Brug for hjælp lige nu?
Livechat med os
FAQ & Kontakt

Camping med hund

Skal familiens bedste ven med på ferie?

Hundevenlig campingferie

Skal familiens bedste ven med på ferie, er der rigtig gode muligheder hos Friferie. Camping med hund er afslappende for hele familien, og så behøver I ikke efterlade den firbenede hjemme i Danmark. Vi ved, at mange af vores gæster synes, det kun er rigtig sommerferie, hvis hunden kan komme med og derfor har vi samlet de steder, hvor det er muligt, Mange af de hundevenlige campingpladser ligger ved eller tæt ved stranden, så de firbenede også kan få en dukkert og blive kølet ned i varmen. Vælg mellem de bedste campingpladser og boliger nedenfor, hvor I kan tage jeres hund med. Så bliver det ferie for hele familien - både de tobenede og de firbenede! Læs mere
Læs mere
Luk

Camping med hund

Tag hunden med på campingferie

Tag hunden med på campingferie

I kan roligt tage hunden med på camping, for på listen ovenfor finder I hundevenlige campingpladser i bl.a. Italien, Kroatien, Frankrig og Holland. Her vil I helt sikkert kunne finde en campingplads og bolig, der lever op til både de tobenede og firbenedes behov. 

Camping Belvedere Trogir i Kroatien, Camping Butterfly ved Gardasøen i Italien og Camping Beach Garden i Frankrig er gode eksempler på campingpladser, hvor I må tage familiens hund med på sommerferie.

Kontakt Friferie på 7015 4141 eller online@friferie.dk, hvis I har brug for hjælp til at finde den perfekte campingplads til jer og familiens bedste ven.