Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Feriepark Breeduyn Village

Alt det får I:
Kultur og masser af seværdigheder
Stranden tæt på
Et væld af aktiviteter
Grønne omgivelser
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Legeplads
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Top faciliteter
Strandtype
Sand
Legeplads
WiFi
Hele pladsen (gratis)

Belgisk idyl nær stranden

I den nordøstlige del af Belgien ligger Feriepark Breeduyn Village kun 200 m fra strandkanten. Lyder en ferie nær stranden med en masse forskellige muligheder for afslappende aktiviteter som noget for jer? Så er Feriepark Breeduyn Village en oplagt feriedestination, uanset om I er en familie, venner eller et par, der ønsker at nyde en ferie i smukke omgivelser. Tag ud og udforsk belgiske seværdigheder, eller tag en tur på stranden og hop i bølgen blå. Læs mere
Læs mere
Luk
Afstand strand & type
Strandtype
Sand
Antal stjerner
3 stjerner
Ferie tema
Max 10 timer fra Hamborg
Generelt
WiFi
Hele pladsen (gratis)
Hund
Hund ikke tilladt
Omgivelser
Tætteste by
1.5 km
Pladsstørrelse
Lille plads
Restauranter / barer
Snackbar
Sanitetsforhold
Tørretumblere
Vaskemaskiner
Sportsfaciliteter
Golfbane
Tæt på pladsen
Til børnene
Legeplads

Velkommen til Feriepark Breeduyn Village

Dan jer et indtryk af parken

Dan jer et indtryk af parken

Feriepark Breeduyn Village ligger i Vestflandern, som er en af de to store regioner i Belgien. Området har meget at byde på i form af ferieaktiviteter. For at nævne et par stykker er stranden selvfølgelig oplagt. Den har flere strandhuse og caféer, hvor I kan få en drink og en bid mad. I kan også besøge Fort Napoleon, som ligger for enden af stranden, og som er et museum, der giver et indblik i Belgiens historie.

En oplevelsesrig ferie med afslapning

En oplevelsesrig ferie med afslapning

Feriepark Breeduyn Village er både perfekt til jer, der ønsker at se en masse, og til jer, der ønsker en ferie med rendyrket afslapning. I denne del af Vestflandern kan I nemlig komme ud og opleve utroligt meget, da der er mange seværdigheder i gåafstand fra Feriepark Breeduyn Village, men I kommer heller ikke til at mangle noget, hvis I er vandhunde, der elsker at slikke sol på stranden.  

Området har rigtig mange spisesteder i nærheden, hvis I vil nyde den belgiske mad. Der er alt fra restauranter og caféer til bagerier, som ligger tæt på Feriepark Breeduyn Village. På selve Feriepark Breeduyn Village kan I nyde snackbaren, golfbanen og legepladsen. I kan også leje cykler, hvis I vil bevæge jer rundt i området uden at skulle bekymre jer om bil og parkeringspladser.

Tag ud og skab gode minder

Tag ud og skab gode minder

De fleste børn vil tænke tilbage på deres ferier med varme minder. Det kan være I er en børnefamilie eller et par, der gerne vil skabe flere dejlige minder sammen. Det har I god mulighed for i Feriepark Breeduyn Village, der ligger så centralt, at I nemt kan komme ud og shoppe souvenirs og besøge seværdigheder samme dag. 

Ikke lagt derfra ligger Familiepark De Sierk, som er en forlystelsespark. Her kan I nyde en afslappende eller aktiv dag. I kan også besøge Batterij Deutschland, som er en særlig seværdighed, der giver et godt indtryk af den idyl, der findes i de belgiske landsbyer.

Den belgiske kultur er hyggelig

Den belgiske kultur er hyggelig

Den belgiske kultur er en blanding af det bedste fra de omkringliggende europæiske lande som Tyskland og Frankrig, der hver har haft sin indflydelse på landet. Belgien har rige traditioner i bager- og byggebranchen, som I vil kunne opleve på egen hånd. Belgien er også et land, som har en helt særlig idyllisk stemning. Den kommer i den grad til udtryk i den belgiske arkitektur og de belgiske landeveje, som giver en hjemlig følelse. 

Feriepark Breeduyn Village er derfor en feriedestination, som byder på fantastiske oplevelser. Ønsker I afslapning og rig mulighed for at udforske landet på jeres helt egen måde, er det en feriedestination, som er besøget værd.