Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41

Boutique Camping Bunja

Alt det får I:
Hyggeligt poolområde
10 meter til stranden
Flotte faciliteter på pladsen
Mulighed for spændende udflugter
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Udendørs pool
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads
Top faciliteter
Direkte til strand / sø
Strandtype
Udendørs pool
Udendørs pool
Grill tilladt
Legeplads

Velkommen til Boutique Camping Bunja

Boutique Camping Bunja er beliggende i en gammel fyrretræsskov på nordsiden af den populære ø Brač. Beliggenheden gør at I kan se fastlandet og byen Split. Campingpladsens afslappede miljø passer godt ind i den fantastiske natur på øen. Nyd de flotte faciliteter på campingpladsen eller slap af på stranden ved campingpladsen, der er masser muligheder for at få en dejlig campingferie! Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
10 m
Strand
10 m
Mod betaling
Swimmingpool
Ferskvand, Opvarmet
Velegnet til
Andre faciliteter
Ferie tema
Generelt
Børn (5-11 år)
El
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
2.5 km
Bol Brač, 30 km
2.5 km
2.5 km
Restauranter / barer
Sanitetsforhold
Toiletter, Brusere, Babybad
Toiletter
Til børnene
Wellness faciliteter

Vi elsker Dalmatien i Kroatien!

Øen Brač

Øen Brač

Med sine 395 kvadratmeter er øen Brač Dalmatiens største ø og den tredjestørste ø i Adriaterhavet. Øen har omkring 2700 solskinstimer om året hvilket gør øen til en populær feriedestination for mange feriegæster. Øen gemmer på masser spændende historie og kultur som I kan dykke ned i og lære mere om i de forskellige byer på øen. Især den næsten uberørte natur på øen danner grundlag for at øen er en attraktiv feriedestination. 

Strand og pool

Strand og pool

På Boutique Camping Bunja finder I et hyggeligt poolområde hvor en 30 kvadratmeter ferskvandspool er klar til at køle jer af, når temperaturene bliver for høje. For at komme til stranden skal I blot 10 meter fra campingpladsen. Her venter en dejlig strand hvor I kan bade i Adriaterhavet. På stranden kan I leje parasoller og liggestole og der er gode omklædningsfaciliteter på stranden. Om morgenen kan I nyde den smukke udsigt af solopgangen på stranden. Om aftenen kan I gå en tur og beundre den stjerneklare aftenhimmel og udsigten til fastlandet. 

Strandbar

Strandbar

På stranden finder I en hyggelig strandbar som serverer morgenmad, frokost, aftensmåltider samt snacks og drikkevarer i løbet af dagen. Nyd en velsmagende drink efter en lang feriedag fyldt med afslapning. 

Til børnene

Til børnene

På Boutique Camping Bunja kan børnene underholdes på campingpladsens legeplads. Legepladsen er beliggende mellem strandbaren og poolområdet.

Udflugter og ture

Udflugter og ture

I campingpladsens reception kan I finde brochurer om forskellige udflugter og ture. I kan få hjælp til at bestille billetter til blandt andet sejlture, paddleboards, havkajak og meget mere. I kan også tage med på en heldagsudflugt i en båd hvor I kommer rundt til forskellige øer og kan nyde smukke udsigter fra havsiden til de hyggelige byer.