Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Camping Boutique Camp Materada Beach

Alt det får I:
2 poolområder tæt på strand
Sportsaktiviteter for hele familien
Restaurant med skøn gastronomi
Blot 3 km fra Porec
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Antal: 1, Ferskvand, May - September
Saltvand, 1
Mini klub
Multisportsbane
Tennis
Mod betaling
Restaurant
Top Faciliteter
Strandtype
Småsten
Udendørs pool
Antal: 1, Ferskvand, May - September
Saltvand, 1
Mini klub
Multisportsbane
Tennis
Mod betaling
Restaurant

Et afbræk fra hverdagen i varme Istrien

Nær havet, frodig plantevækst og intet mindre end et firestjernet ophold i det populære område Istrien i Kroatien – alt dette får du på campingpladsen Boutique Camp Materada Beach. Her er sjov for hele familien, en stor pool med vandrutsjebane, parasoller og solsenge, sport, fitness, restaurant og bar. Så hvis du drømmer om at komme væk fra hverdagen, lade børnene lege og de voksne slappe af, så er det her, at du skal holde ferie. Læs mere
Læs mere
Luk
Strand
Solsenge på stranden
Afstand strand & type
Strandtype
Småsten
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (frivilligt)
Udendørs pool
Antal: 1, Ferskvand, May - September
Saltvand, 1, May - September
Baby pool
Solsenge ved poolen
Underholdning
Mini klub
Restauranter / barer
Restaurant
Bar
Take away
Pizzaria
Generelt
WiFi
Afgrænset område (mod betaling)
Sportsfaciliteter
Multisportsbane
Cykeludlejning
Billard / pool
Bordtennis
Basketball
Tennis
Mod betaling
Fitness
Udendørs
Sanitetsforhold
Handicap faciliteter
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Til børnene
Legeplads

Boliger - Camping Boutique Camp Materada Beach

Velkommen til Boutique Camp Materada Beach

Smuk beliggenhed ved havet

Smuk beliggenhed ved havet

Campingpladsen egner sig til hele familien, der elsker naturskønne områder, varme og afslapning, men samtidig nyder at være aktive – såvel de store som de små. Pladsen har to pools med både salt- og klorvand. Der er rigeligt med plads til, at børnene kan lege, da der både er en legeplads og et legerum. I midten af campingpladsen er der et nyrenoveret område med tørretumblere, hvor man desuden kan vaske tøj og tallerkner. Her er også mulighed for at snuppe et varmt bad under bruseren eller i et bassin. Og selvfølgelig er området også indrettet til gæster med eventuelle handicap.
Salt- og klorvandspool samt strand tæt på

Salt- og klorvandspool samt strand tæt på

Campingpladsens pool med saltvand er 300 m 2 og 1,20 m dyb, her er tilhørende solsenge og parasoller og rigeligt med muligheder for at nyde en varm kop kaffe eller en frugtig, lækker cocktail. Poolen er med infinity egde, og du er omgivet af lækker musik og udsigt til hav. Vores klorvandspool er til alle de legesyge børn og voksne. Poolens dybde er 0,35 m til 1,35 m, vandet er altid friskt, og her er en tilhørende, lille vandrutsjebane. Ved siden af poolen er en park fyldt med legetøj. I klorvandspoolen er der selvfølgelig også solsenge og parasoller. Kun fem meter fra dit hjem på Boutique Camp Materada Beach finder du vores strand. Intet hav er mere transparent og blåt end vores. Stranden består af ralsten, og vi kan garantere, at du kommer til at nyde tiden her. Stranden er forbeholdt campingpladsens gæster, og du vil opleve ren afslapning her.
Gastronomiske oplevelser på pladsen

Gastronomiske oplevelser på pladsen

På stranden finder du vores strandrestaurant. På den åbne terrasse kan du nyde den smukke udsigt, hvilket bidrager til den unikke atmosfære. Vi lover service og kogekunst i verdensklasse. På vores restaurant kan du nyde et saftigt stykke grillet kød eller pizza direkte fra ovnen. Her kan du også prøve vores fisk og skaldyr, som alt sammen er friskfanget lokalt. Du kan også prøve vores udsøgte pasta- og risottoretter, såvel som steaks. Uanset hvad du er til, har vi noget for dig. Vi tilbyder også en lang række topkvalitetsvine fra hele Kroatien. Efter en lang dag i varmen – fyldt med enten afslapning eller fart over feltet – er der intet som en lækker cocktail på en lækker bar. Dét kan vi selvfølgelig tilbyde dig. Sæt dig på terrassen, og nyd en drink ved poolen eller på stranden. Med kun 200 m væk fra nærmeste butik kan du købe de mest nødvendige ting til dit ophold hos os, så du kan være sikker på, at du og din familie intet kommer til at mangle, mens I er her.
Utallige sportsaktiviteter for store og små

Utallige sportsaktiviteter for store og små

Ud over vores skønne poolområde kan du leje dig ind på vores tennisbane, her er også bordtennis, basketballbane, vandaerobics og udendørs fitness, så du kan være sikker på at holde dig i form og være aktiv. Vi har også aktiviteter til de små, nemlig en miniklub, hvor de kan lege med deres jævnaldrende, og her er selvfølgelig også en legeplads, som de kan boltre sig på. Skulle man have lyst, er der også rig mulighed for at tage på en bådtur i det smukke Adriaterhav. Har du lyst til at udforske stedet og alt det omkringliggende, f.eks. havnen, som alt sammen kun er to kilometer væk, kan du leje cykler af os.