Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Boutique Camp Materada Beach

Alt det får I:
Blot 3 kilometer fra byen Porec
2 poolområder tæt på strand
Restaurant med skøn gastronomi
Sportsaktiviteter for hele familien
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Antal: 1, Ferskvand
Udendørs pool
Antal: 1, Saltvand
Mini klub
Grill tilladt
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Antal: 1, Ferskvand
Udendørs pool
Antal: 1, Saltvand
Mini klub
Grill tilladt

Et afbræk fra hverdagen i varme Istrien

Nær havet, frodig plantevækst og intet mindre end et firestjernet ophold i det populære område Istrien i Kroatien – alt dette får du på campingpladsen Boutique Camp Materada Beach. Her er sjov for hele familien, en stor pool med vandrutsjebane, parasoller og solsenge, sport, fitness, restaurant og bar. Så hvis du drømmer om at komme væk fra hverdagen, lade børnene lege og de voksne slappe af, så er det her, du skal holde ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Småsten
Strand
Solsenge på stranden
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Antal: 1, Ferskvand
Saltvand, 1
Baby pool
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Bageri
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
ID armbånd/kort
Pladsens terræn
Flad
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Nærmeste lufthavn
Pula, 60 km
Tætteste by
4 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Bar
Isbod
Pizzaria
Restaurant
Take away
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Basketball
Billard / pool
Bordtennis
Cykeludlejning
Fitness
Udendørs
Multisportsbane
Tennis
Mod betaling
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Boutique Camp Materada Beach

Smuk beliggenhed ved havet

Smuk beliggenhed ved havet

Campingpladsen egner sig til hele familien, der elsker naturskønne områder, varme og afslapning, men samtidig nyder at være aktive – såvel de store som de små. Campingpladsen har to pools med både salt- og klorvand. Der er rigeligt med plads til, at børnene kan lege, da der både er en legeplads og et legerum. I midten af campingpladsen er der et nyrenoveret område med tørretumblere, hvor man desuden kan vaske tøj og tallerkener. Her er også mulighed for at snuppe et varmt bad under bruseren eller i et bassin. Og selvfølgelig er området også indrettet til gæster med eventuelle handicap.

Salt- og klorvandspool

Salt- og klorvandspool

Campingpladsens pool med saltvand er 300 m2 og 1,20 m dyb, her er tilhørende solsenge og parasoller og rigeligt med muligheder for at nyde en varm kop kaffe eller en frugttig, lækker cocktail. Poolen er med infinity edge, og du er omgivet af lækker musik og udsigt til hav. Klorvandspoolen er til alle de legesyge børn og voksne. Poolens dybde er 0,35 m til 1,35 m, vandet er altid friskt, og her er en tilhørende, lille vandrutsjebane. Ved siden af poolen er en park fyldt med legetøj. I klorvandspoolen er der selvfølgelig også solsenge og parasoller.

Tæt på fantastisk sandstrand

Tæt på fantastisk sandstrand

Kun fem meter fra din feriebolig på Boutique Camp Materada Beach finder du campingpladsens strand. Intet hav er mere transparent og blåt end det I finder lige uden for campingpladsen. Stranden består af ralsten, og vi kan garantere, at du kommer til at nyde tiden her. Stranden er forbeholdt campingpladsens gæster, og du vil opleve ren afslapning her. På stranden finder du strandrestaurant. På den åbne terrasse kan du nyde den smukke udsigt, hvilket bidrager til den unikke atmosfære. 

Gastronomiske oplevelser på pladsen

Gastronomiske oplevelser på pladsen

Vi lover service og kogekunst i verdensklasse. I restaurant kan du nyde et saftigt stykke grillet kød eller pizza direkte fra ovnen. Her kan du også prøve fisk og skaldyr, som alt sammen er friskfanget lokalt. Du kan også prøve udsøgte pasta- og risottoretter, såvel som steaks. Uanset hvad du er til, har campingpladsen noget for dig, bland andet også meden lang række topkvalitetsvine fra hele Kroatien. Efter en lang dag i varmen – fyldt med enten afslapning eller fart over feltet – er der intet som en lækker cocktail på en lækker bar. Sæt dig på terrassen og nyd en drink ved poolen eller på stranden. Med kun 200 m væk fra nærmeste butik kan du købe de mest nødvendige ting til dit ophold.

Utallige sportsaktiviteter

Utallige sportsaktiviteter

Ud over et utrolig skønt poolområde kan du også leje dig ind på tennisbanen, her er også bordtennis, basketballbane, vandaerobics og udendørs fitness, så du kan være sikker på at holde dig i form og være aktiv. Aktiviteter er der også til de små, nemlig en miniklub, hvor de kan lege med deres jævnaldrende, og her er selvfølgelig også en legeplads, som de kan boltre sig på. Skulle man have lyst, er der også rig mulighed for at tage på en bådtur i det smukke Adriaterhav. Har du lyst til at udforske stedet og alt det omkringliggende, f.eks. havnen, som alt sammen kun er to kilometer væk, kan du leje cykler af campingpladsen.