Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
Ring til os
70 15 41 41
Alt det får I:
Smuk natur
Børnevenlig campingplads
Hyggeligt poolområde
Fantastisk område
Top Faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Alder 4-10 år
Tennis
Mod betaling, 2 km
Separat børnepool
Restaurant
Top Faciliteter
Udendørs pool
Ferskvand
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Alder 4-10 år
Tennis
Mod betaling, 2 km
Separat børnepool
Restaurant

Velkommen til Camping Dei Fiori

Ved den Italienske Riviera finder du den skønne campingplads Dei Fiori. Her har hele familien mu-lighed for at skabe de bedste ferieminder. Flere sportsfaciliteter som basketball og fodbold finder du i nærheden af campingpladsen. Derudover ligger den skønne strand i Pietra Ligure inden for kort afstand. Læs mere
Læs mere
Luk
Swimmingpool
Udendørs pool
Ferskvand, May - September
Separat børnepool
Solbadningsområde
Solsenge ved poolen
Pladsstørrelse
Mellemstor plads
Generelt
WiFi
Afgrænset område (gratis)
Restauranter / barer
Bar
Pizzaria
Restaurant
Butikker
Minimarked
Underholdning
Underholdning (aften)
Højsæson
Mini klub
Alder 4-10 år, June - September
Underholdning (dag)
Højsæson
Teenage klub
Højsæson
Junior klub
Højsæson
Sportsfaciliteter
Bordtennis
Cykeludlejning
800 m
Tennis
Mod betaling, 2 km

Camping Dei Fiori i Ligurien i Italien

Campingpladsen Dei Fiori

Campingpladsen Dei Fiori

Dei Fiori camping er feriestedet for hele familien. Her finder du børneområder, hvor der er taget udgangspunkt i børnenes behov. Du finder også aktiviteter for de ældre børn samt afslapningsmuligheder for forældrene. Du skal vælge din ferie hos Dei Fiori, hvis du ønsker:

  • Gode aktiviteter og underholdning for børn og teenagere
  • Gode sportsfaciliteter lige i nærheden
  • Børneområder i form af børnepool og legeplads til børn
  • Adgang til smuk badestrand inden for kort afstand.
Mad og Drikke

Mad og Drikke

Dei Fiori camping har sørget for alt til sine feriegæster. Du finder blandt andet en restaurant, der serverer forskellige specialiteter. En af restaurantens specialiteter er pizza. Her kan børn som voksne nyde den smagfulde oplevelse, det er at spise en pizza i campingpladsens restaurant.

Dei Fiori camping tilbyder ligeledes en bar, hvor du kan finde enhver kold forfriskning, du måtte ønske. Hvis du trænger til en pause fra solen, kan du nyde din drink i baren. Ellers er du velkommen til at medbringe din drink til poolområdet. 

Campingpladsen tilbyder en mindre købmand, hvor du kan købe nødvendigheder i form af mad og andre husholdningsartikler, du må have brug for. Som feriegæst hos Dei Fiori camping behøver du ikke at starte en bil for at få opfyldt dine behov.

Aktiviteter og underholdning

Aktiviteter og underholdning

Camping Dei Fiori sørger for at tilfredsstille og skabe de bedste rammer for enhver feriegæst. Derfor finder du særlige aktiviteter, der er rettet mod børn og teenagere. Dine børn kan eksempelvis blive medlem af en miniklub. Her har børnene mulighed for at møde andre børn, som de kan udvikle nye venskaber med. Campingpladsen tilbyder også babydans, hvis dit barn skulle have lyst til denne udfordring. På samme vis tilpasses teenagere hos Camping Dei Fiori. Der tilbydes en klub for teenagere, hvor aktiviteterne naturligvis er rettet efter denne alder.

Er det vigtigt for dig og din familie at dyrke sport, finder du i løbet af få minutter fra campingpladsen flere forskellige sportsfaciliteter. Du finder blandt andet en basketballbane, en golfbane og en petanquebane. Er du til mere afslappede sportsgrene, finder du bordtennisborde på campingpladsens arealer.

Smuk natur & Historiske seværdigheder

Smuk natur & Historiske seværdigheder

Som feriegæst hos Dei Fiori camping er du centralt beliggende i forhold til kultur og historie og udfordrende sportsaktiviteter. Inden for en kort afstand fra campingpladsen finder du byerne Noli, Finale Ligure og Borgio Verezzi. Disse er alle autentiske og smukke byer, som du må opleve.

Den velkendte by Milano ligger blot 30 min. væk på motorvej. Ud over byen i sig selv finder du muligheder for trekking, klippeklatring eller mountain bike. Uanset hvilken ferie du ønsker at have, kan Dei Fiori camping og campingpladsens beliggenhed opfylde disse.