Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping Cavallino

Alt det får I:
Smukke byer i nærheden
Skønt poolområde med børne-, jacuzzi - og wellnesspool.
Gode spisesteder, bar og indkøbsmuligheder
Direkte til børnevenlig sandstrand
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-12 år
Top faciliteter
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Mini klub
Alder 4-12 år

Camping Cavallino ved den solrige Adriaterhavskyst

Camping Cavallino er omgivet af skyggefulde oliven- og pinjetræer og ligger direkte ud til den fineste sandstrand på Cavallino kysten. Her får I de bedste omgivelser til en skøn familieferie, der byder på afslapning og oplevelser langt fra hverdagens stress og jag. Camping Cavallino har alt, hvad både store og små kan ønske sig fra en campingplads. Det nye og udvidede poolområde, med børnepool, vandrutsjebaner, jacuzzi og wellnesspool, giver mange timers fornøjelse for både voksne og børn. I dette solrige område af Italien kan I frit veksle mellem en dag ved poolen og en skøn badedag ved den dejlige sandstrand. På Camping Cavallino venter jer den bedste sommerferie længe. Læs mere
Læs mere
Luk
Tag bussen til dette feriested
Badebus destination
Afstand strand & type
Direkte til hav
Strandtype
Sand, direkte
Strand
Hundestrand
Solsenge på stranden
Mod betaling
Strand legeplads
Swimmingpool
Badeshorts tilladt
Badehætte (påkrævet)
Vandrutsjebane
Alders- og højdebegrænsning
Udendørs pool
May - September
Separat børnepool
Solsenge ved poolen
Mod betaling
Velegnet til
Små børn (0-4 år)
Børn (5-11 år)
Underholdning
Mini klub
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson, Alder 4-12 år
Underholdning (aften)
Hele sæsonen, begrænset i lavsæson
Underholdning (dag)
Højsæson, June - August
Andre faciliteter
Parkering
Normalt ved boligen (gratis)
Antal stjerner
4 stjerner
Butikker
Minimarked
Ferie tema
Strandferie
Generelt
Egnet til
Babyer (0-4 år), Børn (5-11 år)
Grill tilladt
El
Pladsens terræn
Flad
Sprog som tales
Engelsk, Tysk, Italiensk
WiFi
Hele pladsen (mod betaling)
Hund
Hund tilladt
Hvis tilladt i bolig, Max. 2 hunde
Omgivelser
Tætteste by
1.9 km
Pladsstørrelse
Stor plads
Restauranter / barer
Pizzaria
Restaurant
Snackbar
Take away
Sportsfaciliteter
Cykeludlejning
500 m
Fiskeri
Tæt på pladsen
Minigolf
200 m
Til børnene
Indendørs legeplads
Legeplads
Wellness faciliteter
Hydromassage i pool
Massage
Betales på pladsen
Sauna
Betales på pladsen
Skønhedbehandlinger
Betales på pladsen

Camping Cavallino er perfekt til børnefamilierne

Camping Cavallino – Adriaterhavet

Camping Cavallino – Adriaterhavet

Camping Cavallino er en 3-stjernet campingplads beliggende ved Adriaterhavet i Italien. Pladsen er specielt kendt for dens familievenlige faciliteter, og byder på en hyggelig børnepool samt et stort udvalg af sjove sportsaktiviteter for hele familien,  og ikke mindst en flot børnevenlig sandstrand. 

Derudover byder Camping Cavallino på skønne, autentiske smagsoplevelser i pladsens lækre restaurant, hvor I kan stille sulten efter en afslappende og sjov dag på campingpladsen.

Skønt poolområde og børnevenlig sandstrand

Skønt poolområde og børnevenlig sandstrand

På Camping Cavallino er der rig mulighed for at slippe den indre vandhund løs. På selve pladsen finder I nemlig et lækkert poolområde, som byder på en stor swimmingpool, en mindre børnepool og et boblebad, der er perfekt til maksimal afslapning. Børnepoolen har både legetøj og vandsprøjt, som børnene vil elske. Den store swimmingpool byder på god plads til svømmeture for hele familien. Poolområdet er blevet renoveret i 2017, og fremstår derfor splinternyt og super moderne.

Elsker I at få sand mellem tæerne og en forfriskende dukkert, når I er på ferie, så skal I besøge pladsens sandstrand. Med direkte adgang fra pladsen finder I nemlig en fantastisk strand. Stranden er specielt kendt for det lave og ikke mindst rolige havvand, som er perfekt til sjov og leg for de mindste. På stranden sørger kvalificerede livreddere for sikkerhed for hele familien.

Elsker I at være aktive på familieferien, finder I et stort udvalg af sportsaktiviteter på Camping Cavallino. Her har I blandt andet mulighed for at spille beachvolley, bordtennis, minigolf og volleyball.

Italiensk spisested og hyggelig bar

Italiensk spisested og hyggelig bar

Efter en lang dag med afslapning ved vandkanten byder pladsens hyggelige restaurant på lækre pizzaer og pastaretter i bedste, italienske stil. Derudover byder restauranten på en hyggelig atmosfære, så I kan nyde den autentiske, italienske stemning mens I smager på retterne. På restauranten og på pladsens bar har I mulighed for at nyde et stort udvalg af overdådige drikkevarer, herunder kolde drinks eller et glas af de gode hvide Lugana-vine, som netop kendetegner området.

I de små, omkringliggende byer, finder I et stort udvalg af restauranter og butikker. Her kan I opleve den ægte italienske stemning, mens I slentrer ned langs de små gader og nyder en cremet, italiensk is.

Gode muligheder for indkøb på pladsen

Gode muligheder for indkøb på pladsen

Mangler I lækre, lokale råvarer til at tilberede en skøn morgenmad, frokost eller aftensmad, eller har I brug for nye forsyninger af dagligvarer, er der rig mulighed for at købe dette i pladsens lokale supermarked. Her finder I et stort udvalg af lokale og internationale råvarer, så I kan købe lige netop det, som I står og mangler.

Kort om området

Kort om området

Adriaterhavet er et meget populært område for turister fra hele verden, og dette har resulteret i et hav af spændende turistattraktioner i området. I området kan I blandt andet nyde både kultur, natur og underholdning, så der er rig mulighed for at opleve det smukke Italien fra sin bedste side. 

Først og fremmest kan I ikke langt fra pladsen tage en færge til Venedig, som også kaldes for Adriaterhavets perle, og som byder på fantastiske kulturelle oplevelser. Er I derimod mere til forlystelser og underholdning, ligger Aqualandia blot en kort køretur fra Camping Cavallino. Aqualandia er en stor vandpark, som byder på sjov, underholdning og afslapning for alle aldre.

Med Badebussen til Camping Cavallino

Med Badebussen til Camping Cavallino

Ønsker I at blive kørt direkte til Camping Cavallino uden selv at skulle sidde bag rattet, så er badebussen den perfekte løsning. I højsæsonen kører bussen til de mest populære feriesteder i Italien i blandt dem Camping Cavallino. I vælger selv, om I vil blive 1, 2 eller måske endda 3 uger, inden I vil med badebussen hjem igen.

Vi gør selvfølgelig lidt ekstra for børnene på busturen, og de kan blandt andet se sjove familiefilm på både ud- og hjemturen. Det bedste ved at rejse med badebussen er stemningen ombord. Kan I huske, hvordan det var at skulle på en lang rejse med mor og far? Man havde sommerfugle i maven, og det hele var et stort eventyr. Den oplevelse giver I jeres børn samtidig med, at de får en masse nye venner undervejs.

Faciliteter på pladsen

Faciliteter på pladsen

På pladsen er der for de mindste gæster en stor legeplads samt et eventteam, som arrangerer sjov, leg og masser af underholdning. De lidt større børn kan glæde sig til masser af sportsaktiviteter i form af bl.a. bordtennis, minigolf og beachvolley samt underholdning. Desuden er her wifi og der kan også arrangeres bil og cykeludlejning.

Samtidig er det også muligt at tage jeres hund med på camping, hvis I tager på sommerferie til Camping Cavallino.