag hele familien med på ferie på Camping Bos Park Bilthoven

Camping Bos Park Bilthoven er i sandhed et perfekt sted at holde ferie for hele familien. Indretningen er med til at give enhver familie den rette plads til at finde sammen uden for hverdagens travlhed. Her er plads til at slappe af og nyde naturens flora og fauna i det tempo, I selv bestemmer. Skoven indbyder til mange timers leg og underholdning. Hvis I henvender jer i receptionen, vil der også være mulighed for at leje udstyr, som kan bruges til at udforske skoven.

Spisning efter leg og aktiviteter

Spisning efter leg og aktiviteter

På Camping Bos Park Bilthoven skal ingen i familien stresse over noget som helst. Derfor er campingpladsens restaurant åben for jer, hvis I trænger til et nemt måltid. Det er den bedste løsning, hvis børnene har brugt hele dagen på legepladsen, eller hvis I har tilbragt det meste af dagen i den store udendørs pool, som alle beboere på campingpladsen har gratis adgang til. I sommermånederne er vandet opvarmet, og de mindste børn kan plaske alt det, de vil, i det tilhørende soppebassin.

Børneklub

Børneklub

Som om det ikke er nok med underholdningstilbud til hele familien, sørger Camping Bos Park Bilthoven også for børneklubber i sommerhalvåret. På den måde kan jeres børn få oplevelser ud over det sædvanlige med børn fra andre familier, der også er på ferie.

Oplev de mange vandreruter

Oplev de mange vandreruter

Trænger I til en dag hvor I kan få rørt jer lidt mere end en tur i poolen, finder I nemt en af de mange forskellige vandreruter i området. Eller måske I foretrækker at cykle rundt i området, hvilket også nemt kan lade sig gøre, da I kan leje cykler i receptionen. Der er både vandreruter for voksne, som dækker distancer på 40-50 kilometer, og så er der en børnevanderute på kun 1,5 kilometer, hvor børnene kommer i selskab med skovens nisser. Børnene får selv lov til at lege skovnisser, når de får tildelt deres egen nissehat til vandreruten.